Hej då!

Helloow!

Har en typisk seg-dag idag. Sov till halv 11, tog en dusch och har kollat på "How I met your mother". Jag har verkligen ingen ork till att göra något annat, är så sliten både fysiskt och psykiskt. Mest psykiskt antar jag. Att gå runt och invänta tills att man får ett spikat datum för hemresan är irriterande och gör mig väldigt nedstämd. De flesta kanske inte hajar riktigt men ja, jag ska åka hem. Känner att jag har gett detta en chans och det var inget för mig. Min värdfamilj är ostabil och hela grejen gör mig osäker. Allt jag vill är att åka hem till Adam, familjen och vännerna, ta upp mitt gamla liv och helt enkelt bara köra! Det är så mycket annat som jag vill göra nu och den här "London-grejen" ingår inte i dom planerna. Jag är glad för att jag åkte ner så jag fick känna på detta, annars hade jag ångrat det för resten av mitt liv. Men det här är inget som passar alla, och jag tillhör nog dem.

Pratade med min värdmamma i tisdags om hur jag egentligen mår och att jag helt enkelt vill åka hem. Hon är nu på jakt efter någon ny som ska ta över min plats här. Förhoppningsvis är jag hemma om 1-2 veckor, absolut senast om två! Can't wait!! Har redan packat första väskan och har börjat planera om hur jag ska organisera allt. Då menar jag alltså packning, hur jag ska ta mig till Heathrow, hämtning vid Arlanda etc.

Känns trist att åka ifrån Sanna och Sara, men jag vet att vi kommer träffas igen hemma i Sverige! Något jag absolut inte ångrar med den här resan är de fina vännerna jag har fått och att jag har blivit så pass självständig. Jag hade inte kunnat bli såhär självständig hemma i Sverige. Har verkligen fått lära mig att ta hand om mig själv och gjort saker som jag aldrig skulle ha gjort om jag inte åkte...

Men som sagt, snart är jag hemma igen och ska försöka hålla mig så positiv som möjligt och göra det bästa av den här tiden som är kvar. I promise!

Over and out


Lokaltrafiken is NOT the shit

TJO!

Det här har varit en mycket jobbig dag idag. Är så less på att de ständigt stänger av delar i tuben. Först och främst var fick jag ta bussen till Balham och ta tåget därifrån. Sen var tvungen att ta bussen från Marbel Arch eftersom den inte gick längre än så (skulle till Westfield i Sheperds bush). Missade två bussar p.g.a. allt folk som trängdes, armbågades och så. Urk, blir så lack på sådana situationer. Blev totalt inklämd i folkmassan och jag får nästan panik när sånt sker, avskyr att känna mig instängd. Men som tur var kom jag med tredje bussen och efter mycket om & men hamnade jag i Westfield där jag mötte upp Sanna. Sen gick vi till Hammersmith och kikade runt där ett slag. Efter det begav jag mig tillbaka mot huset igen och har nu kollat på ett ex antal avsnitt med "How I met your mother", awesome!

Imorgon ska jag äta middag med Sara, ska bli mys. Hoppas på att min otroligt dumma förkylning försvinner snart, tycker inte om att vakna med en täppt näsa och en mans röst som dessutom håller i sig resten av dagen, uscha!

Nu blir det några avsnitt till och sen är det sleepingtime för min del.
Natti natti


Tabbe!

God kväll på er!

Nu är det fredag, gillar't! Dagen spenderades med Sanna då vi var inne på Primark på Oxford Street och shoppade. Fick med mig hem en hel del fynd men är lite smått orolig för hur mycket packning jag kommer få med mig när jag ska åka hem. Antagligen så kommer jag få betala övervikt bara, men det kommer nog kännas lite i plånboken trots allt. Nåja, det är det värt!!

Har bara haft A idag, känns otroligt skönt faktiskt. Vi har haft det skoj och fjantat runt idag, ett par skratt som jag verkligen behövde. Men jag tabbade rätt rejält ändå när jag skulle hämta henne från skolan. Jag var korkad nog och inte kollade på klockan ordentligt. När jag väl var framme vid skolan så tyckte jag det kändes jävligt tomt på folk, det brukar krylla av hispiga föräldrar och barn som skriker och springer runt. När jag kollade på klockan så såg jag att jag var en hel timme för tidig. Gaah jag blev jätteirriterad på mig själv och begav mig till W H Smith och köpte NEO-tidning till bror och sudoku till mig. Knallade bort till Café Nero och fikade lite samtidigt som jag löste lite sudoku.

Men snart kommer min värdmamma hem och då får jag lööööönen, tjohej! Dessutom så ska jag spendera kvällen hemma hos Sara. Vi ska ha en disneykväll faktiskt, såååå najs! I love it, disney is the shit.

Have fun tonight peeps så hörs vi imorgon!

puuss

Tjoo!

Är sjukt jäkla trött nu, gör t.o.m ont i ögonen. Men ska sova alldeles strax faktiskt, tänkte bara slänga in ett inlägg och visa att jag lever helt enkelt haha.

Well well, idag har jag träffat Sanna över en fika. Det var kul att träffa henne igen! Vi satt och snackade rätt länge tills hon sedan behövde bege sig hemåt. Själv skulle jag hämta ungarna vid skolan som vanligt. Väl där fick jag veta att S inte mådde bra alls och vi tog bussen hem. Det har visat sig att stackarn har åkt på någon sorts magsjuka så jag måste stanna hemma med honom imorgon. Jag ber för mitt liv att jag inte åker på det själv. När jag väl blir sjuk blir jag riktigt jävla dålig alltså, uscha! Kommer få tvätta händerna 6789679 ggr säkert. Men hellre att jag har torra händer än att jag blir sjuk, så det så! Dessutom har jag ju min body butter med papaya-doft som är såå bra och luktar dessutom jättegott, tihi!

Om han blir frisk snart och kan gå till skolan på fredag så ska jag möta upp Sanna i Marbel Arch och spana in Primark. Jag kan faktiskt inte förstå att jag har varit här i snart 2 månader och har fortfarande inte besökt den affären, det är helt sjukt egentligen. Men jag lovade Sanna att jag skulle dit snart så!

Idag är 2 månader med baby, puuuss på dig! <3

Min vecka med älskling!

Wolli bolli! (Ja, jag älskar Kenny begins moahah)

Åh, den här veckan med Adam har varit underbar! Ska försöka berätta så gott som jag kan.

Dag 1: Jag mötte grabbarna vid Liverpool street och åh vad skönt det var att se dem igen. Vi gick sedan till KFC så de kunde få äta lite. Därefter drog vi hem till mig och kikade på film tills vi bestämde oss för att dra ut på restaurang och så.

Dag 2: Kims audition-dag! Tanken var då att jag och Adam skulle gå runt i Westfield medans Kim var på sin audition. Men Adam mådde dåligt så vi två var hemma medans Kim fick åka själv, men det gick bra för honom och han kom in (grattis igen!!!). Adams mående blev allt sämre mot kvällen och det var nära på att stackarn fick åka in till sjukhus. Jag satt som fastklistrad vid telefonen och ringde runt en massa. Men efter att han hade fått sova några timmar så mådde han bättre. Det var en rejäl lättnad må jag säga!

Dag 3: Kim skulle åka hem. Vi följde med honom till Liverpool street och sedan åkte jag och Adam till Westfield. Vi kikade i massor med affärer men köpte ingenting. Vi åkte tillbaka relativt tidigt och åt middag här i Clapham. Sen blev det filmkväll med "Gudfadern", mys!

Dag 4: Vi hade som sagt bokat hotell för 2 nätter. Hotellet låg precis brevid London eye, så centralt som det bara går egentligen. Incheckningen skedde runt halv 3 och sedan begav vi oss ut på gatorna och kollade runt lite. Glassade runt på Regent street och Oxford street. Blev donken-middag efter mycket om och men, sen tillbaka till hotellet och kollade på tv.

Dag 5: Den här dagen gick till att shoppa (för Adams del åtminstone). Själv hittade jag ingenting eftersom jag har så svårt att hitta kläder som sitter bra på mig. Eller så är det som så att det kanske sitter bra men jag kan inte se det? Äsch, whatever. Därefter åkte vi tillbaka till hotellet, lämnade sakerna, åkte till Covent Garden och åt på Maxwell's, det var yummi! Efter det gick vi på bio och såg "The lovely bones". Det var en annorlunda men en mycket bra film tycker jag. Sen åkte vi tillbaka igen.

Dag 6: Fick veta av min värdmamma att ett av barnen var sjuk och jag behövde komma tillbaka till Clapham igen. Jag och Adam åkte dit och så spanade vi på film ett tag. Sen skulle han åka... Jag som är så galet dålig på avsked, I hate it. Men jag vet att vi ses snart igen. Faktiskt vääääldigt snart. Men det berättar jag mer om sen vid tillfälle! Men nåja. Han åkte och jag fortsatte med att jobba, as usual.


Den här veckan har varit toppen med Adam, verkligen toppen! muchoooo love <3 Men tyvärr har jag åkt på några dåliga nyheter som gjorde att jag blev lite tillbakadragen och nedstämd. Kan berätta allt vid senare tillfälle om jag orkar haha.

Ska kila nu och fixa något att äta, börjar bli hungrig igen haha. PUSS!


TODAY!!

Hoho, jag är lagom rund och glad just nu! Åt ute med Sara och det blev pizza, nom nom nom. Vi båda har konstaterat att här har man så mycket fritid att man börjar småäta och sånt dumt, inte okej!! Får vara minst lika duktig som Adam som tränar flera gånger i veckan. Lagom kul att vara en köttbulle till flickvän liksom, haha! Men nåja, middagen var mysig och fick mig många goa skratt. ´

Och idag är det den dagen som jag har väntat på såååå länge, finally!! Oj vad jag har längtat. Nu är den här men först måste jag sova och bli pigg. Sen bär det av mot liverpool street för att möta upp killarna, åh can't wait!!!

Natti natti på er så får vi se om hur mycket uppdatering det blir här i bloggen de kommande dagarna. Antagligen nästan ingenting. Men om inte annat hörs vi nästa vecka!

PUSS!

Dammråtta?

Jag har grovstädat hela huset och jag är bara sååå slut. Det har tagit mig 5 timmar. Har visserligen bara ett rum kvar och det är mitt dårå. Men jag tänker först och främst ta en dusch så fixar jag klart det sista efteråt.

Mohaha, nu är det bara en dag kvar, den dagen som jag har inväntat i flera veckor. Känns lite konstigt att det är redan imorgon som jag ska få träffa Adam igen (och Kim såklart, haha!), kommer nog inte inse det förens jag ser dom. Men helvete vad kul vi kommer att ha det!

Som sagt, nu är det duschen som gäller, hela jag känner mig som en dammråtta haha!
Puss på er!


Sweden rock, here I come!!

Heej! Sitter här och muttrar över dåliga brittiskta nätverket. Kan typ inte göra ett skit utan att internet bara dör. Men ska försöka göra ett försök och göra ett inlägg här i alla fall. Jag har nu äntligen bokat biljett till Sweden rock!!! Försökte betala skiten 5 ggr innan jag lyckades p.g.a. kasst internet. Men nu är allt spikat och klart, TJOHEJ!! Det ska bli grymt kul :D Ikväll kommer det bestå av film och chill, as usual. Men är så trött och seg efter den här dagen så jag orkar inte göra så mycket annat. Over and out

2

Usch, vaknade inte direkt på det mysigaste sättet idag. Blev så irriterad och less så jag tvingade mig att somna om igen och steg upp för ca en timme sen. Har sorterat all tvätt i olika färger så idag kommer det bli en tvättdag. Bra det eftersom jag börjat få lite brist på det nu, haha. Sen när jag kom ner och tänkte äta frukost såg jag att kylen var i princip tom, jättekul. Fick ta två små youghurts och så får jag äta lunch snart. Ska gå och handla sen tänkte jag. Nu kan jag äta det jag vill ha utan att anpassa mig efter ungarnas önskemål. De är som sagt hos deras pappa tills på onsdag så jag är själv här mestadels av tiden. Men nu är det bara två dagar kvar tills Adam och Kim är här, yeey!

Tänkte dessutom ta en liten paus i tvättandet senare och gå iväg till skomakaren och hämta min sko, sen ta en fika på Costas coffee som ligger ungefär 5-10 mins gångavstånd från huset. Ska höra med Sara om hon vill joina :) Vore skoj!

Nej nu måste jag faktiskt fixa något att äta innan jag kollapsar av hunger, haha.

Puuuss!


Shopping gillar vi!

TJA!

Nu är jag tillbaka igen efter en lång och rolig dag med Madde i Westfield. Vi tog en romantisk lunch (haha) och spanade in shoppingen. Dagens inköp blev en snygg marinblå jacka från H&M för 23 pund, helt okej faktiskt. Sen var jag nära på att köpa annat men bestämde mig för att spara de pengarna tills slutet av veckan, tihi. Då ska jag slå på stort moahaha.

Det kommer nog bli en lugn kväll med film och en massa chill. Imorgon kommer bli en rejäl tvättdag så jag måste ladda inför det, haha.

Over and out.

Barnvakt

God kväll på er!

Har precis kommit hem igen efter att ha suttit barnvakt i 4 timmar. Hade tv:n som kompis under kvällen och ungarna var superenkla att ha hand om. Dessutom fick jag 32 pund, rätt bra faktiskt för att bara sitta och glo på film typ haha. Dessutom blev jag hämtad och lämnad så det var sjukt bra! Nåja, bra att kunna extraknäcka ibland!

Urk, känner mig jättetrött och helt sliten men är inte riktigt på humör för att sova. Jättekonstigt faktiskt men vill typ inte. Nåja, ska försöka snart efter att filmen "Saturday night fever" slutar, den går på tv nu så.

Nu är det bara 3 dagar kvar!

Four days left

Endast fyra ytterst korta dagar kvar..

Yo!

Vaknade av att det var världens jävla Greklandsvärme i mitt rum, var helt chockad över detta eftersom det alltid är svinkallt här. Men nåja, jag ska inte klaga!

Idag lär det bli en slödag faktiskt. Madde har blivit superförkyld, stackarn. Men vi ska ses imorgon istället då hon ska få vara min valentine. Det är ändå alla hjärtans dag och våra sötnosar är ju hemma i Stockholm så. Lär nog bli att jag åker till Westfield och möter upp henne där. Måste köpa en vårjacka och lite andra saker. Våren har ju kommit hit till London nu, verkligen suuuuuperskönt! Vi har haft som mest ca +10-12 och solen tittar fram allt oftare nu, I love it! Längtar verkligen tills det börjar bli ännu varmare så man kan gå utan jacka, ännu mera sol, ha på sig snygga vårkläder och fina pumps, mysa i Hyde Park med tjejerna osv. 

Ikväll ska jag faktiskt vara barnvakt åt några vänner till min värdfamilj. De bor bara 5 min avångsavstånd härifrån och barnen är 8 och 12 år så det kommer bli a pice of cake! Dessutom kommer antingen mamman eller pappan och hämtar mig här vid huset och följer mig tillbaka sen på kvällen. Moahaha, jävligt shysst faktiskt och extra cash tackar man inte nej till! Dessutom har jag smsat min värdmamma och frågade om det är nånting jag kan göra här i huset tills grabbarna kommer ner hit. Kommer ändå inte ha nånting att göra på måndag eller tisdag, så varför inte tjäna ihop lite mer cash att ha för att spendera? Nåja, får se vad hon svarar på det sen :) Hm, kanske ska gå till ett café här i närheten och köpa en latte och läsa en bok. Hm, får se om jag orkar haha.

See you later!


Love love looove this song!

FREDAG!

Hellu!

Nu är det äntligen fredag, skööönt! Har varit en mycket duktig tjej idag som har dammsugit hela huset, städat mitt och lilltjejens badrum, diskat och sådant hela förmiddagen. Nu ska jag bara chilla ett tag innan jag ska bege mig mot skomakaren och lämna in mina stövlar då den ena skon har ett trasigt blixtlås. Hoppas det inte blir alltför dyrt och att det går snabbt att fixa, vill gärna ha de snabbt tillbaka tihi! Dessutom har värmen pajat nere i köket, så det är sviiiiiinkallt när man går in där. Fy helvete, det är jacka, mössa och halsduk som gäller nästan! Känns precis som man är utomhus fastän man är inne. Får se om min värdmammas sambo fixar det sen när han kommer hem.

Ikväll lär jag ha fredagsmys med film och godis. Känner att jag börjar få ett återfall av förkylning igen så jag måste vila upp mig tills nästa vecka. Kan ju inte vara sjuk när grabbarna kommer hit, fy! MOahaha, oreos botar allt.

Only five more days to go <3

<3


What you got boy is hard to find
I think about it all the time
I'm all strung out, my heart is fried
I just can't get you off my mind


Six days left

Yeey, nu är det bara 6 dagar kvar, awesome!

Har haft en väldigt underlig morgon idag. Det kom förbi en hantverkare som skulle kika på frysen som inte riktigt fungerade som den skulle. Killen försökte flörta med mig och var allmänt dräggig och jag ignorerade det bara. Sen innan han skulle gå frågade mig om jag ville följa med ut på en drink någon gång. Tackade men avböjde och påpekade att jag redan har pojkvän. Hans svar blev: "Jaha okej, på så vis. Tänkte bara fråga!". My god, han var säkert minst 35 bast! Haha, att man är så pass desperat att man måste ragga upp sina kunder! Nåja, efter han hade gått kunde jag inte låta bli att skratta, måste ha varit jäkligt pinsamt för honom. Men aja, fixade min frukost och sen begav jag mig mot tuben för att möta upp Madde vid London Bridge. Fan vad kul det var att träffa henne igen! Vi har inte setts på nästan 2 veckor då hon var i Sverige förra helgen. Vi berättade för varandra om vad som har hänt på senaste tiden och såg bron. Tog lite pic's som jag ska lägga upp lite senare när jag väl har hittat sladden till kameran.

Sen tog vi oss till Hyde Park där vi mötte upp Sanna. Det var så jäkla kallt så vi bestämde oss att ta en promenad där en annan dag och började gå mot Piccadilly istället. Vi tog en fika och sen blev klockan mycket och vi alla skulle bege oss hemåt igen för att börja jobba.
Har bara en till arbetsdag till och sen är jag ledig i en vecka, sköööönt!

Saknar min knasboll <3

Seven days

Yoo!

Har precis ätit lunch och har målat naglarna i brist på annat, tihi. Kollar lite på film, as usual. Men men, tidsfördriv som sagt. Ska gå och hämta ungarna om ca en timme.

Nu är det precis en vecka kvar tills Adam är här, ska bli så otroligt kul att få träffa honom igen efter att ha varit här då i 6½ veckor. Det är jävligt länge må jag säga, men oj vad skoj vi ska ha det när de väl är här!

Ska kika vidare på filmen, hörs sen!

Natti natti

Hellu!

Nu känns det liiite bättre än tidigare idag. Ni kanske märkte att jag hade en rejäl depp-moment. Lite har försvunnit men allt är fortfarande inte helt bra. Men men, sånt är livet!

Jag fick ett samtal från ungarnas skola då de sa att S skulle på rugby match och att han då skulle sluta halv 6. Så när jag hämtade A vid halv 5 gick vi och fikade medans vi väntade. Jag satt och drack latte medans hon gjorde läxor och mumsade på en muffins. Sen hämtade vi S vid skolan igen och tog bussen tillbaka. Vi kilade in på Tescos och handlade lite. Ungarna fick pizza till middag och jag gjorde köttbullar till mig. Har mumsat lite på Cadbury's mjölkchoklad, nom nom nom! Så lite onyttig har jag varit ändå, tihi bus på mig! Nåja, hoppas på en bättre morgondag imorgon. Får trots allt sovmorgon till 7.15 och har bara A på morgonen, jätteskönt. På torsdag ska jag träffa Madde och Sanna vid London Bridge, ska bli kul att träffa dem igen, vi har inte setts på snart 2 vexkor, helt sjukt!

Men nu ska jag sleeepa!
Natti natti


Vart tog lyckan vägen?

Hej!

En mycket trött Madde har vi idag, känns inte kul alls. Det är fint väder ute, ett litet plus på det kanske. Men väldigt mycket känns negativt just nu. Jag har absolut ingenting jag kan göra, är så jäkla less på att det är samma visa varenda jävla dag, dvs. jag sitter bara inne i huset och gör nada. Det finns säkert 28493029 olika saker man kan göra när man är i en av världens mest kända huvudstäder men jag har tyvärr en rejäl idé-torka på den fronten. Jag ligger bara i sängen och väntar på att tiden ska gå, kul liv va? Nej, skulle inte tro det, usch!! Dessutom har jag upptäckt att blixtlåset på en av mina svarta stövlar har gått sönder också, fuckfuckfuck. Jahapp, då är det bara converse som gäller då, superskoj..

Urk, känner att det mesta är åt helvete just nu and I hate it. Jag hade helst av allt vara hemma i Sverige bland alla nära och kära just nu, då hade jag åtminstone kännt mig glad. Vad hände med min lycka? Vart fan tog den vägen? Gaah, allt känns så fel, så otroligt fel och ensamt.

Det som håller mig kvar är att grabbarna kommer ner om 8 dagar. Förhoppningsvis kanske allt tar vändning och jag kan äntligen må bra igen? Gah, I hope so. Orkar inte med att ha det såhär mer..

Over and out


9 days left

Heey!

Urk, nu har nog min förkylning sakta men säkert börjat bryta ut. Låg i sängen hela dagen igår med feber och hosta, skoj! Men jag har nu i alla fall kollat på alla gudfadern-filmerna, duktigt av mig tycker jag. Har nog snart kollat alla filmerna de har här i huset haha!

Sov jättedåligt inatt. Tro det eller ej men det finns otroligt många rävar här i området och de låter så förbannat mycket på nätterna. Dessutom var ju saken inte bättre att jag vaknade gång på gång av dumma mardrömmar. Aja, hoppas på en tidig läggning ikväll och att det blir bättre imorgon! Dessutom blir det nog en powernap för min del i eftermiddag.

Har en tvättdag, så som jag alltid har på måndagar. Tror den andra omgången är färdig så ska starta en ny innan filmen börjar.

9 dagar kvar nu <3

muuums!

God kväll kära läsare! (höhö)

Wiiiiie, nu är magen fylld av goooda pannkakor! Ja, jag gjorde det idag igen. Men det är så jäkla gott att jag inte kunde låta bli, mihihi!

Igår drog jag ju ut med Sara och Miriam. Vi åkte in till stan och försökte hitta en najs pub. Men det hela blev mest till en stor promenad i några timmar tills vi hittade en helt okej-pub vid Tottenham Court Road. Tog en öl där och sen gick vi till donken på Oxford Street och åt lite. Därefter tog vi sista tåget hem! Jag och Sara satt uppe och snackade till ungefär 2-tiden sen somnade vi båda två.

Idag vaknade vi vid 11. Vi gick till Lavender Hill som ligger här i Clapham och kikade runt lite. Sen mötte vi upp Miriam och tog en fika. Efter det var det dags för mig att dra mig tillbaka för att sitta barnvakt. Det som är det jobbigaste är att jag känner mig så jävla hängig och febrig, utan att min förkylning aldrig riktigt bryter ut. Blir så jäkla less på det. Men aja, inte så mycket jag kan göra åt det utan får vänta ut det helt enkelt!

Ungarna kikar på film just nu och efter det ska de lägga sig, skönt! Då kan jag lägga mig rätt tidigt jag med. Är sååå trött så det finns inte. Well well, ska kolla lite på Aladdin som går på tv nu.

Puss och god natt!

Utgång

Tjuuu!

Det var sjukt mys med fika även om jag blev så jäkla mätt! Vi satt och snackade i säkert 2 timmar. Dessutom kom jag på att när grabbarna ska komma ner så landar de i Standstead som ligger på andra sidan stan, kommer säkert ta 1½ timme att ta sig därifrån till mig, stackarna! Men jag kommer möta upp de någonstans, vi får prata mer om någon bra lösning vid tillfälle eftersom ikväll ska jag uuuuuut. Är egentligen inte taggad och börjar känna mig febrig, men wth, bara att bita ihop och köra, det lär bli jättekul! Sen ska jag sova hos Sara ikväll så kommer inte kunna uppdatera något förens imorgon, ni får hålla ut helt enkelt (;

Ska kila hem till Sara snart, sen ska vi möta upp Miriam vid Clapham North eftersom vår tubstation är avstängd -.-
Hörs imorgon kisar!


Pannkakor <3

Heeej!

Det är så jäkla skönt att vara ledig! Tog en långdusch och nu känner jag mig som en helt ny människa haha. Sen har jag plockat undan lite saker i mitt rum och så har jag gjort pannkakor till lunch, det var muuumsigt! Ska strax pallra mig bort till caféet i Common och fika lite med Sara, behöver lite kaffe känner jag tihi!

Men vi hörs sen!

Det som jag lever för i London, HELG!

Moahah, nu har min helg börjat och har fått min lön, så sköööööönt! Det tråkiga är bara att jag är redan svintrött och bör nog sova snart, buhu. Dessutom blev tydligen lite ändrade planer till helgen. Min värdmamma och ungarna kommer hem på lördag och ska då vara barnvakt på kvällen, jättekul -.- ingen sleepover då inte för min del. Men från fredag till lördag lär det bli så i alla fall, alltid något! Jag har upptäckt att min tubstation kommer vara avstängd hela helgen, så jag kan inte träffa Madde eller Sanna i Westfield :( Jag som var sugen på att shoppa! Nåja, antingen får jag promenera en halv evighet till Clapham North eller så får jag vänta tills nästa vecka. På ett eller annat sätt kommer vi nog ses snart!

Imorgon ska jag ev. ut på en pub med Sara och Miriam, ska bli skoj! Har inte fått i mig en droppe alkohol på rätt så exakt en månad moahah! Sen ska jag då sova hos Sara. Vad som sker på lördag på dagen är ännu inte spikad än, men något kul lär hända. Tänker inte sitta här i huset åtminstone.

Nej nu ska jag nog starta igång en film och så får vi se om hur länge till jag orkar hålla mig vaken.
Vi hörs imorgon! God natt peeps

Blondin eller brunett?

Hej alla glada!

Haha, såg att jag hade skrivit 2 månader istället för 2 veckor i det förra inlägget, men nu har jag ändrat det! hihi.
Idag har jag ju bara haft flickan, jääääätteskönt. Ska också bara hämta henne sen så det blir najs. Sen efter jag slutar idag så börjar min helg, awesome!

Kollar just nu på "I am legend" i brist på annat. Ska fixa lite lunch åt mig strax, vad det blir får bli en överraskning hihi!

Alltså, jag har stora funderingar på att göra något med mitt hår. Är ytterst sugen på att lägga i blonda slingor som jag hade förut men vet inte om jag ska fortsätta ha det som jag har nu. Så frågan är, ska jag fortsätta vara brunett eller ska jag satsa på att bli lite ljusare?




Can't wait!

Godkväll peeps!

Nu är klockan 21.10 här nere och jag är så pass trött att mina ögon går snart i kors. Men det känns som om det är lite för tidigt för sleeping time tycker jag. Ska snart byta om till pyjamas och titta lite på någon film som tidsfördriv. Längtar till helgen som bara den! Kommer bo hos Sara då, så det lär inte bli mycket uppdatering här tyvärr. Men på måndag lovar jag att berätta om helgens bravader, I promise! Lär bli besök på någon pub på fredag och på lördag blir det nog tjejerna såklart och sen filmtajm på kvällen hos Sara. Sounds awesome too me! Sen lär jag få min lön redan imorgon eftersom jag är ledig på fredag, tihi. Men jag sparar undan väldigt mycket så jag har inte så mycket att spendera tyvärr.

Imorgon kommer det bli najs. Har bara flickan vilket är rätt skönt. Både hämtning/lämning vid skolan, yey! Sen ska jag göra min smarriga köttbullar till middag, mums mums!

Nu är det bara 2 veckor kvar nu, can't wait! <3

Kenny-time!

Hallåj!

Allt bra med er? Själv känner jag mig allt mer hänging och huvudvärken har verkligen börjat irritera mig. Kanske blir en powernap lite senare innan jag ska hämta ungarna från skolan, tihi.

Hm, händer idag då? Ingenting faktiskt. Ska alldeles strax kolla på "Kenny begins" och har fixat lite knäckisar som jag kan tugga på, hellre det än godis va? Aja, måste verkligen börja bli nyttigare nu, moahah.

Uäh, tycker inte om att jag har bloggtorka, sånt är tråkigt. Adam var ju gullig som föreslog om den gula pilen. Men har ni några andra förslag som jag kan skriva om?

Nu blir det Kenny-time!

Den gula pilen

Hej på er!

Uuuurk, min värdfamiljs nätverk är verkligen uselt. Ena sekunden kan det vara awesome mottagning och sen helt plötsligt kan det dö ut totalt, grrr. Men nu har jag äntligen löst det så jag kan skriva lite här, tihi.

Hm, har lite bloggtorka. Vet inte riktigt vad jag ska skriva egentligen. Adam tyckte jag skulle skriva om hans otroligt fina pil som han ritade åt mig på msn igår. Aa vad ska man säga, den är gul? haha sötnos <3



Nej men skämt o sido. Nu ska jag försöka vara lite mer seriös.
Jag har börjat bli sjuk, känns inte bra alls. Tror det beror på det kassa väddret som är här nere och att det är svinkallt i mitt rum (ja, jag vet att det är typiskt London-väder, men min kropp tål det inte, så det så!). Försöker trösta mig själv med cola. Visste ni att det är väldigt bra för själen? I alla fall för min, hihi. Hoppas på att det kommer gå över snabbt, vore inte allt för kul att vara sjuk när grabbarna kommer ner.

Idag har jag umgåtts med Sara och Rory. Vi gick till en playzone så han fick leka och vi satt & fikade. Efter det gick vi hem till henne ett tag och så, sen drog vi till donken, muuums! Vi satt och snackade väldigt länge. Känns skönt att det finns stöd både här och hemma! Nåja, sen började klockan ticka och jag skulle iväg och hämta ungarna. Fixade pizza till dom och kycklingwok till mig. Lite nyttigare måste jag nog allt ta och bli! Annars måste jag betala övervikt för mig själv när jag väl ska åka hem, haha tjockisvarning på mig!

Jag vet att jag måste börja uppdatera här mer, ska försöka skärpa mig!
Aja, sleepingtime snart.
Over and out.

RSS 2.0