Spel är så underskattat!

God morgon!

Idag är det nyår, tjohej! Dagens planer blir till att åka till Kista och köpa lite grejer till resan och lite annat. Sen hem, städa, fixa och så. Sen kommer Adam hit och äter middag med oss och dricker lite drinkar. Efter det bär det av till Hässelby, det kommer spåra :D

Igår kom sötnosen hit efter jobbet igen. Vi spelade TP mot bror och Amanda. Jag och Adam vann, moahaha. Vi spelade lite UNO också, skoj skoj.  Spel är så himla underskattat tycker jag, det är verkligen skitroligt!

Efter det lade vi oss vid ungefär 1-tiden. Jag har konstaterat nu också hur mycket jag kommer sakna folket här hemma, det känns skitjobbigt att veta att jag åker i övermorgon, har inte riktigt smält det än om man säger så. Uscha, nej nu ska vi vara happy faces och inte tänka mer på det, så det så!

Nu ska jag bara äta upp min frukost, sen drar vi mot Kista.

Tjarååh!

Nyår kommer bli awesome!

Heey!

Jag har blivit dunderförkyld, snacka om bra timing nu när jag åker om 3 dagar. Måste springa och snyta mig var 5e minut eller så. Men jag har min fina pojkvän som håller mig på gott humör i alla fall, hihi. Han kom hit igår efter han hade stängt/öppnat på jobbet, stackarn.. Han var så sliten och somnade redan vid 21. Blev lite avis på hur han kunde sova så himla gott medans jag drömde mardrömmar och var vaken från 3 ungefär, inte okej. Men Adam drog till jobbet vid kvart i 10 ungefär och jag har bara degat framför tvn i timmar. Kollade på "Lassie" som gick på ettan. Kalla mig töntig när jag säger att jag tycker att den faktiskt är en sorglig men fin film, nästan så att man gråter till den, haha! Gaah, tönt-varning på mig alltså.

Jag tycker det är så skönt att nyår är planerat och vet vad jag ska göra. Adam kommer hit och äter middag med oss och dricker lite drinkar, sen åker vi ut till Hässelby där hans bror och några andra ska ha lokalfest, blir nog rätt najs faktiskt! Ser galet fram emot det i alla fall :) hihi. Jag har min outfit redo och vet hur jag ska ha sminket. Jag har köpt lösögonfransar också, men fattar inte riktigt hur man ska få på sig dom. Har aldrig använt sådant förut, får fråga Amanda eller någon annan som kan tänkas veta. Eller kanske ni som läser kan slänga in en kommentar och ge mig lite tips? Vore galet awesome!

Nu måste jag faktiskt starta igång med städningen, har lovat mamma och pappa att jag skulle göra det så. Men wth, kommer ju inte behöva städa här hemma på ett år så lite kan man ställa upp. Sen kommer Adam hit efter han har slutat jobbet och klippt sig!

Hörs sen!

Måste börja packa snart

Igår så kollade jag, Adam och hans bror Kim på Avatar i 3D. Den var faktiskt riktigt bra, verkligen sevärd! Vi såg lagom söta ut i våra 3D-brillor haha. Efter filmen åkte vi hemåt till Hässelby. Jag fixade köttbullar och spaghetti till oss vid 00.15, duktig va? Sen lade vi oss nästan direkt efteråt, vi var lagom trötta så.

Vaknade vid 10 av att jag var nästan helt igentäppt i näsan som var galet jobbigt. Vi drog oss till 13 ungefär och sedan skulle han till jobbet och jag hem.

Jag måste seriöst börja packa idag, ligger galet efter på den fronten och det är inte riktigt okej. Amanda kommer hit snart och hjälper mig lite, hihi.

puss


Hörs imorgon!

Nu ska jag strax åka mot jobbet och hämta upp pojkvännen! Tänkte bara slänga in ett inlägg innan jag åker eftersom jag inte lär kunna uppdatera förens imorgon, hihi. Men jag har börjat känna mig lite hängig på sista tiden så jag hoppas verkligen att jag inte blir sjuk, det vore inte alls lägligt om man säger så.

Men vi hörs imorgon!

Dagens trevliga erbjudande!

Igår drog jag till Donken med Ronny och 3 av hans vänner, det var gooott!! Sen kom jag hem och somnade halv 10 för jag var så jäkla trött. Vaknade upp 10 idag (sov alltså drygt 12 timmar) och kände mig riktigt utvilad, skönt!

Idag blir det en massa trevliga erbjudande! Mammas vänner och deras urgulliga vovve kommer hit om ca 40 min, så vi ska umgås med dom idag. Sen vid 18 någon gång ska jag ta mig bort till jobbet och hämta upp Adam. Vi ska se Avatar med hans bror, finally!! Sen lär jag följa med dom till Hässelby och sova där, tihi.

Måste börja packa snart, jag har varken lust eller ork men måste göra det. Har knappt en vecka kvar i Sverige och jävlar vad jag kommer sakna folk.. Men jag kommer ju hem och hälsar på såklart!

Nu måste jag fortsätta med städningen av mitt rum, de är ju snart här så!
Puss

Donken nästa!

Snart ska jag äntligen få åka till donken, är jättehungrig!! Ronny ska ta med sig 3 filurer och vi åker till mitt jobb och äter, mums!

Hörs sen!



En låt som sitter fast i huvudet, skön beat!

Tröttare än tröttast..

Shulululuuu!

Nu ligger jag hemma i min säng och är superduper trött. Har sovit jättedåligt inatt, inte okej.. Men gårdagen vart jättelyckad i alla fall! Farmor var ju här som sagt, vi åt kalkon och sådant. Sen på kvällen åkte jag till Adam och fick träffa hans familj som verkligen var urmysiga! Vi åt lite, spelade spel och pratade & sådant. Vid 12-tiden tackade vi för oss och gick hem till Adam. Vi kollade på Kenny begins som verkligen är vår sorts humor, skrattade nästan till mig ett sexpack! Efter det skulle vi sova men jag låg vaken i princip hela natten. Tänkte så himla mycket och jag blir jättekonstig av det, blir helt off liksom. Aja, Adam skulle jobba idag. Så han åkte vid 8 och jag sov i några timmar då. Gick upp och fixade mig, sen åkte jag hem. Väl hemma hann jag knappt sätta foten innanför dörren då mamma sa att vi skulle iväg och handla. Så vi åkte till coop och Willys.

Wiie, nu kom pappa med en kopp kaffe till mig, behövdes verkligen säger jag bara haha!


Sen kommer min vän Ronny hit och hämtar mig, vi ska äta på donken idag :D Måste få säga hej då till puckot innan jag åker! haha


Jag har nog den finaste pojkvännen som finns, är så himla lycklig! Puss på dig


En jättelycklig tjej.

God morgon på er!

Om 1½ timme ska jag följa med och hämta farmor. Hon ska komma hit idag och äta lite kalkon med oss. Sen har jag planer på att rymma till pojken min någon gång till kvällen, det ser jag fram emot! Det är så sjukt hur man kan sakna någon när man såg personen senast igår, känns jätteskumt med jag är fan så lycklig för det! Ska även plocka med mig min nya film också, awesome.

puuuss!


God Jul

Heeej!

God jul på er föresten, har ni haft en trevlig julafton? Det har jag haft i alla fall :)

Jag drog till min sötnos igår då och vi hamnade hemma hos hans kompis som fyllde år, vi drack lite öl och snackade med folket, mys helt enkelt! Sen strax innan 12 gick vi hemåt till honom.
Alarmet ringde 9 eftersom jag skulle hem för att hjälpa familjen med lite förberedelser, men då är det någon osvensk kärring som stod utanför hans fönster och knackade. Jag fattade inte vad hon höll på med, knappast bus heller. Jag sa till honom att hon skulle nog gå snart. Men dumfan slutade aldrig utan hon hängde där ute jättelänge tills han blev jätteirriterad, gick ut via porten och frågade vad fan hon ville. Hon fattade ingenting och han sa då att det var hans fönster. Kärringen sa förlåt ett ex antal gånger, men bus smällde igen dörren. Haha, ägd!

Anyway, vi gick upp och hans bror kom förbi. Jag skulle hem då typ och grabbarna skulle iväg sen. Men såklart var det strul med lokaltrafiken, as usual, och kom hem vid kvart i 12. Kul va? Aja, vi åt massor med god julmat och sen var det Kalle Anka vid 3. Därefter var det julklappsöppning! Jag har fått en hel del grejer, bl.a. det där ursnygga headsetet som jag pratade om förut, kameraväska, en skiva med Skillet - Awake, filmen "Kenny begins", kokbok, ett smycke till mitt Thomas Sabo armband (en röd dubbeldäckare), örhängen, en bok med bilder av mami och papi och lite annat. Dessutom fick jag ju min dator innan så :)

Men nu ska jag strax gotta mig i lite mer julmat! Jag och sötnos ska bli tjocka tillsammans har vi sagt, haha (internt. Aja, hörs sen!


Mitt sista pass på McD.

Som sagt, bus kom hit igår. Vi åt en god middag med min familj och drack öl. Sen var det dags att börja pynta granen, mina fina pojkar fick fixa med belysningen så gjorde jag resten typ. Efter det var klart satt vi alla i sofforna och pratade om allt och inget, sen kollade jag och bus på "Little Britian", bääästa! Sen var jag överpigg och var vaken till 2 och stackarn var tvungen att vara vaken med mig och han skulle upp halv 6, förlåt! Men aja, han drog till jobbet och jag sov lite till.

Vid 10 gick jag upp, gjorde mig i ordning och sedan åkte jag till jobbet. Men det gick inget vidare smärtfritt eftersom bussen jag åkte med hade problem med bromsarna, så vi fick stå vid en hållplats i 10 min tills chaffisen fick veta att han var tvungen att köra till nästa hållplats för bussbyte. Och det där bussbytet tog också 5-10 min till. Jag blev sen till jobbet och det var inte kul alls, jag var på ett mycket bittert humör större delen av dagen. Rätt tråkigt eftersom jag har jobbat mitt allra sista pass på McD.. Men humöret tog vändning mot slutet. Jag väntade på bus tills han hade slutat så hade vi sällskap till Barkaby stn.

Nu är jag finally hemma, men jag ska bara fixa lite grejer och sen bär det av till Hässelby (tror ni vet redan vad jag ska göra där (hehe).

Men vi hörs sen!


Middag.

Wiiie, snart kommer bus hit! Vi ska äta middag med familjen och dricka lite öl. Därefter ska vi klä julgranen, hihi.

puss så länge!


Sleeping time, snart i alla fall!

Nu ska jag strax sova, men jag ville bara slänga in ett litet inlägg först.

Jobbet gick bra idag. Stod i DT:n till en början och sen var jag i kök med Jenny, som jag förövrigt inte kommer kunna jobba mer... Fan vad trist det är! Men aja, vad ska man göra liksom? Vi slutade i tid i alla fall och hann med bussen mot jakan, YES! Väntade på tåget med Vickan och Sandra. Det fanns två skumma typer som tiggde cigg och tände eld på papperskorgarna på stationen, inomhus också. De var säkert 20+ eller liknande, fan vad töntigt att de inte har något bättre för sig en sen måndagskväll/tisdagsnatt liksom. Well well, kom hem och har gjort mig iordning. Väntar på att tröttheten ska komma ikapp mig. Men tills dess lyssnar jag på musik och bara slöar, hihi!

Men god natt på er mina vänner så hörs vi när jag har vaknat till liv igen!
Natti natti!

Snö!

Nu ligger jag och degar framför tvn. Ska strax fixa mig i ordning för mitt näst sista pass på McD, stänging blir det! Gaah, det är så underbart mycket snö ute, har varit ute och tagit lite bilder till min au pair-familj nere i London. De vet ju inte riktigt hur vi har det här uppe, höhö. Men jag hoppas fan att inte tågen är sena som de brukar vara, orkar inte med sån skit idag!

Imorgon är jag ledig. Bus ska komma hit efter han har slutat och hjälpa mig med att klä vår julgran. Det har tyvärr blivit så att de senaste åren så är det bara jag som klär granen medans de andra sitter och kollar på, haha. Men men, det blir jättebra när han kommer hit och hjälper mig! Dessutom måste jag städa imorgon *suck*, uscha!

Men nu ska jag flytta på min söta kisse som ligger i mitt knä, måste fixa some stuff nu.
Puss från lyxbrunetten!

En seg söndag.

Haha, det var en galen kväll igår. Jag och Jennie åkte till HBJ som sagt, Joanna och Amanda ändrade sig och bestämde sig för att dra till mp istället. Vi var där vid 22 ungefär och fixade ett bord, sen kom bus och hans kompis sebbe. Vi satt drack öl och hade det riktigt trevligt, härlig musik hördes i högtalarna och stämningen var awesome! Efter några timmar drog J hem och vi satt kvar en stund till. Sen drog vi och fyllekäkade på max, jisses vad gott det var! Därefter drog vi oss bort till tuben och åkte till Hässelby. Det var så jäkla kallt att jag liksom skakade, min kropp tål verkligen inte kyla. Vi kom hem vid halv 4 och somnade i princip direkt.

Vaknade till vid 10 av att mami ringde, sen efter vi hade lagt på ringde chefen och undrade om jag ville vara ledig och jag sa direkt JA TACK! Då fick jag mig en liten sovmorgon iaf! Sen vid halv 1 skulle bus in till stan för julbord med hans familj/släkt och jag skulle hemåt! Det var ett riktigt snöoväder och det tog mig en timme att komma hem när det brukar ta max 35 min. Men när jag väl kom hem var det adventsfika med familjen med kaffe, lussebullar och pepparkakor, mums! Vi kollade även på julavsnitt med simpsons, awesome.


Nu drar vi!

Nu drar jag, jennie, joanna och Amanda. Lär bli en galen kväll, sånt gillas!



puss!


HBJ ikväll <3

Shululu!

Har precis tagit mig en dusch och ska strax äta, därefter kommer jennie-darling över! Ska ut på Harry B James med henne, bus och hans vänner. Kommer bli awesome!

Igår skulle vi se avatar, men det blev strul med biljetterna så vi bestämde oss för att ta det någon annan dag. Men jag var inne i stan och köpte pappas julklappar, sen köpte jag även lite julklappar till mig från make up store. Lite ögonskuggor samt lösögonfransar till nyår, nice! Sen åkte jag hem till bus då han och några av hans vänner satt och drack lite öl, vi spelade sms-roulette vilket jag tyckte blev riktigt pinsamt för min del. Jag vann inte dårå, men det var kul iallafall! 

Vaknade upp i coola hässelby 10.15 idag, upp och hoppa för idag skulle jag jobba! Sa hej då till bus och sen jobbade jag 12-16. Det var ingen vidare rolig dag, men ibland måste man gå igenom tråkiga dagar tyvärr. That's life!

Anyway, ska föna håret nu och börja så smått att fixa mig iordning för kvällens bravader, tihi!
PEACE!


Svårt att sova

Egentligen är jag trött, fast ändå inte. Jag kan inte sova eftersom jag har för mycket i tankarna just nu. Ligger och lyssnar på Erik Grönwall - 18 and life, den är faktiskt rätt bra. Jag tror också att jag lyckas kunna förhindra den där dumma förkylningen. Har åtminstone fått tillbaka värmen i kroppen och fryser inte längre, det är alltid något!

Imorgon ska jag jobba 3 timmar, 11.45-14.45. Sen hem direkt för att göra mig i ordning, sen ska jag och ev Amanda in till stan. Ska även möta upp elgen också! Sen på kvällen ska jag och bus se Avatar, hoppas den är bra!

Ska försöka somna igen, men vi hörs later!
peace


Sjuk tjej?

Hej mina underbara stalkers! (haha)

Ligger i sängen och myser. Tror jag börjar bli sjuk så jag ligger här under täcket och hoppas på att få tillbaka värmen i kroppen! Ska försöka övertala bror att fixa te till mig, mums.

Igår var jag med amanda, vi hade det jättekul och flummade otroligt mycket framför min webcam! Sen på kvällen kom bus hit och sov här, mys. Alarmet ringde 8 eftersom jag skulle till tandläkaren. Bus fick sova vidare och Amanda följde med mig som mentalt stöd eftersom jag avskyr tandläkare av någon märklig anledning. Men jag tycker det är så jäkla obehagligt när de rotar runt i ens mun. Tycker det känns som om man verkligen blir utsatt på något sjukt sätt. Aja, tänderna var hela och fina, däremot tog hon bort tandsten som gjorde satans ont. Hon liksom skrapade i tandköttet så jag blödde galet mycket och det gjorde superont! Hade det jobbigt att prata efteråt, det lät jättekonstigt. Bus småretade mig, såklart! Men jag tycker om honom ändå :) tihii.

När jag kom hem sov jag lite till, sen skulle vi röra oss mot tåget eftersom han skulle jobba och jag skulle in till stan. Men vi stod och väntade på tåget jättelänge, men det kom aldrig. Vi stod där i säkert 45 min tills vi bestämde oss för att äta på grillen, gaaah vad gott det var! Amanda kom förbi ett tag också och tillslut funkade tågen så bus åkte till jobbet :( tråkigt!

Eftersom det har varit skitknasigt med lokaltrafiken idag så fick jag, mami och Amanda hämta pappa ute i Akalla. Han kunde inte komma hem på något annat sätt, stackarn! Sen åkte vi och handlade hähä. När vi kom hem lagade jag mat åt mig och bror, duktig tjej!



Nej, jag måste seriöst se till att jag får te snart innan jag kollapsar av all torrhosta! Usch!!
Puss på rumpan!


Home, at last!

Nu är jag hemma och äntligen fått sätta mig framför min underbart fina nya dator, awesome! Dessvärre är jag lite på bittert humör för jag börjar få munsår på min underläpp, typ den mest sämsta tillfälle att kunna få det, om det ens finns något bra tillfälle haha. Men anyway, fick slösa 105:- på läkemedel så hoppas på att skiten inte bryter ut tills helgen, då blir jag ledsen i ögat :( 

Sitter i köket just nu och kollar på när bror och mami bygger vårt jättefina pepparkakshus, de dekorerar just nu. Kan ta bilder sen och visa upp när det är helt färdigt!

Amanda är påväg upp till mig nu, ska fixa nånting att äta och sen ska vi ut på promenad. Ja, jag vet att det är skitkallt ute och bla bla bla, men jag behöver ut och röra på mig! Känner att det behövs haha.

Ska äta nånting nu, hörs senare!

On work

Tjuu!

Sitter här på jobbet nu och har rast, fick ingen vidare bra start på dagen om man säger så. För det första var jag svintrött och frös som jag vet inte vad. När jag väl kom till stationen och sitter på tåget så var det tekniskt fel, och därmed kunde vi inte lämna perrongen. Jag blev jättesen och somnade nästan på bussen också, yey me!

Nu längtar jag till jag får sluta. Har så jävla ont i käken, vilket gör att jag orkar knappt prata... Dessutom villl jag hem och leka med min nya dator, tihi.


Tisdag.

Heeej!

Förlååååt för jag inte har gett er något livstecken, men jag har haft riktigt fullt upp de senaste dagarna!

Igår åkte jag till Sollentuna där jag också mötte upp Millan, hämtade ut mitt pass och legg. Sen åkte vi till den stora staden och knallade runt på gallerian, hittade en del av min nyårs-outfit, skitbra! Sen tog vi en donkendejt och därefter skildes vi åt i t-centralen. Hon åkte hem och jag till min buse, vi kollade på de sista avsnitten av Band of brothers och sen massor med avsnitt med How I met you're mother. Somnade vid halv 1 och sov jättekonstigt under hela natten. Börjar få en visdomstand på min högra sida i underkäken och det gör svinont! Anyway, gick upp vid 6 och började göra mig iordning för att sedan åka till jobbet. Och till min stora förvåning var det SNÖ ute! Det var inte lite heller och det var liksom värsta snöstormen! Men åh vad jag har saknat snön, hoppas den håller tills julafton!

Sen var det jobb 7.45-15.00, helt okej faktiskt. Sen åkte jag hem och fick äntligen pyssla med min nya fina dator som jag har fått hem! Så nu sitter jag i vardagsrummet med den i knät, hur bekvämt som helst! Men jag måste föra över bilder och sånt från min gamla så jag har allt på den här :)

På fredag ska jag se Avatar med busen, sen är det utgång på lördag. Åh, vad jag längtar! Det kommer bli awesome <3

En sån här seg söndagskväll.

Tjohej! Nu är jag hemma igen med en proppmätt mage också. Har precis ätit biffstroganoff m. pressad potatis, mums! Ska ta en av mammas nybakade lussebullar sen också när jag orkar.

Tog bussen till jakan och mötte upp Amanda. Pratade med mami i telen en bit och det känns mycket bättre nu, ångesten börjar släppa lite grann. Det är så bra med mammor, de vet alltid det bästa! <3 Aja, mötte som sagt upp Amanda och vi knallade runt mellan olika affärer. Köpte nya "bling bling-örhängen", hårnålar och toffsar. Bra o ha grejer liksom! Sen tog vi en liten minipaus på Burger King (som jag förövrigt inte ens tycker om, men ändå! haha) och efter ett tag började vi dra oss hemåt. Kom hem och kollade på något konstigt program med mami som handlade om att förbereda ett bröllop på typ 5 dagar I think, och självaste brudparet får inte veta någonting om planeringen utan släkt och vänner ska tydligen sköta det, så det blir som en överraskning om man säger så! Jag tycker då att det är rent ut sagt dumt att göra på det viset, men det är jag det.

Nu ska jag gosa mig ner i sängen och kolla på en mysig film med lussebullar till, moahah!

Och jag har jättesöta fastrar som kommenterade förrförra inlägget, loads of love till er!

Update från coola Hässelby!

Heeey!

Nu sitter jag här i Hässelby, helt ensam i lägenheten. Bus är och jobbar så jag fick stanna kvar och sova lite till.

Igår var det en sjukt lyckad kväll. Mötte upp bus och vi vandrade bort till hans vänner som kollade på någon konstig norsk zombie-film. Handlade om ett gäng som drog upp till fjällen och där fanns det tyska nasse-zombies, så sjukt dålig att den blev rolig. Sen spelade vi Buzz, det var också feeett kul! Efter en eller två öl drog vi hemåt och somnade tyvärr inte förens vid 3 någon gång. Sen gick han upp vid halv 8 och sen dess har jag varit helt all alone här. Ska visserligen snart vidare till jakan och möta upp Amanda, vi ska kolla lite i affärer och sånt :)

Nej ska väl rota lite i köket och fixa något att äta, är superduper hungrig! haha. 

All denna ångest. Vill jag det här eller kan det verkligen vänta? Är så jäkla kluven att jag snart inte vet vad jag ska ta mig till...


döda mig..

Igår var det bara skit, fan vad arg och ledsen jag var när jag kom hem efter jobbet. Kände på fullt allvar att jag ville dö, såhär dåligt har jag inte mått på evigheter.

Hej hörrni!

Idag är det lördag och mina fastrar kommer hit om en timme för middag. Jag har då bestämt att rymma till Hässelby sen ikväll, hihi busigt värre. Blir väl mys och kolla klart på Band of brothers, vi har trots allt 2 avsnitt kvar så det måste bli av haha. Vad som händer imorgon vet jag faktiskt inte än, typ bara ta det lugnt och dö lite mer. Jag är halvt skadad efter jobbet, har inte så jättemycket ork om man säger så.

Dessutom ska jag försöka övertala någon rolig person som vill se på avatar med mig, den där nya filmen som har premiär nu på fredag, awesome!

Nu ska jag faktiskt göra mig i ordning, I look like crap right now haha.
Puss på er!

Vila i frid!

Heeej!

Sorry för jag inte uppdaterade igår, men jag hade fullt upp hela dagen!

Som sagt, fick mig ett besök igår. Vi kollade lite på Band of brothers innan vi somnade. Jag vaknade upp vid halv 9 imorse, hur trött som helst. Men av någon sjuk anledning kunde jag inte somna om, skitjobbigt! Sen kollade vi lite till på Band of brothers, tihi. Helt klart den bästa serien som finns, utan tvekan!

Sen åt vi lunch med mami och bror på Alexandra (haha ja, jag vet att jag åt där dagen innan), det var mys! Sen drog jag mig till jobbet för ett stängningspass. Det var så jäkla jobbigt eftersom jag lyckades sträcka armen på ett sjukt vänster. Var ute i soprummet och skulle pressa kartonger, men något hade fastnat emellan så när jag skulle flytta på själva "pressaren" så ville den inte. Så ja, ni förstår nog. Vi slutade vid 00.00 och så missade jag och Vicky bussen. Vi sprang och vinkade mot den så bussen skulle stanna. Gjorde han det? NEJ! Jävla skit alltså. Vi fick gå med Adam och Andreas till Barkaby stn istället då jag missade precis mitt tåg, kunde det verkligen bli värre eller? JA, för mina favoritjeans gick sönder, jättemycket. Såg jättefult ut :( RIP mina miss sixty <3 Well well, hade lite sällskap av Joanna i telen ett tag, thx gumman!

Kom i säng vid 1.45 ungefär, vaknade av att mami ringer vid 11. Jag vart ännu ledsnare än innan eftersom jag sover så pass kasst om nätterna. Min sömnrytm är helt förstörd och har verkligen ingen rutin i det hela i överhuvudtaget!

Jag har sån ångest över en massa saker. Känner att jag kommer lämna en hel saker olösta och jag vill inte det. Jag åker snart, men jag vill hinna göra så mycket mer innan dess. Tiden är knappt, men får väl hoppas på det bästa...

Jag hatar laktos!

Nu är jag hemma igen. Det var en supermysig middag med Joanna! Vi hade det jättetrevligt och pratade massor. Fick i mig en filé oscar m. pommes och beasås, tyvärr gillade inte min mage det. Resultatet blev att jag har fått jätteont i den och vill bara lägga mig i sängen och dö. Sådär blir det jämt när jag får i mig laktos, magen blir uppsvullen så det ser ut som om man vore gravid och det ömmar utav bara helvete. Men så går det om man vill ha beasås till, haha.

Men som sagt, ska dö lite i sängen nu tänkte jag och kolla på 3dje säsongen av "Little Britain". Får hoppas att det går över snart, för somliga ska få sig ett litet besök ikväll, tihi!

Middag med Joanna!

Mitt rum är helt städat nu och det är superfint! Ska nu strax iväg och möta upp Joanna för lite middag på Alexandra, så längesen vi sågs!

Vi hörs lite senare <3

Det var ingen dröm.

God morgon! (För min del i allafall)

Vaknade nyss, helt sjukt! Fast visserligen kom mami in tidigt imorse och sa att hon råkade tappa ett glas och behövde hjälp. Jag sov typ fortfarande eftersom det kändes som om det var en dröm, men insåg att det verkligen hade hänt när jag såg dammsugaren ute i hallen haha. Aja, gick och lade mig igen, somnade om som ett litet barn och vaknade nyss ungefär. Måste fixa något att äta och sedan ska jag börja städa mytt otroligt stökiga rum.

Puss så länge!

Städdag imorgon!

Jag har sååå tråkigt, så jäkla tråkigt. Sitter här och väntar på att jag ska bli trött så jag kan få sova någon gång. Imorgon ska jag vara en duktig tjej och storstäda mitt rum. Det känns lite som om det behövs. Utan att överdriva så ser det faktiskt ut som om det har slagit ner en bomb i mitt rum och jag kan inte begripa hur det alltid händer. Det ligger kläder precis överallt... På golvet, i sängen, på skrivbordet, you name it! Sen har jag massa andra saker som ligger lite här och där. Men man orkar seriöst inte hålla så mycket efter sig när man jobbar så mycket, har varken tid eller ork. Därför ska jag städa riktigt ordentligt så jag kan komma hem till ett städat och fint rum :) Dessutom så kommer det hit en viss person imorgon. Hm, undra vem det kan vara (; haha nej nu ska jag sluta dumma mig och göra något annat, typ börja göra mig i ordning inför läggdags.

puuuuss

Tisdag.

Som sagt, drog till Hässelby igår. Det var mys! Vi kollade på "I love you man" och några avsnitt av how I met your mother. Vaknade vid halv 10 idag och började så småningom dra mig bort till tuben. Åkte till Odenplan där jag mötte upp mami. Vi åkte sedan till Sollentuna för att fixa både legg och pass hos polisen, det skulle ta 5 arbetsdagar, skitbra! Så nu är det fixat iallafall.

Därefter tog vi oss till stinsen och lunchade samt kollade lite i affärer. Köpte ett nytt bäddset som jag tycker var skitsnyggt! Kan visa sen på bild om inte annat :) Dessutom snackade jag och mami med någon Stefan som var från tele 2 comviq och vi löste en del problem med mitt abonemang som skulle uppstå när jag drar till London, men nu är det fixat och det är jätteskönt.

Nu är vi äntligen hemma, är supertrött så jag har fixat en stor kopp med kaffe, mums! Vi kollar på en svartvit film som går på ettan också, tror den heter "Lilla Fridolf", den är jättekonstig men rolig.

Hörs sen!

Nu drar jag

Nu drar jag till Hässelby, hörs sen! <3

Måndag.

Idag har det varit jobb 7.45-15.00, gick väl sisådära p.g.a. att helgens bravader har satt sina spår. Jag har blivit superstel i nacken och det är riktigt jobbigt. Dessutom har jag fortfarande ont i fötterna, helt sinnesjukt!! Mitt pass har försvunnit också, ännu roligare. Jag som använt det som leg hittils och ska iväg så småningom. Fick ringa polisen och be de att spärra skiten, så jag ska iväg imorgon och fixa ett nytt. Har inte tid att leka skogsmulle och leta reda  på det (antar att det föll ut när jag halkade i skogen nämligen), utan skaffar hellre ett nytt så problemet är ute ur världen liksom.

Ska strax ut i köket och hjälpa mami med maten och sen ska jag ta en dusch. Jag lovar, det luktar donken om mig på mils avstånd utan att driva, uscha! Efter det ska jag ta mitt pick och pack & dra till Hässelby för lite film och sånt mys :)

Mami ropar på mig ute i köket, måste kila.
Puuss!!

Harry B James <3

Heeey!

Jag är tröttare än tröttast. Sorry för seg uppdatering men jag hade fullt upp igår. Först work som vanligt och sen rusade jag mig hem för att göra mig redo för en jävligt najs utekväll med härligt folk! Amanda kom över och vi fixade oss, sedan tog vi tåget in mot stan. Vi hamnade på Harry B James vid NK och det är ett ställe jag definitivt tänker dra dit fler gånger! Så jävla härlig stämning, underbar musik och öl på det = UNDERBART! Stötte på Ronnyboy också, knasbollen nr 1! <3 Det jobbiga var när vi skulle in. Vakten sa att det var 19-års gräns och det innebar att Amanda inte skulle kunna få komma in. Men SERIÖST, vem fan är så dum och sätter 19 som åldersgräns liksom?! Aja, efter bra övertalning så kom vi in!

Där satt vi med massor av roliga peeps tills 3.15 på morgonen. Sen tog vi taxi hem till kungsängen för amanda skulle lämna av ett busskort. Chaffisen svängde in på fel väg så vi fick promenera genom skogen. Jag vurpade och ramlade säkerligen 3 meter & slog mig i bakhuvudet, det gjorde superont! Dumma dig som inte tog emot mig, haha. Well well, efter det blev det taxifärd till Hässelby där vi somnade runt kvart i 5. Kl halv 9 ringer alarmet, dags att gå upp för ett pass on tha McD. Jisses vad jag hade ont i huvudet efter fallet. Jag och Amanda drog oss till jobbet, slitna som bara utav helvete och tog oss en frukost när vi väl var framme. Jag fick lyckligtvis gå hem tidigare än vanligt, skönt. Åkte hem och åt middag med familjen. Sen åkte jag och pappa iväg för att köpa resväskor till mig, fyndade riktigt bra där! Därefter blev det myyys till "tomten är far till alla barnen", bästa!

moi

En av bilderna från kvällen, bjuder på den! (;

Nej nu är det dags att säga god natt, jobb imorgon igen.
Natti!

Jag kanske börjar bli lill-gammal?

Hallåj! Nu är det äntligen fredag, supermysigt tycker jag. Även om det är massor med jobb nu framöver så är det ändå härligt med helg. Tiden liksom bara flyger iväg and I like it!

Sorry för jag inte uppdaterade igår heller, var iväg och jobba & sen åkte jag till hässelby och sov där tills idag. Började 7.45 idag men var där redan vid kvart över 6 imorse (haha, don't ask why). Sen halvsov jag lite inne i p-matsalen för jag var så jäkla trött. Proppade kroppen med massor av kaffe och sen var jag ready to go! Jag stod i driven hela dagen, det gick riktigt bra må jag säga! Efter jobbet åkte jag med Amanda c.o till stäket för lite fika. Tog bara en latte och sen åkte vi hem. Min fredag kommer dessvärre vara rätt händelselös.. Ska strax ut i köket och göra tacos till mig, pappa och bror. Sen måste jag tvätta mina smutsiga jobbkläder också, gaah vad tråkigt!! Men jag har faktiskt lovat mig själv att kolla på en mysig film sen när allt är färdigt! Ja, jag låter gammal nu men jag har så ingen ork till att gå ut ikväll. Känns som om alla är partysugna förutom jag, har inte varit ute sen Annie fyllde år (dvs. i september). Men jag har inte något sug till att göra det heller, är nog lika bra det så kan man spara pengarna till något mer vettigare, eller vad säger ni?

Kalla mig seg - men tummen upp för "Rihanna - Russian Roulette"!

Jag hatar att klippa mitt hår!

Heeeej!

Nu sitter jag här på jobbet, igen.. haha! Har rast nu och stänger ikväll.

Well well, idag blev jag väckt 12 av mamma. Jag kunde inte somna förens 4 imorse p.g.a. att jag var så uppe i varv, uscha! Sen så gick jag och mami till Gabbe vid 14. Hon skulle klippa och slinga sitt hår och jag skulle bara klippa mig den här gången. Åh vad det känns kort nu, men så kan det gå om man vill platta sitt hår så ofta som jag vill göra. Jag står inte ut med mitt lockiga tjocka hår, så jäkla jobbigt för det blir verkligen skitfluffigt och fult. Men anyway, det växer ut snart igen! Funderar ändå om jag ska boka tid hos Gabbe så han kan färga mitt hår innan jag drar, lite mörkare då. Åååh, det är exakt en månad kvar, I can't wait!

Puss från lyxbrunetten!

Jennie-bus är awesome!

Hej!
Idag är det tisdag, tråkigt tycker jag. Ska snart iväg till jobbet för ett stängningspass, tjohej! Måste koka ihop lite pasta nu innan jag sticker så jag kan ta med mig köttfärsås som matlåda idag. Orkar verkligen inte med McD-mat. Man blir sådär äckligt mätt av det och det blir bara jobbigt om jag ska jobba sådär sent. Har också fixat mig färdigt och sådant, väntar bara på att tiden ska gå så jag kan börja röra mig mot jobbet.

Åh, idag jobbar Jennie-bus! Hon är bäst och vår humor äger, love you <3

RSS 2.0