Alice?

Tju!

Här sitter jag på min otroligt sena rast och kollar på tv inne i p-matsalen. Ska in och jobba alldeles strax men tänkte slänga in ett inlägg innan jag går.

Till dig "Linda". Nej, jag heter inte Alice och min pojkvän är verkligen inte en albino. Använd ögonen ordentlig, vore ett hett tips.

Fuck, nu måååste jag in. Chefen bad mig att hoppa in nu. Hörs!

4

Idag fyller min och Adams kärlek 4 månader! Älskar den mannen som bara den <3

Hej hej hej hej!

Jag är en mycket glad och lycklig tjej, trots all smärta efter dagens arbete. Eller ja, jag klantade mig rätt rejält... Någon dum idiot hade varit uppe på vinden på jobbet och fällt upp stegen men lät bli att stänga igen vindsluckan, vem fan gör så kan man undra? Ja, det gör jag i alla fall. Jag hade superbråttom ut till torrlagret och av någon anledning så tittade jag inte rakt fram när jag gick utan kollade ner i golvet? haha. Nåja, så BAAAAM, gick jag in i vindsluckan och slog i huvudet. Nu har jag en redig och fin bula och huvudvärk... Känns inte helt okej alltså.

Saken gör ju inte bättre att jag inte har en mysig karl att pussa på ikväll. Känns mycket bättre då på något vis. Han ska agera partyprisse med vänner ikväll och jag ska upp tidigt imorgon och jobba. Sjukt tråkigt men det är inte så mycket man kan göra, får invänta morgondagen istället för då kan vi ses igen :)

Nu blir det att mumsa lite på min marabou och titta lite på film innan jag ska sova :) fniss!
 


Middag och bio!

Hejhejhejhej!

Jag ska snart börja röra mig mot tåget, ska möta upp Amanda och Jennie för middag och bio i stan! Ska bli så sjukt najs! Vi ska se Alice in Wonderland i 3D. Jaja, lite efter kanske, men bättre sent än aldrig? hihihi

Hörs kanske ikväll, fniss.
puss

Hej hej, jag lever!

Helluuu!

Ja, jag vet att jag är världens sämsta på att uppdatera. Men jag har har varken haft någon ork eller lust till det. Har jobbat massor och haft fullt upp med annat så bloggen har hamnat åt sidan, tyvärr. Fast nu är jag här igen, även om en kort stund, tihi.

Just nu sitter jag hemma hos Adam, all alone. Han jobbar stängning och är inte hemma förens om ca 4 timmar, it sucks. Men nåja, får försöka hålla mig sysselsatt sålänge med dator och tv! Var snabbt inne på terminalkiosken i Jakobsberg och köpte choklad och cola, muums! :) Känner mig galet onyttig som äter donken och massa annat onyttigt, inte okej! Men jag har faktiskt varit en mycket duktig tjej som har skaffat SATS-kort, NAJS VA?! Gjorde det med Amanda och Jossan. Så nu ska jag träna bort mina "London-kilon" och bli fin och slim igen samt börja äta nyttigare. Ska börja ta med matlåda till jobbet istället och dissa donken-maten, moahah.

Fy sjutton vad tråkigt jag har det just nu. Men får skylla mig själv lite eftersom jag har egentligen ingen ork till att göra något heller. Är sjukt jävla trött efter en mycket bitter dag på jobbet. Usch, var nog sur/arg/irriterad/bitter i princip hela dagen. Gäster som lägger in sjukt onödiga kommentarer och medarbetare som tjaffsade. Nåja, that's how it is on McD! Får ta igen allt med ett leende till helgen, då jävlar ska vi köra! fniss.

Nej nu får jag banne mig lyfta på mig och sätta mig vid tv:n, men vi hörs sen vid tillfälle!
Puuuss

RSS 2.0