Do you feel like a man when you push her around?

Hej!

Sorry för att jag inte har uppdaterat de senaste dagarna, internet har varit jättekonstigt. Men nu har jag nog löst det tror jag!

Igår träffade jag Madde och Sanna i Westfield för lite shopping. Fick med mig hem det där superfina halsbandet från GUESS som jag har pratat om, Body Butter m. papayadoft och skrubbhandskar från the Body Shop, nagellack och strumpor. Är rätt fattig just nu eftersom jag har lagt undan ca 40 pund så, men snart är det helg igen!
På kvällen var jag rätt bitter, som tur var hade jag Adam som sällskap på telen när jag skulle till Sara. Orkar inte vara här i huset mer än vad jag behöver, så jävla jobbigt.. Nåja, Miriam kom förbi också så vi tjejer satt och snackade till halv 1. Sen knallade jag tillbaka till huset och lade mig vid halv 2.

Idag rymde jag till stan och mötte Madde. Vi hälsade på Big Ben och spanade in hotellet som jag och Adam ska bo på sen när han är här. Det ligger så jäkla bra till så det är inte klokt! Moahah det var najs. Sen tog vi en fika, kollade lite affärer, sen drog vi oss hemåt igen.

Nu gömmer jag mig uppe på mitt rum, orkar inte vara där nere. Ska försöka ta mig till köket snabbt för att fixa något att äta sen. Är inte så hungrig just nu så det kan vänta lite.

Over and out.

Tummen ner för brittiskt nätverk!

Hej på er!

Dagen har varit rätt najs faktiskt. Träffade Sara och det var skoj! Vi gick på promenad, var hemma hos henne ett slag och sen åt vi på subway. Alltså, om jag ska fortsätta såhär så lär jag behöva betala övervikt för mig själv när jag ska ta flyget hem sen, inte okej någonstans! Kanske måste boka upp ett extra säte, for just in case liksom. Haha

Är riktigt irriterad över det brittiska nätverket som verkligen är sämst! Satt och krigade i över en timme för att jag ens skulle få hyffsad uppkoppling, sen fungerade det och prövade skypa med Adam. Men såklart så håller det 5 min/samtal och samtalen bryts hela tiden. Blir jätteirriterad över detta.. Men aja, får hoppas på att det tar vändning imorgon, annars blir madde ledsen :(

God natt peeps så hörs vi imorgon!


BUS!

Moahah, jag är på bushumör. Det är inte heller okej eftersom jag egentligen ska sova men kan inte p.g.a. detta. Skyller på Adam som triggade igång det, haha busen nr. 1 <3

Aja, jag är weak som öppnade en till marabou då jag kollade på Mary Poppins, hahha så jäkla dåligt men jag kunde helt enkelt inte låta bli. Det är sååååå gott!! Men imorgon ska jag försöka vara duktigare, oh yes!

Ska sova snart, måste det. Hoppas på att jag får sova en natt utan mardrömmar, de börjar komma allt oftare nu. Och det är verkligen sjukt jobbiga sådana, alltså de är extrema! Vad det är tänker jag inte nämna här, för sårbart.
Om några timmar är det bara 20 dagar kvar, saknar dig så jävla mycket!

Hörs imorgon igen, tihi! God natt!

Sötsugen!

Gaaaaah, jag är såå sugen på något sött. Men jag ska försöka vara nyttig numera och inte äta massa skit. Har liksom tänkt på hur mycket sötsaker jag faktiskt äter numera. Fikar minst 2-3 ggr i veckan, äter godis varje dag etc. Fy fy fy på mig! Men idag har jag varit duktigt och låtit bli, så det så! Måste komma igång med träningen också, känner att jag har fastnat på ett slacker mode och det är inte helt okej. Måste se till att bli av med den här "på-G-förkylningen" och köpa ett par löparskor.

Märker också att jag börjar sova dåligt igen. Drömmer mardrömmar och jag får aldrig riktigt någon ro. Är stressad hela tiden men av vad vet jag inte. Hm, konstigt det där. Sen har jag haft det jobbigt med pojken idag, igen. Trodde det skulle vara lugnt eftersom jag hade bara flickan imorse och hon var klar med allt då jag steg upp vid 7.15. Men nej, så var det inte. Gaah, hur länge till ska jag orka? Hoppas verkligen på att det tar vändning snart..

Nåja, jag ska snart skypa med mamma och pappa. Tror nog det behövs efter dagens bravader.

Hörs sen!

God natt

God kväll!

Ska alldeles strax sova. Men ville bara skriva här lite innan jag stänger av datorn.

Middagen gick bra idag, jag är awesome på att göra wok! Moahaha. Men jag är lite smått oroad över att i princip alla i huset har åkt på förkylning, rätt rejält också. Jag fick bara lite ont i halsen och mår relativt bra just nu, men jag vill inte bli sjukare än så. När jag väl blir sjuk så kan det bli så illa att jag bara ligger i sängen och har knappt någon ork alls. Usch, vill inte vara med om det nu när jag är här.

Nåja, imorgon så har jag bara hand om flickan på morgon, skönt! Hoppas på att det kommer gå smärtfritt och att vi kommer iväg i tid. Brukar gå rätt bra när det är bara hon och jag.

Men nu ska jag sova, hörs imorgon.
Natti!!


Sängen is broken, höhö

Heeey!

Idag så har det varit lite upp och ner. Problem som uppstår vareviga morgon men det känns alltid bättre när jag får komma tillbaka till huset och bara chilla. Men jag känner jag måste ha något att göra på dagarna, annars blir jag knäpp snart! Kanske ska fråga om det finns barnvaktsjobb under dagarna? Hm, får kolla upp det. Det skadar aldrig med extra cash!

Något skrattretande som hände idag var att jag satt i sängen som vanligt och chattade lite. Sen hörde jag världens brak och jag sjönk ner i min säng. "Vafan var det där?!" tänkte jag. Kollade under sängen och såg att två brädor som håller upp madrassen hade då gått sönder. Jahapp, fick smsa min värdmamma och säga vad som hade hänt. Hon sa att jag skulle skruva bort dom trasiga brädorna och så skulle hon fixa nya åt mig. Gah, typiskt va? Men aa, efter mycket om och men fick jag bort brädorna och flyttat om de hela lite så jag kan fortfarande sova i den, good! Sen när jag var och handlade så hittade jag äntligen laktosfri mjölk, YEY! Har vägrat dricka soyamjölken för det smakar verkligen inte bra någonstans. Men nu kan jag äntligen dricka mjölk igen!

Ska snart kila och hämta ungarna vid skolan. Måste bara slänga in en tvätt innan.
Sen så ska jag göra wok ikväll, muuuums! Vi hörs sen.

So long!


...

Gaaaah, fan fan fan. Vilken jävla skitdag det har varit! Hoppas på en bättre dag imorgon...

Snart 22 dagar kvar, kan någon göra så tiden går fortare?!

Nu ska jag sova.

God natt.

Dumma förkylning!

Tjabba!

Har precis vaknat efter att ha vilat i 2 timmar, det behövdes verkligen om man säger så. Har blivit förkyld och det är verkligen det sista jag behöver nu om man säger så. Drog mig upp vid halv 7 och väckte barnen som vanligt. Självklart så är det alltid något som går snett varenda jäkla morgon. Den här gången handlade det om att flickan i familjen inte kunde hitta sin fleece vilket gjorde att vi kom försent till skolan. Gaaah, blir less på det. Imorgon måste jag gå upp ännu tidigare för det här inte ska hända igen, fy fan..

Nåja, nu känner jag mig lite piggare trots min förkylning. Har gjort några knäckisar och tagit upp ett päron som jag ska knapra på framför Robin Hood. Sen ska jag ta en dusch och bara slöa, hihi bus på mig!

Hörs sen!


Snygga brillor

heeeej!

Aaah, det har varit en sån där underbar dag igen. Mötte upp tjejerna vid 13 istället för 12, men det gjorde inget. Vi umgicks, kikade i affärer och fikade såklart. Var inne på affären GUESS igen och såg det underbart fina halsbandet som jag vill så gärna ha. Det är tydligen en kollektion för alla hjärtans dag och det ett exemplar av det jag ville ha. Men jag kände att jag ville spara de pengarna, även om det var så otroligt fint. Nåja, vi mötte två andra au pair-tjejer som kom hit i onsdags, riktigt trevliga! En av dem bor faktiskt här i Clapham, fast på norra sidan då.

Sen när jag kom hem så hjälpte min värdmamma mig med att boka hotell åt mig och Adam. Vi hittade ett jättefint hotell som ligger precis vid London eye för 180 pund för två nätter. Skitbra kap om man tänker på att det är lov under den veckan och att det ligger så jäkla centralt. 5 min gångavstånd till Big Ben liksom, superbra tycker jag! Åh, är jätteglad för att jag lyckas så bra med saker och ting här nere! Har verkligen blivit självständig.

Aja, tänkte faktiskt gå ner och göra några knäckemackor till mig och sedan kolla på film. Hihi!
puuuuss på er! 


                                                Snygga jag på GUESS igår, fina brillor va? Haha


1 månad <3

God morgon (för mig i alla fall)

Har precis vaknat. Var såååå trött igår så det var inte klokt, men nu känner jag mig utvilad och pigg men har dessvärre börjat känna av att en förkylning är på G. Jag tror att den är flickan i familjen som har smittat mig eftersom hennes förkylning redan brytit ut. Men nåja, ska nog snart gå upp och börja fixa mig & äta frukost. Men eftersom jag är så awesome och fixat med internet så kan jag börja skypa igen. Så ska snacka lite med papi om en stund först!

Ska in till stan idag igen, ska bli jättekul faktiskt även om pengarna bara försvinner haha. Solen börjar titta fram nu och man börjar se blå himmel, vilket gör att jag blir på ännu bättre humör. Aa, hoppas den här dagen är minst lika bra som igår!

Och idag så har jag och Adam varit tillsammans i 1 månad, myys. Även om jag har varit här i 3 av dom veckorna så spelar det ingen roll tycker jag. Fortfarande mys! Han är ju här om snart 3 veckor så. Men puss på dig finaste! <3


"Oj, vad kallt det blev. Beror det kanske på att solen har gått ner?"

Shooo!

Hoppas allt är bra med er! Det är det med mig i alla fall, har haft en sån otrolig härlig och rolig dag. Mötte ju tjejerna vid Embankment som är mittpunkten för oss. Vi beslöt oss rätt snabbt att vi skulle kolla på musikal nu i veckan istället så vi planerar det imorgon då vi ska ses igen. 

Idag var vi inne på The Body Shop och kollade på Body Butter. Jag höll i en burk med papaya-doft (som jag ska förövrigt köpa) som lukar så sjukt gott. Men då var det en dum asiat som knuffade till mig så jag tappade burken i golvet. SPLASCH så fick jag redigt mycket body butter på mina skor. När jag vänder mig om så såg jag att Madde hade fått på sig trippelt så mycket som mig på sin jacka och jeans. Vi skrattade så mycket och som tur var hade jag pappersnäsdukar i väskan, smart!

Vi har gått galet mycket idag, ungefär i 6 timmar. Vi har gått fram och tillbaka från Piccadilly till Oxford street 3 gånger, fråga mig inte varför för jag vet inte det själv haha. Dessutom var vi i China town. Men tack vare vår extremt långa promenad så gick vi bort vår Donken lunch som vi hade, moahha busigt. Och så hann vi kika in i många fina affärer. Har hittat en ring, ett halsband och även en klocka inne på GUESS som jag vill köpa sen! Men det jag faktiskt har köpt  idag är en ursnygg skjorta från Topshop, ska slänga upp en bild på den men bara så ni vet så är det galet mycket snyggare i verkligheten! Dessutom var vi förbi en jättesöt liten godisaffär på några få kvadratmeter som heter "Mrs Kibble's Olde Sweet Shop" där jag köpte lite karameller, muums!

Som sagt, den här dagen har varit härlig, rolig och helt underbar! Har skrattat till mig ett sex-pack och det började tillslut att värka i mina kinder. Men Madde är så himla söt och rolig ibland, hon kan få ur sig så konstiga grejer som man inte kan riktigt begripa vart det kommer ifrån. En typisk kommentar är ex. Det hade hunnit bli mörkt och så säger hon: "Oj, vad kallt det blev. Beror det kanske på att solen har gått ned?". Åh, hon är så söt!


Lite bilder från dagen:


China town


Sara, Madde och Sanna i China town

Karameller från "Mrs Kibble's Olde Sweet Shop", mums!

En glad Sara på McDonald's!

Min sjuuuukt snygga skjorta från Topshop, I love it!


Puss på er!


Några få minuter

God morgon!

Igår var jag som sagt över till Sara för att kolla på film. Vi såg djävulen bär prada, helt okej faktiskt. Vi satt och snackade länge tills jag sedan insåg att klockan blev mycket och jag var tvungen att gå till mig. Efter vi hade sagt hej då ringde jag Adam. Fan vad lättande det kändes att prata med honom, även om det var några få minuter. Efter vi lade på började det helt plötsligt spöregna, så jag kände mig mycket blöt och fräsch när jag skulle lägga mig i sängen haha. Satt och chattade ett tag tills jag gång på gång började somna, så jag stängde av och sov.

Idag ska jag till city och träffa tjejerna, ska bli jättekul! Ska ta med mig kameran också. Vet att jag är dålig på att lägga upp bilder här, men det ska jag ta och ändra på.

HELG!!

Heeeej!

Åh, nu är det äntligen helg!! Ska snart över till Sara för lite filmkväll, ska bli sjukt najs! Förtjänar nog det efter den här sjukt jobbiga vecka som varit. Men ville bara slänga in ett inlägg innan jag går.

Jag har varit mycket duktig idag som har tvättat i tre omgångar, dammsugit huset, diskat, handlat, lagat mat etc. Jag är så awesome (haha eller inte). Bråkade lite med torktumlaren som gjorde att jag blev lite sen då jag skulle hämta S vid skolan. Så jag fick ta dubbeldäckaren bort och vi gick & köpte lite läsk. Väl tillbaka till huset gjorde jag i ordning hemmagjorda köttbullar m. pasta.

Nu har jag fått lönen i handen och det är skitbra eftersom jag ska in till stan imorgon och träffa tjejerna! Vi ska kolla efter biljetter till en musikal, vilken vi ska se vet jag inte än, men någon bra antar jag! Dessutom är jag väldigt ekonomisk numera, lägger undan ungefär 20-25 pund/veckan. Så jag kan spendera dom när pojkarna kommer ner och hälsar på mig! Tihi :)

Nej nu måste jag banne mig kila så jag hinner se på film ikväll, haha!
Puss på er!

Tittut!

Hahah, jag dör!! Jag kikade snabbt in på fejsboken och såg att Jenny hade lagt upp en bild på mig från när vi stängt ihop. Enjoy!

                                                              Såhär snygg är jag när jag jobbar!


Blandat inlägg

Hahaha, vilken söt pojkvän jag har som pikar mig i förra inlägget. Men han har faktiskt rätt, jag lider av ett stort beroende av oreos och det finns inget botemedel för det. Jag är kakmonstret nr. 1, faktiskt. Jag har egentligen aldrig tyckt så mycket om kakor innan jag kom ner hit till London, men jag är busig och äter det för jämnan moahaha. Men jag har faktiskt dragit ner lite på det och försöker äta nyttigt och promenerar mycket. Vore ju inte alltför sexigt om jag får fettvalkar haha.

Har faktiskt börjat få en aning med träningsabstinens. Är lite less på mig själv som inte har kunnat ta tag i det ordentligt. Man vill ju vara slim och snygg inför bikini-säsongen! Sara har sagt att hon ska skaffa sig ett par löparskor och jogga i Clapham Common, låter visserligen som en bra idé, kanske ska göra samma sak? Hm, ingen aning faktiskt.

Sen jag kom ner hit så har jag kommit fram till massor med saker. Ett ex. är att helt från ingenstans har mitt sug efter att rida och hålla på med hästar dykt upp igen på nytt. Ni som känner mig vet ju att jag red i 8 år, då när jag var yngre. Sen spelade jag basket i 3 år, så jag har alltid egentligen varit en "hålla igång-tjej" men jag slackade av för några år sen då man upptäckte min ryggskada. Men nu måste jag banne mig stärka upp muskler och förbättra konditionen!

Haha, det här blev ett väldigt blandat inlägg. Men sånt är kul ibland (säger vi)! Men nu ska jag faktiskt vara en duktig tjej och tvätta upp all tvätt, dammsuga hela huset (3½ våningar inkl. 3 trappor), diska och handla innan jag ska hämta S från skolan. Vi hörs nog sen innan jag ska kila över till Sara för filmkväll, kommer bli så sjuuukt najs!

Peace!


Fixar-madde, jag är awesome!

ÄÄÄNTLIGEN!! Nu funkar allt som det ska. Jag har tyvärr haft stora problem med internet, men jag är så total awesome så jag löste det. Åh, jag är så bra! Haha. Nej men skämt o sido, de här sista dagarna har varit de värsta i mitt liv, and I'm serious. Vad som har hänt vill jag inte nämna i bloggen då det är rätt känsligt för de inblandade, men aa. Som tur är har det börja reda ut sig...

Well, idag har jag inte varit på topp p.g.a. sömnbrist och huvudvärk så jag fick inte så mycket jobb gjort idag men tar igen det imorgon. Ska somna tidigt ikväll har jag bestämt. Vill komma ikapp sömnrytmen igen! Men aa, imorgon så ska jag faktiskt till Sara och ha en filmkväll, kommer bli sjukt najs! Ska se till att köpa massor med oreos och annat gott & ta med. Tjockis-varning på mig, moahah!! Men man får faktiskt lov att äta sånt då det faktiskt är fredag, så det så!

Men tänkte faktiskt kika på "The Incredibles" innan jag ska sova.
Åh, nu är det snart 26 dagar kvar tills A är här. Längtar!! Saknar dig babe <3

Tisdag

Heey

Gah, är så jäkla less på mig själv just nu. Nästan hela dagen har varit total-kass utan att överdriva. För mycket tid att tänka, hittade inte vissa saker som skulle inhandlas idag, ungarna var jobbiga & gnällde och det mesta har bara varit helt fel! Det enda som varit bra idag är att jag fikade med Sara på ett café i Clapham Common och så fick jag ett stort paket av familjen från Sverige där det innehöll:

- 5 paket med knäckebröd
- 1 påse med surdegsbröd
- 3 böcker
- 3 C-vitamin brustabletter och vitaminer på burk
- 6 st 200g marabou mjölkchoklad.

Jag var så himla glad över det, trist att det blev så mycket skit nu på kvällen. Såg på bilder från personalfesten som hölls nu i lördags som jag såklart inte kunde vara med på, såg en video också och det gör ont att inse att jag inte kunde få vara med. Alla såg så himla glada ut och att de verkligen hade det skitkul. Då menar jag också verkligen alla. Aja, sånt är livet..

Ska dö lite nu och hoppas på att jag mår bättre imorgon, orkar inte ha det såhär mer.

Peace out!

Noll ork idag

God kväll på er!

Ligger nu i sängen och känner mig som en jäkla tjockis efter allt svullande ikväll, nom nom nom. Har kollat på lite filmer också som jag har lånat av familjen, tihi. Idag har jag varit så jäkla trött, haft knappt någon ork alls. Men min värdmamma hämtade mig och barnen med bilen efter skolan, grymt skönt! Handlade mat på tescos också. Idag blev det panerad fisk med massor av grönsaker till, körde på väldigt enkelt. Imorgon gör jag någonting med pasta hade jag tänkt, blir väl carbonara om inte annat som är också riktigt enkelt att göra. Uäh, ska hinna göra ett ex antal omgångar tvätt också och även dammsuga. Brukar dammsuga på onsdagar men då ska jag träffa madde, sanna och sara vid Sheperd's bush och kuta runt på en stor galleria som de har där ute. Ska bli skoj! Sen på fredag ska jag över till Sara och vi ska ha en filmkväll, najs som bara den! Wiiie, det är så galet skönt när man har saker att göra, att man verkligen slipper tänka så mycket.

Men nu tänkte jag faktiskt säga god natt så hörs vi imorgon!
puuuss

Måndag

Heeej!

Orkade inte uppdatera nånting på kvällen, var så jäkla slut så det bara fanns inte. Först var det strul med tuben så vi var lite sena, men det gjorde ingenting. Sen promenerade vi runt i 4-5 timmar och gjorde alla möjliga uppdrag, det var faktiskt rätt kul! Fick ganska bra kontakt med två tjejer i mitt lag, så vi har bytt nr och ska nog ses någon gång, skoj! Kom tillbaka till huset vid kvart i 8. Chattade lite med pappa och Adam och så, sen somnade jag runt 23-tiden.

Mamma ringde mig idag, känns rätt blandat runt det där. Jag skulle vilja prata med henne jättemycket och ofta, men vi båda vet att det inte är bra egentligen. Det river upp sår på sår och det blir automatiskt skitjobbigt. Gah, I hate this. Men jag försöker vara happyface de 29 dagarna som är kvar tills han är här, så det så.

Au pair-träff

En ny dag, nya tag! Solen skiner och himlen är blå. Har precis varit nere och ätit mina rågkusar och jag ska nog börja sminka och fixa mig snart, så det är gjort liksom. Lär slänga upp en bild sen när jag är färdig :) Idag är det en au pair-träff i stan, ska bli skoj att få träffa lite människor. Som jag har sagt tidigare vill jag gärna ha det fullt upp, slipper tänka så mycket då utan bara leva helt enkelt.

Ska som sagt börja göra mig i ordning så smått och sen om jag hinner kanske kolla någon film? Ska ändå möta Sara om ca 3 timmar så jag har verkligen gott om tid på mig!

Hörs sen!

Underbar dag!

Aaaaaah, det har varit en helt underbar dag idag, fastän det spöregnade! Träffade Sanna, Sara och Madde för en fika på Oxford street. Sanna och Madde åkte hem rätt tidigt för de skulle vara barnvakter ikväll. Men vi fyra har bestämt vi ska ses på onsdag igen for some shopping, ska bli jätteskoj! Nåja, jag och Sara åkte tillbaka till Clapham och åt middag på en restaurang, det var mysigt! Sen gick vi var och en hem till sig. Väl tillbaka till huset hjälpte mina värdföräldrar att kolla på lite hotell för min och Adams del när han ska komma ner. Fick vara ledig på måndag morgon också, den dagen Adam ska åka hem. Så jag får ungefär 5 hela dygn med honom, underbart! Min värdfamilj är så gulliga, åh vad glad jag blir!!!

Ikväll ska jag glo på film och bara ta det lugnt. Imorgon ska jag möta Sara vid Clapham south vid 13 och vi ska på en au pair-träff i city, kommer nog bli kul! Madde ska dit också, awesome!

Natti!

Lördag, två veckor har gått

God morgon på er!

Jag vaknade upp vid 8 idag och var lite smått bitter. Skulle hålla koll på lill-tjejen medans min värdmamma och sonen skulle åka iväg. Men det hade egentligen inte behövts då sambon hade kommit hem. Aja, bra att jag är uppe rätt tidigt ändå! Jag tog en dusch och sen gick jag ner och gjorde i ordning några rågkusar till mig, muuuums! Bara ett simpel bröd kan verkligen förändra ens dag här nere, haha! Ska snart sminka mig och så, ska in till stan och träffa några tjejer, ska bli skoj! Men det regnar och är skitkallt ute nu, inte alls roligt. Men det är verkligen ett typiskt London-väder så. Dessutom har jag varit här nere i 2 veckor nu, känns jätteweird.

Och till "Sarah", jag får 80 pund i veckan för 4 timmars jobb om dagen. Det är rätt bra betalt för de sysslorna jag har. Man får husrum och mat betalt, så lönen är bara fickpengar. Jag har det rätt bra faktiskt.

Nu är det bara 4 veckor och 4 dagar kvar tills Adam är här, tjohej vad skoj det ska bli!

Laga middag med barnen!

Gaaaaah, är helt slut. Vilken jävla dag det har varit, haft fullt upp sedan jag vaknade 7 imorse. Jag drog in till stan och träffade Madde efter att ha lämnat av barnen vid skolan, vi hittade "Scandinavian kitchen" och jag köpte med mig rågkusar (det är fazer-bröd) hem. De hade massor av goda grejer och jag & Madde dreglade nästan vid hyllorna, ville köpa i princip allt men det är så jäkla dyrt! Ja ja, vi gick sen till Starbucks och fikade, mys! Sen åkte vi hem, jag handlade lite inför middagen och städade lite. Gå till skolan och hämta barnen och sen lagade vi 3 maten tillsammans. Vi gjorde hemmagjorda köttbullar i tomatsås och pasta till, det var jättekul att laga maten med barnen. Nästa fredag ska vi göra hamburgare har vi 3 bestämt, ska bli skoj!

Hm, funderar på att köpa en ny omgång med oreos, pringles och cola. Men jag vettefan om jag har orken till att gå till Tescos, får se :) Vill gärna ut och göra någonting ikväll, men vad vet jag inte. Orkar inte sitta här på mitt rum iaf. Eller om inget sker får jag väl ta mig i kragen och gå iväg & handla och sedan kolla på någon film. Vi får se helt enkelt om vad som bjuds!

Soooooo tired!!

Uuuuäääh!

Haha, så känner jag mig just nu, helt jävla trött så det bara finns inte. Ska sova om inte allt för länge. Mami kunde heller inte ringa idag p.g.a. telefonerna i huset fungerade inte(???) så vi får höras av imorgon om inte annat.

Hämtade upp barnen där vid halv 4 och vi handlade lite till middagen, gjorde spagetti carbonara idag igen, blev riktigt lyckad! Imorgon blir det nog wok om inte annat, får kika lite i kokboken och kylen/frysen och se vad vi har. Sen följde lill-tjejen med mig upp till mitt rum och hon visade en bok för mig som hon läser, det finns några svenska meningar i den och hon undrade hur man uttalade dom. Hon skrattade åt mig direkt och när hon försökte härma lät det jättekul. Så vi satt här inne och fjantade runt haha, hon är så himla söt! Sen kom hennes bror upp i värsta cowboy-hatten och skrek WOHOOOOOO!! Gah, det gjorde min kväll.

Imorgon är det fredag. Dagens planer är att möta Madde vid Embankment vid 11 så ska vi dra runt och kika i stan, hämta upp kidsen vid halv 4, tillbaka till huset och laga mat, sen kanske träffa en nykommen au pair över en öl eller något.. Får se om den saken. Vill göra något skoj iaf! Funderar på att göra chokladbollar med lill-tjejen någon dag, vore muuumsigt. Juste, ska köpa oreos m. chokladfyllning, pringles och cola imorgon, gaah cravings!

Tanke på cravings, jag är sjuuukt sugen på att dra ut på Harry B James hemma i Stockholm och en tur på donken på det. NAJS! Ska banne mig köra en sån omgång när jag väl är hemma i Sverige :)

Nej nu börjar det bli bedtime soon, måste orka med dagen imorgon liksom.
Puss och god natt på er!

                                                               bjuder på en bild från nyår, enjoy!


Regn

Hej!

Idag är det en riktigt tråkig dag. Det bara regnar och regnar. Inget kul man kan göra heller. Skulle ha träffat en tjej inne i stan men en av ungarna skulle till skolan rätt sent så vi skulle aldrig ha hunnit, vi sköt upp fikat tills på lördag istället!

Har varit busig och ätit upp alla mina oreos från igår och nästan alla chipsen, tjockis-varning på mig haha. Men aa, vad ska man egentligen hitta på en sån här tråkig dag som denna? Har redan strykt massor med kläder och ja, det är inte mycket kvar man kan göra här. Ska nog be mami att ringa hit och prata lite med mig, tror jag behöver det faktiskt.

Puss!

Cravings!

God kväll gott folk!

Ligger i sängen nu och chillar med oreos och pringles, cravings på hög nivå! Har varit sugen på det i 2 dagar, men nu orkade jag gå iväg och köpa det, muuums! Camar med pojkvännen min också, jätteskoj faktiskt förutom att jag blir utslängd från msn hela tiden... Men det går ändå! :) Det gick bra idag i alla fall, som ni såg i förra inlägget så har jag haft en del att göra men det känns skönt att hålla sig sysselsatt så man slipper tänka så mycket.

Imorgon så ska jag ev träffa en au pair-tjej inne i stan. Får se om vad vi hittar på men något skoj blir det nog! :)

God natt på er så hörs vi imorgon!

Only 5 more weeks to go!

Hellu!

Sitter nere i köket och kollar på "Veronica Mars". Har precis slängt in den tredje omgången tvätt i torktumlaren och har dessutom hunnit dammsuga hela huset också. Ska tömma diskmaskinen och ev äta nånting snart. Dessutom lär jag gå till Tescos lite senare och köpa någonting gott till mig själv, känner att jag behöver det.

Skulle egentligen dragit in till stan för att möta upp Madde, men det snöade så jäkla mycket att vi ställde in det tills på fredag då vädret är förhoppningsvis bättre. Vill verkligen besöka "Scandinavian Kitchen" och hitta till primark.

Nu är det bara 5 veckor kvar tills Adam är här, nedräkningen har startat! Han ska vara här 17-22 och det kommer bli awesome. Vi ska ha en liten weekend, mys, mys, mys!

Puss på er!

Känns mycket bättre idag

Hellu!

Jag mår så mycket bättre idag. Hemlängtan har börjat trappa ner och jag börjar känna mig lugn, jätteskönt. Sen så börjar jag få min aptit tillbaka också, tummen upp för det! Idag steg jag upp vid 7 som vanligt och väckte upp barnen och tog dom till skolan. Så nu är jag helt all alone igen, men har pratat med mami på tele ett tag också. Ska kanske ta mig in till city och möta upp Madde idag om jag har ork. Mamma har tipsat om ett ställe som heter "Scandinavian Kitchen" som ligger vid Oxford circus där de har bl.a. svensk mat och så. Vill gärna ta och kika in där och se vad de har att erbjuda :) Saknar den svenska maten jättemycket, korstroganoff hade inte varit helt fel just nu om man säger så! Sen så måste jag köpa vitamin- och hjärntabletter också, så jag inte får brist på det liksom. Åh, kom på att jag måste till Tescos och handla lite. Måste köpa cola och lite annat gott till mig när jag är ändå där, hahah.

Idag ska Adam och hans bror boka biljetterna hit till London, bara 5 veckor och 1 dag kvar <3 Jag längtar som bara den!! Vi har planerat det mesta som ska göras när de kommer ner, så det blir awesome! Saknar min babe jättemycket.

Puss på er!



Ett inlägg tillägnat åt mami.

Min mamma är nog den coolaste människa jag känner, så underbar och bra! Hon har verkligen stöttat mig genom den värsta skiten ni kan tänka er. Framförallt nu när jag är här nere pushar hon på extra som gör det möjligt för mig att ta mig vidare. Hon vet hur mycket jag saknar henne och alla där hemma, men hon får mig att tänka på det positiva istället för det som är svårt. Jag älskar hemma så mycket, men hon får mig att ta tag i det som är här nere och att jag verkligen kämpar! Hon ger mig knep om hur jag ska tänka när hemlängtan börjar komma i fatt mig. Mamma lyssnar verkligen och ger mig bra råd. Även om vi har haft våra fights så vet jag att hon alltid finns där, no matter what. Hon har verkligen stått ut när jag har haft problem och så. Vi är så jäkla lika varandra så det är inte klokt!

Det jag vill komma fram till är att jag älskar min mami så himla mycket. Det är inte många som kan säga att ens mamma är en av sina bästa vänner, mamma förstår verkligen sig på mig som väldigt få människor kan. Är så glad att jag har en så pass bra relation med min mamma som jag har!

Jag älskar dig mami!


Torka kläder i torktumlaren?

Tjulululuuu!

Gaah, nu är jag äntligen ensam hemma. Jag tycker det är skönt för då får jag vara ifred och kan känna mig lugn. Har droppat av kidsen i skolan, kom hem och slängde in mina sängkläder i tvättmaskinen och satte igång diskmaskinen. Så nu sitter jag i köket och kollar på tv i brist på annat. Väntar tills tvättmaskinen är färdig så jag kan slänga in allt i torktumlaren.

Det jag tycker känns konstigt här är att man ska tydligen torka sina kläder i torktumlaren. Men jag vågar inte göra så med mina eftersom de kan lätt krympa. Jag får hänga de på stolar och så i mitt rum istället, känns tryggast så! Kom på att jag måste tvätta kläder idag också, damn. Men det är luuuugnt, är ledig i 5½ timmar till innan jag ska hämta barnen :)

Mami ska ringa mig också om 30 min, tjohej!

Måste upp och borsta tänderna, PUSS!

Lite om dagen

Ska snart sova nu, tänkte bara slänga in ett litet inlägg innan.

Idag åkte jag in till Embankment och mötte upp Madde. Vi promenerade runt och försökte hitta Harrods.. Vi frågade oss fram och lyckades hitta en buss som tog oss dit. Väl inne så spanade vi runt på det mesta, såg ett par högklackade skor för 780 pund, hjälp vad dyrt! Men det var skoj att kolla runt i alla fall.

Vi tog bussen tillbaka till Piccadilly och så köpte Madde en väska från GUESS och jag en tröja från Zara. Sen beslöt vi oss att åka hem. Väl tillbaka till huset så var det en tjej som var au pair innan mig som hälsade på. Hon har berättat en del basic saker som var väldigt bra att veta. Så nu förstår jag varför vissa grejer är som det är och kan lättare ta mig igenom det. Måste verkligen hålla ut nu!

Hörs imorgon, måste sova nu. Natti!

Uuuääh

God morgon!

Sitter i min säng nu och spanar runt lite på nätet. Har bestämt att träffa Madde i stan igen, vi ska till Harrods bl.a. och så ska vi shoppa. Fick inte med mig hem något igår för jag är så jävla nojig över mina inköp jämt. Men nu ska jag banne mig unna mig någonting, det har jag fan förtjänat efter den här skitjobbiga veckan!! Hoppas verkligen på att den här veckan kommer bli bättre än den som varit, annars vet jag inte vart jag ska ta vägen..

Är skitorolig över en annan sak också, vad det är kan jag inte säga. Måste hålla det hemlig tills  det är fastställt.

Måste sminka mig nu så jag inte blir sen till att träffa Madde!

Hörs sen!

Dumma dumma mage :(

Heeey på er!

Ligger i sängen och har svinont i magen, orkar knappt röra på mig. Börjar nog bli sjuk på köpet, inte okej! Ska verkligen försöka tänka bort det. Kollar på filmen "Holiday" som tidsfördriv.

Att träffa Madde idag var riktigt skoj, vi klickade jättebra och vi har mycket gemensamt. Kul att träffa en tjej som har varit här lika länge som en själv som känner precis som en själv. Vi åt lunch vid Piccadilly, blev en ceasarsallad, muuums! Sen knatade vi neråt en bra bit, kikade i många roliga affärer men köpte inget idag. Har skitsvårt att kunna känna mig nöjd med saker jag köper, skitjobbigt. Men aja, vi hamnade tillslut på Oxford street och kikade lite. Tiden hade tickat och det började bli mörkt, påvägen tillbaka till Embankment blev det ett riktigt snöoväder, uscha! Vi ökade takten och kom tillslut till tuben, vi bytte mobilnr och bestämde att vi ev ska in imorgon istället, lät som en sjukt bra idé! Åkte hem, svängde in på Tescos och köpte pringles och cola som mys till filmen. Väl hemma började jag få jätteont i min mage, fattade inte varför. Åt med familjen sen gick jag nästan upp direkt och lade mig i sängen, känns alltid bättre då. Så nu är jag här, halvdöd! Nej men skämt o sido. Blir en chill-kväll ikväll, ska nog sova rätt tidigt också. Lånat lite filmer av familjen som jag tänkte kolla på också.

Åh vad skönt att jag har en sån underbar familj och pojkvän som verkligen peppar en, utan er hade jag inte klarat av att vara här! Puss på er, love you <3

1 vecka

God morgon!

Har äntligen kunnat sova igenom natten och bara vaknat en gång, känner mig lite mer utvilad också, det är jätteskönt. Kom på att jag har varit här i en vecka idag. Men det känns som om jag har varit här längre än så, kanske en månad eller mer. Tiden går jättesegt och jag vill att den ska öka! Fast tanken på att ta nästa plan hem har börjat minska och idag känner jag mer taggad till att dra till stan än jag någonsin gjort innan. Men det betyder inte att jag inte saknar er där hemma, för det gör jag, näsyan så det gör ont! Om jag fick själv bestämma hade jag velat ta med familjen, vännerna och Adam ner hit så ni kunde få uppleva tillsammans med mig!

Ska bli riktigt kul att träffa den här tjejen Madde. Har bestämt mig för att shoppa lite för att unna mig själv. Ska verkligen satsa allt för att uppleva och se, vill verkligen ta vara på min lediga tid och göra saker! Så jag har något med i paketet hem. 

Ska upp och fixa mig, sen kila ner och äta något så jag inte tyner bort. puss

Natti!

God natt! haha

Jag har precis chrashat i sängen nu, är svintrött! Har som sagt varit ute och träffat några andra au pair-tjejer ikväll, vi hamnade på puben "Underdog" som är för övrigt ett rätt härligt ställe. Men såklart glömde jag legget och vakterna trodde inte på att jag var 19, den ena sa: "Well love, you look like a babyface. I think you are 16 or something". Jag trodde jag skulle dö av garv, har ALDRIG hört någon säga att jag ser yngre ut än vad egentligen är. Elin var gullig och följde med mig tillbaka så jag kunde hämta det. Vi åkte dubbeldäckare (YEEEY) och stannade på andra sidan av "Clapham common", så vi fick jogga igenom den och stackarn hade högklackat, men det gick! Vi gick in sedan på tescos och köpte godis och jag någon äcklig macka, men jag var hungrig så jag var tvungen. Upptäckte att det fanns mycket laktos i skiten, aj aj aj!!

Aja, vi kom tillbaka till "Underdog" och visade stolt upp legget och så släppte de in mig, de trodde jag inte skulle komma tillbaka och de skämdes nog allt lite, moahah IN YOUR FACE! Sen träffade jag tjejerna som var riktigt trevliga, tog bara en öl just för jag vet hur dålig sömn jag har  haft och hur konstigt jag äter. Men imorgon ska jag faktiskt till Enbankment igen och möta upp en tjej som också heter Madde och är från sthlm, blir nog till lite shopping och sådant skoj. Sen följer hon ev med oss ut på kvällen (vet inte ens om jag orkar, får se!) bort till Camden som ligger norr om London, hoppas på att jag har krafterna till det bara, vore jätteskoj!

Idag så hade jag lite problem med att fixa ett engelskt nr. De i affären sa att de inte var säkra på att det skulle funka på min svenska mobil, även fast jag sa att jag har bytt mitt sim-kort mellan flera mobiler förr och därmed bör inte min mobil vara låst. Men aja, ville inte ta några risker så jag sket i det. Min värdmammas sambo var urgullig och köpte en liten nokia till mig så fick jag betala för kontantkortet, fan vad snällt alltså! Är dock lite irriterad över att det inte finns T9 på den och man kan bara ha engelska, tyska, franska eller italienska som språk... Men jag kommer vänja mig, bara jag har en telefon som fungerar här i London så är jag nöjd :)

Ska ta mig en sovmorgon imorgon och hoppas på att jag kommer sova gott inatt!

God natt på er sötnosar så hörs vi när jag har vaknat!

Kenny + cola = sant!

Heeey!

Idag är det fredag, tjohej! Sov sådär dåligt inatt igen, om inte sämre, vaknade 45 min innan jag skulle gå upp. Anyway, jag väckte barnen, såg till att de klädde på sig och jag gick ner och förberedde deras frukost. Sen fick vi ta tuben till skolan (det gjorde vi igår också) p.g.a. all is på gatorna. Lämnade av dom och gick sedan hem, försökte hitta en mobilaffär typ och jag såg "the phone house". Ska dit innan jag hämtar upp barnen sen och fixa mitt engelska nr så jag har det! Jag gick in på Tescos och köpte lite mat samt en cola till mig, var ju så himla sugen på det, kostar bara 97 pence.

Jag kom hem, tog en dusch och åt lite. Måste försöka äta mer eftersom jag börjar tappa vikt.. Jag har ingen aning om varför och de andra au pair-tjejerna säger att man går upp i vikt här, men mig är det tvärtom tydligen. Känns superweird. Men aja, då ringde plötsligt hemtelen, jag svarade och då visade det sig att det var en annan au pair som också heter Madeleine som kommer från sthlm. Hon bor visserligen en bit härifrån mig nu i England, men vi pratade i säkert en timme och vi satt verkligen i samma sits. Samma ålder på barnen, vi kom hit typ samtidigt och sånt där. Men vi beslöt oss för att träffas inne i city imorgon för en fika, ska bli riktigt najs att träffa henne :) Så himla roligt att få träffa svenska tjejer så man kan känna sig lite mer säker liksom. Dessutom är jag ledig hela dagen så det kommer bli awesome! Har också försökt ge mig på att dammsuga huset, inte lätt när det är 59876234 trappsteg och så, dessutom ser deras dammsugare annorlundare ut än våra. Men det gick nog rätt bra.

Sitter just nu och kollar på Kenny begins <3 Min favvofilm typ. Har precis druckit upp min cola, ska köpa lite godis sen också hihi. Men först och främst ska jag skaffa mig ett engelskt nr, det viktigaste nu!

Hörs sen peeps!

Awesome day!

Hey på er!

Idag har det varit en mycket händelserik dag! Gick upp vid 7 och förberedde ungarna inför skolan, sen fixade jag ett Oystercard och tog barnen till deras skola. Sen åkte jag hem och så bestämde jag mig för att träffa en annan au pair som heter Therese som var urgullig! Tog tuben till city och mötte henne i Enbankment, jättenära Big Ben. Vi hälsade på Big Ben och gick över bron till London eye, har tagit lite bilder under dagen och lagt in på facebook. Så om ni vill kolla så är det bara att titta in :) Anyway, vi åkte runt lite och så bestämde vi oss för att äta japanskt. Jag tog en Chicken teriyaki och så tog vi med oss eftersom det inte fanns några sittplatser(?!). Vi gick till ett museeum som inte låg så långt ifrån, minns inte vad stället hette nu igen, men kan kolla upp sen. Vi åt och pratade en hel del. Det roliga är att vi båda har pojkvänner som är blonda, smala och 1.87 cm långa och bruden gillar rock!! haha, vi gick runt inne på museeumet efteråt och tittade, men vi tyckte det var lite tråkigt så vi började dra oss därifrån. Vi båda började jobba igen vi 3, så vi drog rätt tidigt. Och tur var det! Jag lyckades ta fel tåg hemåt, så jag hoppade snabbt av och såg till att jag hamnade på rätt igen. I London är det galet många olika tunnelbanor-linjer så man kan lätt tappa bort sig. Jag såg till att köpa mig en kartbok i pocketsize, tack vare den hittade jag hem igen. Typ alla au pairers bibel haha.

Dessutom var det den första dagen jag åt socker, köpte mig en cola som belöning för att hitta så bra här, tihi! Första gången på hela den här vistelsen som jag hade ett genuint leende på läpparna, har ju varit så jäkla ledsen hela tiden. Ja ja, jag hann gå in på Tescos för att inhandla mat till kvällens Carbonara (som blev rätt lyckad faktiskt), därefter hämtade jag ungarna vid halv 4. Kom hem, lagade mat och så. Nu är jag här, så galet sugen på att äta godis!! Ska banne mig unna mig lite godis imorgon, det är trots allt fredag. Ska träffa Elin och Erika imorgon, ska bli skoj. Blir nog till att ta några öl tror jag, men på lördag är det utgång, japp japp!

En sak jag oroar mig mycket över är min sömn.. Jag somnade vid 22 igår ungefär men vaknade halv 12 och var helsäker på att jag hade försovit mig och att barnen skulle komma försent till skolan, fast när jag väl såg på klockan blev jag jätteförvånad och somnade om. Såhär konstigt har jag sovit varje natt, att vakna upp mitt i natten och vara helsäker på att man ska gå upp. En natt drömde jag att Adam var här, att han sov brevid mig. När jag vaknade var han inte här. Drömmen kändes så jävla verkligen och jag blev skitbesviken när jag insåg att det bara var en dröm... Åh, hoppas på att sömnen blir bättre snart, blir skitless på det här.

Imorgon ska jag vara duktig och fixa ett engelskt mobilnr, känner att det kommer bli på tok för dyrt om jag ska använda det svenska. Ska höra med de i mobilaffären om den bästa lösningen för mig :)

Såhär såg jag ut idag, tihi!

PUSS!!

Tufft samtal

God kväll på er!

Nu är jag uppe på mitt rum igen. Har haft ett riktigt jobbigt samtal med mami, men fan vad skönt det var att få höra hennes och pappas röster igen. Hon är grym på att peppa, så nu känner jag mig lugn och fin igen. Ringde också pojkvännen då han jobbar (oops, sorry babe!). Men det gjorde inte så mycket sa han och han vart riktigt förvånad över att jag ringde, haha sötnos då! <3 Föreslog om att han och hans bror kunde stanna från 17-21 feb, så det blir 4 dagar istället för 2. Då kan jag få visa dom staden och allt sånt, har nog fått bra grepp på lokalsinnet tills dess. Höll på att bryta ihop när jag pratade med honom också, fan vad jag saknar honom, helt jävla sinnes! Men nu är det 6 hela veckor kvar, sen är han hos mig :)

På fredag ska jag träffa Elin och dom igen, fan vad skönt och skoj det ska bli! Sen på lördag är det tydligen utgång med ett gäng och jag tänker haka på! Dessutom vill jag ut och shoppa lite, ska fråga tjejerna om de har lust (;

Hörs lite senare!

Det snöar!

Heeeej!

Har precis gjort mig iordning för läggdags, kom hem för inte så längesen efter en träff med två au pair-tjejer. De var sjukt trevliga och hade det riktigt skoj. Eftersom jag inte har hunnit skaffa Oyster card (typ busskort) så var vi tvungna att gå till puben haha. Vi tog några öl och snackade lite. Sen tog jag och Elin bussen hem (första gången jag åkt i lokaltrafiken sen jag kom ner, fast det var ingen dubbeldäckare :/), jag behövde inte betala eller så. Men jag fattade inte att så fort man trycker på stoppknappen så stannar bussen direkt. Haha, fick be om ursäkt till chaffören, men det gjorde inte så mycket sa han. Sen när jag gick av bussen vid Clapham south station så började det snöa, lite Sverige-känsla över det, tihi! Och nu är jag här :) Jag lider fortfarande av hemlängtan vilket jag tycker är bajsjobbigt, men det var skönt att träffa tjejer som verkligen förstår en och sin situation. Vi har bytt nr så vi kommer höras av väldigt snart igen.

Nej nu ska jag sova, men vi hörs imorgon kväll!
God natt!


Ny dag, nya tag!

Heey!

Idag mår jag lite bättre i alla fall och känner mig lite piggare. Ska få träffa en au pair ikväll och det känns skoj! Vi ska nog ta en öl och bara snacka lite :) Det har inte hänt så mycket idag faktiskt. Fått ett slags schema nu och den är rätt bra, min viktigaste syssla är att laga mat och handla typ. Så jag måste verkligen se till att jag får bra skills i köket, moahaha. Barnen börjar skolan på torsdag, så då börjar det schemat på riktigt liksom. Men det blir nog bra!

Är rätt trött idag, var ju så jäkla upprörd igår men det är ju bättre. Jag kom på nu att det är inte 5 veckor kvar till älskling är här, utan det är 6 veckor. Uscha på det, vill ju ha honom här. Tiden går nog rätt fort I guess, ska antagligen med ut den här au pairen som jag ska träffa idag till stan på lördag med ett gäng människor, hoppas att det blir så. Vill verkligen se London! Har inte kommit så långt utanför området där jag bor liksom. Men jag ska allt se till att det blir ändring på det!

Men som sagt har ni frågor så ställ dem gärna! Vill gärna veta om vilka ni är som läser min blogg, släng gärna in kommentarer. 

Dessutom om ni har några bra tips på enkla men goda maträtter så dela med er gärna av det!

Puss på er!

Damn..

Hej igen!

Suger fortfarande. Känns så jobbigt att gå runt och bita ihop om dagarna och sen så fort jag blir ensam kommer tårarna. Lyckligtvis har jag lyckats få kontakt med några andra svenska au pairer, men jag hade föredragit att ligga hemma och mysa framför tvn med älskling. Fast, nu är jag här och det är inte så mycket jag kan göra åt saken. Han kommer ju ner om 5 veckor och 2 dagar (haha ja, jag vet att jag är töntig som håller nedräkning) och oj vad jag kommer krama om och pussa på honom, tihi. Har ju som sagt lyckats få kontakt med några andra au pair-tjejer, ska träffa en antagligen redan nu på torsdag. Det kommer nog underlätta en hel del för mig. Vill liksom komma in i rutinerna, att äntligen kunna ge mig ut på gatorna och se & uppleva!

Men jag står fast vid en sak, och det är att jag vill vara med älskling som jag saknar så otroligt mycket. Det går inte en sekund då jag inte saknar honom. Känns konstigt och jobbigt att vi är så pass långt ifrån varandra.. Puss på dig finis <3


Fuck hemlängtan..

Hej hörrni!

Har fått en rejäl kall dusch av hemlängtan, it sucks. Känner att jag vill vara hemma just nu. Tycker att det känns som om jag är helt ensam här nere utan familjen, vännerna och älskling. Har ändå fått kontakt med en au pair här nere, så det är väl ändå något. Hoppas bara på att jag slipper känna så jävla mycket hemlängtan och att det blir bättre snart. Kommer inte stå ut med allt det här om jag inte kan må bra i mig själv liksom..

Aja, vi ska snart äta. Hoppas på att jag kan bli på bätte humör snart.

Hörs senare ikväll!

JA JA JAAAA!!!

Jag är såååå lycklig! Älskling och hans bror får bo hos mig när de kommer ner till London. Jag är SÅÅÅ GLAD! Jag som saknar honom varenda jävla sekund som går så känns det så sjukt bra att veta att de är här om 5½ veckor. Nu börjar hemlängtan trappa ner lite grann, känns superduper skönt! Har precis pratat med mamma via msn. Fan vad bra det är med dagens teknologier! Jag hade seriöst inte klarat mig utan min dator, på riktigt!!

Ska faktiskt ta och kika lite i min kokbok som jag plockade med mig hemifrån Sverige och sen ska jag kika lite på tv innan jag somnar.

God natt på er där hemma!

Pictures coming up!

Här har jag lite bilder som jag tagit i mitt rum, enjoy!


Ett litet krypin som jag har, jättemysigt att sitta där och titta ut genom fönstret!


Min garderob, som jag ska så småningom fylla till max!!


min lilla trappa!


min säng!


tv måste man bara ha ;)


Så ser det ut i mitt rum, så ni kan åtminstone haja på ett ungefär hur det ser ut.
Puss på er!

4/5 toast, BENJAMIN!

Nu är det en ny dag! Solen skiner och jag åt toast till frukost, mums! (4/5 toast, benjamin hahaha) Jag ska ta lite kort på mitt rum lite senare då jag har packat upp färdigt så ni får se hur det ser ut :) Har precis duschat och så, ska snart ut med barnen på en promenad, måste till en super market då jag har glömt packa ner vissa saker hehe. Sen vet jag faktiskt inte riktigt vad vi ska hitta på, något gör vi nog.

Känner att jag börjar få kläm på engelskan redan nu, känns jättebra. Men aa, ska ta lite bilder nu så jag kan lägga upp det i nästa inlägg sen, hihi.

Dessutom till Anna, jag ska jobba som au pair här nere i London. Beräknat ett år! Om ni har några frågor till mig så är det bara att slänga in en kommentar, vore jätteskoj!

London

Hej allihopa!!

Nu är jag i London, sitter i mitt rum och kollar lite på tv. Har precis pratat med Adam på skype, det var jättejobbigt. Saknar honom så jävla mycket.. Känns jättekonstigt att sova ensam för första gången på flera nätter, i ett annat rum, i ett annat hus, i ett annat land. Allt jag vill är bara krama om honom och bara vara...

Aja, gick upp 6 imorse. Vi åt en jättegod frukost och sedan åkte vi till Arlanda. Kände att tårarna började drypa längs kinderna vid incheckningen, var så jävla tufft och kändes så jävla konstigt. Det var lite strul med det så mamma och pappa stod i kön så kunde jag och Adam sitta och prata lite för oss själva, det behövdes kan jag ju säga. Det löste sig till slut och vi vandrade bort till säkerhetskontrollen då familjen och baby inte kunde följa med längre. Vi sa hej då, och jag kände mig så jävla ensam. Gick bort till gaten och satte mig på planet. Själva resan gick jättebra.. landade i Heathrow halv 12 i svensk tid, hela den där flygplatsen kändes som en enda stor labyrint. Jag lyckades hitta mitt bagage och sedan blev jag hämtad av en chafför som skulle ta mig till familjen. Det kändes sjukt konstigt att åka på "fel sida" av vägen, men man vänjer sig nog! Väl framme blev jag så varmt välkomnad av familjen. De bor i ett klassiskt engelskt område och det är sjukt aweseome! Har fått en ½ våning helt för mig själv och det är jättefint i mitt rum. Kommer ev ta lite bilder imorgon och visa hur det ser ut i mitt fina rum :) Men aja, barnen visade mig runt i huset och sedan spelade vi lite spel. Därefter gick vi ut så de fick visa mig området, det finns jättemånga dubbeldäckare här, känns galet exotiskt! haha.

Men aa, har varit lite för slö när det gäller uppackning av mina väskor, de ligger där på golvet men jag har seriöst ingen ork till att göra det nu. Ska nog borsta tänderna nu och ta på mig pyjamas, sen krypa ner i sängen och kolla på engelsk tv så hörs vi imorgon!

Och puss på min fina pojkvän som jag hade viljat ha här!

Puss och god natt på er!

Några få timmar kvar...

Nu handlar det bara om några timmar tills jag ska åka till flygplatsen för att sedan ta mig till London. Har verkligen blandade känslor inför det men det kommer nog bli jättebra. Ligger just nu i sängen och kollar på Sagan om ringen 2 med pojkvännen, som förövrigt har somnat nu märker jag haha.

Nyår var awesome! Adam kom hit och drack lite drinkar och åt middag med oss. Sen vid 22.15 tog vi taxi till Hässelby då det skulle bli party. Det var en lokalfest och allt var bra i början, vi var där vid 12-slaget! Men sen kom det personer som drog ned stämningen så vi knallade hem till Adams kompis Niklas där vi fortsatte att kröka. Vid 3 drog vi oss hem i kylan och var hemma vid 4 och hoppade bums i säng. Idag vaknade vi upp och var riktigt bakis båda två, mest Adam tror jag haha. Vi har legat och dragit oss i princip hela dagen. Vid 16 drog vi till stan för jag var tvungen att växla in pengar och där vi också åt på Donken, mums! Sen åkte vi hem till mig och åt tacos, jag mådde riktigt dåligt alltså. Satt nästan och sov vid matbordet. Men anyway, har packat klart allt nu. Känns jättekonstig att veta att vi ska upp om 6 timmar och sedan försvinna härifrån. Har länge gått och inväntat det här datumet men nu när den är här vet jag inte riktigt hur jag ska hantera det. Känns jättejobbigt men samtidigt kul! Hoppas bara på att bagaget kommer fram och allt går som det ska, så blir jag jättenöjd. Dessutom känns det jättebra att veta att Adam och hans bror kommer ner i februari, då har jag något att längta till!

Men fy vad jag kommer sakna alla här hemma, framför allt familjen och Adam. 



Hej då allihopa, vi hörs när jag kommer fram! PUSS <3


RSS 2.0