Sömnbrist?

God kväll på er!

Igår så jobbade jag 7.45-15.45, väntade tills Adam slutade och sen åkte vi hem till honom och åt pannkakor, muums! Sen bar det av hem till Zandra för att kika på AIK-matchen. Tyvärr förlorade dem med 1-3, inte okej!

Nåja, efter matchen så åkte vi hem igen och så somnade vi väl vid halv 11 tror jag? Sen när alarmet ringde vid 5 trodde jag att jag seriöst skulle börja gråta ellet något. Jag var så sjukt trött och hade världens dunkande huvudvärk, ingen vidare bra start på dagen alltså. Vi åkte tillsammans till jobbet och jag fick sitta och vänta tills jag skulle börja. Höll på att somna när jag satt och kollade på tv i p-matsalen, men jag lyckades att hålla mig vaken hihi.

Det gick finfint att jobba på morgonen. Men när jag kom in efter min rast hade jag lyckats att tappa all min lust och ork. Kände mig så trött, hängig, less och arg... Varför behöver jag inte nämna här, men jag kan ju säga att jag kände en enorm lättnad när jag fick sluta. Amanda kom till jobbet och vi åt lite grann. Sen så tog vi sällskap med Adam mot Barkarby och vi åkte hem. Lekte lite med Amanda och sen så har jag typ suttit här bara och gjort nada. Så sjukt tråkigt! Visserligen har Amanda försökt få med mig ut på promenad, men jag är så jäkla slut i kroppen att jag helt enkelt inte orkar. Jag är jättetråkigt, haha.

Ska försöka lägga mig om 25 min så jag kan ta igen min sömn. Känns tomt att sova ensam nu när man är van vid att ha en gosig pojkvän brevid sig. Men nåja, man kan inte få allt i världen. Dessutom så ses vi ett litet tag imorgon på jobbet ändå :) hihi. 

Puss och god natt på er!  


Work!

Som sagt, träffade Amanda igår på sportsbaren i Kungsängen. Vi tog en öl och satt & snackade länge! Sen mötte jag upp Adam vid stationen och vi gick hem till mig. Somnade runt 23 någon gång.

Idag ringde alarmet 5.00 och vi var så jäkla trötta att vi snoozade 20 min till. Siri (min kisse) hoppade upp i sängen och ville bestämt gosa med Adam, så sjukt gulligt! Sen gick vi upp och drog till tåget. Egentligen ska jag inte börja jobba förens om 1 timme, men följde med Adam till jobbet då han öppnar idag. Sååå nu sitter jag här i p-matsalen och väntar tills restaurangen öppnar så jag kan äta frukost, tihi!

Vad som händer efter jobbet vet jag inte, hoppas på att något skoj sker!
Puuss!


Brunch!

Igår var det jobb, det gick helt okej faktiskt. Fick gå lite tidigare så jag hann med bussen, åkte hem och fixade lite grejer. Därefter drog jag till Hässelby till Adam och umgicks med hans vänner över en hel del öl och mycket buzz, det var skoj! Och "Lillebror" var bäst som alltid, visst Zandra? (; haha nåja. Efter det drog jag och Adam hem till honom.

Idag vaknade vi lagom pigga och glada, höhö. Det blev en segis-morgon helt enkelt, mys! Vi åt frukost vid sisådär 13-tiden. Sen kom hans bror Kim och deras mamma över för brunch. Vi gjorde pannkakor, scrambeld eggs & bacon, baugette med pålägg, jucie och kaffe, yuuuuummie! :D Hamnade i en rejäl matkoma ska ni veta, haha!  Nåja, jag åkte hem runt 17 för middag med mamma och pappa, ännu mera mat... haha. Nu är jag mättare än någonsin.

Ska ta en dusch nu hade jag tänkt och sen kommer Amanda över. Åh, vad jag har saknat henne! Vi har ju inte setts sen precis innan nyår, vilket är sjuuuukt längesen! Vi ska dra till sportsbaren och ta en öl och bara ta igen helt enkelt, kommer bli najs!

Juste, tanke på inget! Såg att det var en bild som hade blivit upplagd på facebook som jag hade totalt glömt bort. Det var nyår och jag & Adam hade precis kommit till Hässelby för att dra till lokalfesten som vi var på. 

                                                                                               Jag älskar dig!


Överraskning

Helluu!

Förlåt för jag inte har uppdaterat, men jag har haft annat för mig förstår ni!

Åkte tillbaka till Adam i förrgår på kvällen, det var myys. Sen så igår skulle han till tandläkaren och jag hakade på. Efter det drog vi till Vällingby och åt på Subway. Därefter skulle han träna och jag kikade runt i affärerna så länge och fick med mig hårinpackning och 2 ansiktsmasker hem, superbra! Sen åkte vi till honom igen och vi var hur sega som helst. Jag blev sjukt sugen på godis, verkligen jättesugen!! Efter mycket övertalning så gick vi till ICA och köpte det och lite film-mys. Vi tittade på "the departed" (tror den hette så) som gick på 6an och lade oss 21.45 typ. Förstår inte riktigt vart min trötthet kom ifrån, men jag var så trött att jag fick nästan ont i huvudet.

Imorse ringde väckarklockan vid 5 och Adam skulle till jobbet. Jag sov då kvar ett tag till och vaknade till vid 9 igen. Jag lämnade en överraskning till honom innan jag åkte hem, hoppas han blir glad! haha.

Nu ska jag faktiskt städa klart mitt rum och huset!
Puuuss

Update hemma hos pojkvännen

God morgon!

Yes I know, jag är uppe tidigt... igen. Men idag känner jag mig inte pigg för fem öre utan är helt cp-trött. Det beror nog på att jag inte kunde somna igår.

Jag lyckades städa hälften av mitt rum igår och ska fortsätta med resten idag tänkte jag. Sen var det en tur till McClarens (haha) med Adam och hans vänner, det var riktigt skoj! Det blev en öl eller två och sen började alla röra sig hemåt. Jag sov kvar hos Adam och vaknade för kanske en halvtimme sen. Kunde inte riktigt somna om heller efter att han åkte till jobbet. Nåja, lika bra att jag är uppe nu. Ska ta bussen som går om 15 min så jag hinner göra någonting vettigt idag.

And btw, idag har jag och Adam varit tillsammans i 3 underbara månader. Såhär lycklig har jag aldrig kännt mig förut med någon. Puss på dig baby! <3

Ny mobil, tack!

Idag vaknade jag tidigt igen. Tror att sömnrytmen från London har lyckats hålla i sig rätt bra, goodie! Men jag vet nästan helt säkert att den kommer förstöras så fort jag har stängningspass på jobbet, men wth, det är ju pengar! Är ledig i princip hela veckan vilket kommer suga totalt för min ekonomi. Känner att jag kommer bli råfattig tills jag får min "riktiga" lön som kommer ut i maj. Dessutom håller min kära Sony Ericsson W890i på att gå i pension nu. Har egentligen haft problem med den i över 1½ år då den startar om sig så fort batteriet blir kallt. Men nu är mobilen skitseg som kan dö mitt under ett samtal fastän batteriet är laddad och med att kunna få upp knapplåset. Jag känner då att det börjar bli dags att skaffa en ny mobil helt enkelt. Vilken det blir får vi se.

Nu har jag redan hunnit duscha, äta frukost och klä på mig, and now what? Ska visserligen städa mitt rum idag men har inte en enda aning om vad som sker sen. Nåja, vi får väl se. Första prio är städningen så det ska jag väl sätta igång med alldeles strax.

Over and out


Vill bli brun!

Igår kom mamma och pappa hem från Teneriffa. De är bruna och fina, sjukt orättvist! Vill också bli brun. Nåja, får väl vänta tills sommaren, då jävlar haha!

Dessutom så åkte jag till Adam igår. Vi drog över till Rickard och Stina ett tag för att äta lite pastasallad och kollade på "District 9", en helt okej-film. Sen vaknade jag 6 imorse och var superpigg. Men när klockan hade blivit 7 började jag få långtråkigt och började peta på Adam så han skulle vara vaken med mig. Haha, visst är jag snäll? Stackarn var jättetrött, men har man tråkigt så har man! haha.

Adam skulle egentligen ha tränat innan jobbet, men eftersom vi vaknade så pass tidigt så somnade vi i soffan framför tvn. Han fick helt enkelt skippa träningen och åkte direkt till jobbet och jag hem. Väl hemma har jag umgåtts lite med mami och hjälpt till med att laga mat. Bör dessutom städa mitt rum egentligen, men jag är så jäkla lat och orkar helt enkelt inte. Eftersom jag redan har skjutit upp det några dagar kan jag lika gärna göra det en dag till, bara för jag är busig hihi.

Ikväll lär det inte hända ett skit, eller ska visserligen kolla lite på den nya serien med "Arn" med familjen. Lite kvalitétstid med dem eftersom vi har knappt träffats sen jag kom hem, hihi.

pööööss


Lördag

Heej!

Urk, har kännt mig rätt dålig idag, typ som om jag vore bakis fast jag inte har druckit någon alkohol. Ni vet, trött, huvudvärk och rent allmänt seg. Vet inte om det beror på att jag har sovit dåligt eller ej, men något knas är det.

Nåja, igår var jag som sagt i stan med Jennie, ååååh vad jag har saknat henne! Vi tog en lunch på McD och sen shoppade vi lite. Jag fick med mig ett par skor och lite smink från make up store och hon köpte två par skor. Sen på tåget hem mötte jag upp Adam eftersom vi skulle ut på äventyr! Haha nej men, vi skulle åka till Brunna och hämta World tour och sånt. Så gjorde vi det och spelade med bror. Efter det gick vi och köpte pizza, muums! Sen typ chill och jag däckade med smink och hela köret på. Vaknade upp halv 3 inatt och kände mig tvungen att ta bort det, haha. Alarmet ringde halv 8 eftersom Adam skulle upp och jobba. Han drog och jag somnade om och vaknade 11. Städade lite och spelat lite mer med bror min. Men nu har jag mitt rum kvar att städa och så ska jag laga middagen nu tänkte jag. Vad som händer ikväll vet jag inte. Jobbar 7.45-16.15 och vill vara pigg då, så det lär bli till att lägga sig tidigt ikväll.

Imorgon kommer mamma och pappa hem från Teneriffa, ska bli kul! Har knappt träffat dem sen jag åkte till London i Januari. Totalt 9 timmar eller så. Men skitsamma, nu ska jag laga maaat!

Opereras eller ej?

Nu har jag varit hos tandläkaren och är nu 430:- fattigare, men det var det värt ändå. De gjorde en spolning och fy satan vad ont det gjorde. Visst, de använde lokalbedövning, men det hjälpte inte så mycket kan jag tala om. Fast hellre det än utan, vill inte ens veta hur det hade kännts utan den. Tandläkaren sa också att om det inte blir bättre så får jag bestämma mig för om jag vill operera bort den eller ej, men vi får se hur det blir efter den här spolningen, kanske blir bättre?

Nåja, jag ska nu fixa mig iordning och sen träffa busan. ÅÅååh vad jag har saknat henne! Det blir till att luncha i stan (antagligen bara hon som äter, har fortfarande cp-ont) och bara chilla. Ska bli sjukt najs!

Och ikväll blir det party med world tour och guitar hero 3, tjohej!!

Kanonkul

AAAAAAJEE, min tand värker så sjukt mycket!! Har ringt tandläkaren och bokat tid till 9.10 imorgon bitti. Hoppas de kan hjälpa mig eftersom jag orkar knappt prata p.g.a. all värk. Ni skulle bara veta hur konstigt det lät när jag pratade på jobbet idag, hahha. det var kul, kanonkul!

Idag var jag en tröttfia, men det gick rätt bra på jobbet ändå minus tandvärken dårå. Jag fick stå i DT:n all day long, rätt skönt faktiskt. Tycker om att stå där. Tråkigt bara att det inte sker alltför ofta i och med jag är kassachef, men jag tar varje chans jag får ;)

Imorgon ska jag träffa jennie-bus!! Ska ta en lunch med henne i stora staden. Efter det ska jag och bror åka till hans kompis i brunna och hämta World tour och guitar hero 3. Sen ska vi spela hela kvällen! :D sjuuukt najs.

Första arbetsdagen

Tjo gangsters!

Första arbetsdagen efter ca 3 månader gick mycket bättre än förväntat! Stod i kassa mestadels av dagen och sen lite i drive-in. Jag kände mig glad och mycket lättad att äntligen få vara tillbaka igen bland alla roliga kisar igen, I've missed you guys! Imorgon ska jag jobba igen, 10-17, heeeeelt okej faktiskt. Skönt att börja dra in lite cash.

Nåja, ikväll kommer jag inte göra ett skit, jäääättetråkigt. Adam jobbar stängning och kan därmed inte träffa honom ikväll. Jajaja jag ska inte gnälla, vi har umgåtts varje dag sen jag kommit hem, men ändå :( hahaha.

Well well, vi kommer ses på fredag så det är chiiiill (;

Pusspuuuuss

I'm thinking of you

Aa men tjafan. Jag har blivit ännu mer förkyld nu. Det blev värre efter min och Ronnys promenad, uscha! Har haft lite feber, jättesnuvig och hostar som en galning. Ska nog fixa lite te snart och bara mysa i sängen framför någon film. Vilken film det blir vet jag inte än, måste kolla vad vi har för några först. Dessutom måste jag bädda nytt i sängen innan jag kan starta igång filmen.

Sen ska Adam komma hit ikväll, mys.

Nu ska jag banne mig fixa allt så det är gjort, annars lär jag fortsätta skjuta upp det.

Glad tjej

Hejee!

Helgen som varit har varit helt toppen, så galet skönt att få vara hemma igen. I söndags träffade jag min kära vän eemzs och vi tog en liten tur runt i outlet eftersom jag behövde nya jobbskor men hittade dessvärre inga. Sen fikade vi lite och efter det bar det av mot Karlberg där vi skildes åt. Jag blev hämtad av Adam och hans bror Daniel. Vi åkte hem till Daniel och Lottai Nacka där det bjöds på middag. Fick träffa deras urgulliga dotter på 4 månader, sååååå söt! Även grabbarnas mamma och Kim som också var där. Efter tacos, några öl och godis drog vi oss mot Hässelby. Somnade i princip direkt så fort vi kom hem, haha.

Igår så var det en typisk seg-dag. Vi slöade i soffan framför tv:n till typ kl.15 då vi orkade ta oss till Vällingby där han skulle träna och jag kolla efter jobbskor (som jag förövrigt hittade i princip direkt), efter det skildes vi åt och jag åkte hem för att hjälpa bror min med middagen. När jag kom hem så kände jag hur mycket min förkylning brutit ut (den jag har haft av och till under hela min vistelse i London). Jättesnuvig, hostig och kände mig rent allmänt seg. Men Adam kom hit sen vid 22.15 ungefär och sov här. Stackarn skulle öppna idag så han drog jättetidigt imorse. Usch, inte okej att vakna upp ensam! :( Haha

Aja, idag ska jag träffa ronnyboy under dagen, vad som sker efter det vet jag inte faktiskt. Ska nog ta det lugnt eftersom jag ska jobba 9.30-16.00 imorgon. Mitt första pass på jättelänge, ska bli spännande! 

                                                             En glad tjej utanför Buckingham Palace



puss!


.

Är jätteförkyld och sjukt trött.

Orkar inte göra någon utförlig beskrivning av helgen som varit just nu, men det har varit den bästa helgen på evigheter, true story! <3


ÄNTLIGEN HEMMA!!

Heeeeej!

JAG ÄR HEMMA NU!!! Så jävla skönt alltså, ni anar inte. Trots all nervositet med incheckning och allt det där så gick allt otroligt smidigt. Fick allt bagage i Sverige och när jag såg min familj så kunde jag äntligen slappna av efter allt oroande som pågick i timmar.

När jag väl var hemma i huset kände jag en enorm lättnad, igen. Var tvungen att packa upp mina två 20-kilos väskor på en gång eftersom mamma och pappa behövde ha dem till deras teneriffa-resa, de åkte idag så. Alltså, ni anar inte hur mycket grejer jag fick med mig hem. Kan knappt stänga mina byrå lådor eftersom de är nästan överfulla. Men aja, efter 1½ timmes uppackning kom Adam hit. Vi chillade och bara tog det lugnt, sen var det middag med hela familjen och kladdkaka framför melodifestivalen. Efter det blev det typ läggdags för hela slanten. Jag hade då varit uppe i 20 timmar innan jag lyckades somna.

Idag vaknade jag 6 och var superpigg och var såklart tvungen att få låta Adam veta det också, haha. Men vi låg och drog oss ett bra tag och sen kollade vi på Arn 2. Jag gjorde frukost till oss båda, visst är jag snäll? :D Men han var tvungen att dra för någon timme sen, han ska på AIK-match. Men ska kanske träffa honom senare!

Nu är det en playdate inbokad med Emma, höhö. Hon hämtar mig om några timmar så ska vi dra till outlet en sväng. Måste verkligen köpa nya skor till jobbet!

pöööööss

Min sista dag

Wolli bolli!

Allt bra med er idag? Med mig är det toppen! Har nästan packat färdigt nu, det är lite smågrejer kvar som jag måste packa ner i imorgon bitti och så. Jag hoppas verkligen det inte är för mkt nu i vikt, har pressat ner det tyngsta i min handväska så förhoppningsvis kommer det ordna sig. Men jag kan inte hjälpa att jag är orolig för morgondagen, är rädd för att det kommer bli problem vid incheckningen och det värsta vore ju om jag missade mitt flyg! Men nåja, ska försöka tänka positiva tankar. Som t.ex. imorgon är jag hemma med min mysiga familj och Adam. Lär nog inte kunna sova inatt heller för jag kommer vara supertaggad! hahaha.

Nåja, jag ska nog börja fixa mig lite. Tänkte ta en sista vända på Costa Coffee och ta min sista latte i London (på ett tag iaf, haha!) och sen ska jag nog gå och hämta kidsen! Jag kanske hinner slänga in ett ytterligare inlägg innan jag och Sara drar ut ikväll. Annars så är det här nog förmodligen mitt sista inlägg innan jag har kommit hem.

Men ni får ha det så bra så länge så hörs vi!
PUSS!




Avskedsparty

Hellu

Ååååh, vad jag har varit trött idag, helt sanslöst! Men det är nog inte så konstigt eftersom jag fick 5 timmars orolig sömn. Men nåja, dagen har väl i övrigt varit helt okej. Det här var den sista kvällen jag skulle få spendera med ungarna så de ville ha ett litet avskedsparty för mig. Det gick musik på hög volym under matlagningen, sen drog de fram godis och jaffacakes som vi satt och mumsade på till en film, gullungar! Min värdmamma jobbar sent idag och är hemma senast 23 tydligen. Men det är lugnt ändå, ungarna sover nu så :)

Imorgon är det min sista dag här, lite blandade känslor faktiskt. Men oj vad skönt det ska bli att få komma hem!! Mys på högsta nivå! Det blir till att jobba som vanligt men måste hinna med att packa klart allt och så ska jag och Sara som sagt ut på middag och så. Kommer bli så sjuuukt najs!

Pöööss så hörs vi imorgon igen!


.

Kan inte sova. För mycket som pågår och jag otkar bara inte. Jättekul att gå upp 7 imorgon, verkligen! Såååååå underbart...

Blah blah blah

Ska gå och dö lite, hej.

Jävligt ball!

God kväll på er!

Idag har jag varit ute på äventyr, igen! Haha nej då, men jag har däremot träffat Sanna och vi tog en vända på Regent street och Oxford street. Jag hittade ett jättesött linne på topshop som jag absolut var tvungen att köpa. Tänkte ha den på fredag då jag ska ut på en romantisk middag med Sara, haha. Sen så ska hon få sova här eftersom den gullungen ska följa med till flygplatsen och vinka av mig, naaw! :)

Aja, efter lite shopping så lunchade jag och Sanna på Café Nero och därefter var vi tvungna att åka hemåt. Jag kom hem en timme tidigare än planerat och utnyttjade den tiden till att packa min andra väska. Alltså, ni anar inte hur mycket kläder och saker jag har lyckats samla på mig, hoppas verkligen inte att det kommer väga alltför mycket! Min värdfamilj har ingen våg (wtf?!) så jag kan inte väga mina väskor, så jag måste alltså gå på känsla så att säga. Kommer proppa min handväska med saker, bara för att minska vikten på mitt bagage. Har även försökt få i lite grejer i min datorväska. Desperat eller vad? Haha.

Nu är taxin bokad också! Min värdmamma kollade upp hur mycket det skulle kosta också, inte så värst farligt egentligen. Har dessutom skrivit ut flygbiljetten även om jag tänker checka in online dagen innan. Man vet aldrig ;) haha. Så nu behöver jag bara invänta dagen tills jag äntligen ska få åka hem, mys!

Juste, tanke på inget. Jag känner mig så jävla cool för jag äntligen kan busvissla. Visst, nu tycker ni säkert att jag är världens tönt, men jag tycker det är ballt att kunna busvissla, helt ärligt! Jag kunde en gång förut men sen så glömde jag av hur man gjorde. Men nu så!! Jag är ball helt enkelt ;)

Nu ska jag bara chilla resten av kvällen framför film och chokladhjärtan som jag har fått av pappa, muuums!

5 dagar

Tjuuue!

Jag åkte till Camden igår efter en stunds velande. Men allt blev genast mycket bättre när jag köpte en latte och tuggade på Cadbury's choklad, nom nom. Vi kom dit vid 2 ungefär och begav oss mot marknaderna. Hittade presenter till Amanda som faktiskt fyllde 19 år igår, GRATTIS IGEN! :D och så var vi inne på en punkaffär (ja, det fanns faktiskt riktigt snygga grejer där!). Jag köpte en tröja och ett par leggins med nitar på sidorna, ursnyggt!! Vi fortsatte att spana in marknaderna och gick väl runt där i 2-3 timmar.

Sen åkte vi till Clapham Common och tänkte äta på Café Nero där men de hade inga paninis, så vi gick bort mot Saras sida av parken och åt där istället. Sen började klockan ticka och började känna mig så frusen och nacken bara värkte och värkte, så jag började knalla hemåt.

Dumma dumma nacke, det gör fortfarande ont men inte lika mycket som igår dock, men ändå. Ja jag vet att jag gnäller mycket, men jag har faktiskt inte haft såhär ont förut. Så jag får faktiskt lov att gnälla lite!

Yeey, nu är det bara 5 dagar kvar till jag är hemma igen, wooonderbart! <3

Hubba bubba

God morgon!

Det var helt klart en toppendag igår! Mötte upp Sara vid tuben vid halv 1 ungefär och vi tog tuben till Leciester Square och tog oss till China Town för att försöka hitta en grej åt bror min, men det fanns inte att köpa separat utan måste köpa ett helt spel, så vi sket i det och gick till Carnaby street och kika lite. Kom på att jag hade köpt Hubba Bubba i förrgår. Ni vet, det där tuggummit som man tuggade på när man var liten. Jag och Sara tog varsin och jävlar vilken nostalgikick man fick! Haha naaaajs. Sedan tog vi en fika på Starbucks för att ladda upp batterierna och därefter gick vi till Buckingham Palace och lekte turister, det var ett så himla fint väder så vi tänkte att det gjorde inte så mycket med en promenad. Och vi gick sedan i St. James Park bort mot Big Ben och London eye och tog tuben från Waterloo hemåt.

Vi tog en middag på vårat favvoställe, det var en upplevelse må jag säga. Servitören (som var från portugal och säkert 30+) bjöd oss på varsin shot och så fick vi klubbor, hahaha! Han satt och pratade med Sara och jag flinade hela tiden för det var så kul att se, stackars Sara! Sen gav han sitt nr och sa att om hon skulle vilja ta en drink någon gång så skulle hon ringa. Hahah jag doooog!

Sen fick vi gå åt var sitt håll. Jag var tvungen att sitta barnvakt åt mina kids och hon åt sina, jättetråkigt. Jag som hade sett fram emot att se melodifestivalen (höhö). Nåja, kollade på Narnia istället med kidsen och sen var det läggdags. Jag började helt plötsligt må jättedåligt! Ont i magen, huvudvärk, stel som satan i nacken, så det var lika bra att jag sov jag med.

När jag vaknade upp idag så har visserligen mitt magont försvunnit, men huvudvärken och nacken är kvar. Känner mig som en pinne ungefär. Uscha, jag och Ssara som ska till Camden för att kolla på marknad. Nåja, får se hur det blir sen. Hoppas det blir bättre snart!

Ville bara säga att både jag och Sara har varit riktigt duktiga med att fota igår, men det tar en sån jäkla tid att ladda upp bilder här så jag gör det lite senare, typ ikväll eller något. Just so you know ;)

Blah blah blah

Heey!

Förlåt för noll uppdatering igår, men hade helt enkelt ingen lust till det. Vaknade upp med uppsvullen hals, snuvig och en dum huvudvärk. Det hjälpte heller inte att barnen var jobbiga denna morgon också och vi blev 10 min sena, jättekul. Efter att ha lämnat av dem så kunde jag bara tänka på sängen och ville bara sova ännu mer. Men jag såg till att jag åt frukost först och pratade lite med mami på telen. Sen startade jag igång några avsnitt med "How I met your mother" och sen orkade jag seriöst inte hålla ögonen öppna så jag somnade och sov två timmar, det var faktiskt jätteskönt! Sen upp och hoppa för jag skulle hämta kidsen i skolan. Men först tog jag en sväng förbi tidningsaffärern och köpte en tidning som mami vill ha.

När vi var tillbaka till huset igen så hade vi laddat upp med godis, läsk och annat gott och tittade på "Michael Jackson - This is it". Sen kollade jag på mer "How I met your mother" och är nu inne på säsong 5. Jag är stolt över mig själv som lyckats nöta det här så bra, för då kan jag kika på de nya avsnitten med Adam när jag kommer hem, tihi! :)

Dagens planer är att dra in till stan med Sara. Vi har lovat varandra att vi ska vara duktiga med kameran idag eftersom vi båda känner att vi inte har varit så bra på den fronten. Så förhoppningsvis har jag några bilder att lägga upp sen. Sen så har jag lovat bror att kika efter några sorts pinnar man har till spelet "Mahjong" i China Town, så får se om jag har tur att hitta dem! Nåja, sen efter besöket i stan så ska jag hem till henne och vi ska kolla på melodifestivalen (ja, det är skitdåligt, men lite svenskt vill jag ha i vardagen!) och sånt mys.

Juste, om exakt en vecka har jag landat i Sverige. Ååååh vad jag längtar! <3

Aja, hörs kanske ikväll eller imorgon :)
Puuss

Torsdag

Heei!

Haha vet ni vad? Jag har träningsvärk, true story! Ni ska bara veta hur mycket jag har fått promenera idag, jisses.

Morgonen började såklart med bråk och tjaffs mellan ungarna, sen fick jag utskällning av S på köpet. Efter att ha stressat oss till skolan så kommer S på att han ska ha gympa och hade glömt sina gympa kläder, trots jag frågade honom innan vi gick om han hade allt. Jag som redan hade fått promenera 30 min utan frukost och är på ett mycket bittert humör så gjorde det inte saken bättre om man säger så. Nåja, hade inget annat val än att gå tillbaka till huset igen för att hämta den där jävla påsen och gå tillbaka ytterligare en gång. Sen var jag tvungen att handla när jag ändå var ute på vift. Så sammanlagt har jag promenerat 2 timmar imorse och fick släpa på en tung gympapåse, duktigt! Så nu känner jag mig stel och fin, höhö.

Dessutom har min engelska mobil varit på äventyr nu på kvällskvisten, jag kunde verkligen inte hitta den. Fick gå upp och ner för alla dessa trappor 4 ggr med min otroligt stela kropp tills jag kom på att den ligger någonstans i köket. Mycket väl så låg den där, trots jag hade kollat där innan. Nåja, nu har jag den iaf så jag slipper använda min svenska som väckarklocka eftersom den är så otroligt kass. När batteriet blir kallt så startar mobilen om igen, ibland så stängs den av helt och hållet. Urk, måste verkligen köpa en ny när jag är hemma.

Tanke på hemma, nu är det 9 (snart 8) dagar kvar!!  Börjar få lite Adam-abstinens och saknaden är stor. Men snart ses vi igen :D Ska tvinga honom att kolla hela "Band of brothers"-serien med mig. Känner på mig att jag kommer hinna kolla alla säsonger med "How I met your mother", är just nu inne på säsong 4 av 5 så jag måste ha någon annan serie att kolla på!

Nu är det sleepingtime för min del, har jobb som väntar 7.00 imorgon bitti, uscha. Men imorgon är det fredag, sånt uppskattas enormt. LÖÖÖNING!!
Natti natti på er!

Tröttfia

Tröttfia på mig idag. Har drömt så konstiga drömmar de senaste nätterna och det irriterar mig rejält att jag inte kommer ihåg dem. Jag har dessutom vaknat 10-15 min innan jag ska upp också, det stör mig som bara fan eftersom jag verkligen behöver dom minuterna, men nåja, snart är det helg och då kan jag sova hur mycket jag vill!

Idag är det tyvärr mulet och lite smått kallt. Jag som hade sett fram emot att gå och köpa latte på Costa Coffee och sätta mig ute i solen, men nej så blev det inte. Istället får jag agera hemmafru och tvätta, diska, städa och sådana tråkiga saker. Men det behövs ju och jag har inget bättre för mig så det gör inget.

Nu är det endast 10 dagar kvar tills jag äntligen är hemma, ska bli så otroligt skönt att få träffa alla igen. Såg på mctime också att jag än så länge har fått ett inplanerat pass i mars! Haha bättre än inget, ellerhur? I need the money så att säga. Får hoppas på att det är en del sjukanmälningar så jag kan få jobba mer, moahah bus på mig.

So long peeps!


Hej då London och HEJ SVERIGE!

Nu är allt äntligen spikat och bokat, jag kommer hem den 13 mars och flyget avgår 07.15, TJOHEJ! Jag längtar sååååå mycket tills jag hemma igen. Äta svensk mat, umgås och bara vara.

Ska snart iväg och möta upp Sara. Det är superfint väder med strålande sol, inte ett enda moln på himlen och man kan gå utan jacka, sköönt! Ville bara säga till er att JAG KOMMER HEM!! Moahah :D

puuuss

Vååååår

Muahaha. Idag vaknade jag pigg halv 7 och trodde att jag hade försovit mig eftersom det var så himla ljust ute, men det är för våren är här och dagarna blir allt mer ljusare nu! Men kollade klockan och allt var lugnt. Jag vägrade gå upp i och med att mitt rum var svinkallt! Det var ju så himla varmt och gosigt under täcket så jag drog mig till 7 då det var dags att väcka kidsen. De var ovanligt enkla idag, oftast brukar det bli en hel del gnäll och tjaffs så vi kommer nästan försent varje dag p.g.a. detta. Nåja, när jag kom tillbaka till huset så såg jag att min värdmamma hade lämnat en liten lapp åt mig på köksbordet där det stod att hon har antagligen hittat en ny au pair och jag kommer få åka hem den 12 mars, JA JA JA!! Hon skulle få allt bekräftat ikväll, men ändå, jag ska banne mig vara hemma senast den 13e, så det så! Nananaa jag är glaad! Så fort jag fått det bekräftat ikväll så kan jag boka min flygbiljett hem.

Och att det är ett sånt underbart väder ute gör allt ännu bättre. Det är skinande sol utan ett enda moln på himlen och det är rätt varmt ute. Ska kanske ta lite pics när jag ska iväg och hämta ungarna, bara för att. Har märkt att jag är riktigt dålig på att ta foton och även att lägga upp bilder här, fy på mig! Ska försöööka ändra på det, men bara försöka hihi.

Ikväll blir det bara chiiill. Har precis kollat klart säsong 2 med "How I met your mother", får väl börja på den tredje ikväll! Awesome.

Nu ska jag tömma torktumlaren och sen ska jag gå och hämta kidsen. Får se nu om hur allt går med au pair-grejen ikväll, oh yeah!


RSS 2.0