Min farmor är cool.

Haha, min farmor är lite söt ibland. Hon ringde mig nyss och babblade i 20 min. Hon hade fått veta om min infektion i örat som jag hade förra veckan och blev alldeles till sig, hon frågade mig om inte jag hade ätit ordentligt och då svarade jag ärligt nej. Men när man jobbar på McD orkar man ibland inte ta med sig egen mat utan tar gärna personalmat istället och därmed får man inte i sig alla vitaminer och mineraler som grönsaker ger. Då gav hon mig "aja baja-fingret" och sa att jag måste börja göra det, haha hon är lite gullig ibland.

Anyway, borde egentligen städa här hemma, men jag har inte riktigt lyckas hittat orken än. Jag är ju själv hemma nu, så jag måste göra något åt det här haha! Har ändå lyckats hittat bra musik på spotify och det går på högsta volym här hemma, så jag ska nog börja med städningen nu innan jag ska till jobbet.

puss från lyxbrunetten

Jag ska aaaaaaldrig mera dricka!

Heey!

Jag lever, men bara knappt. Kvällen blev totalspårat igår, ska försöka förklara så kort som möjligt!

Jag var ju hos Jennie som sagt och hennes killkompis kom över och snackade med oss. Sen kom det en till kille som joinade oss ett slag, sen tog vi bilen hem till honom och drack några groggar, såklart glömde jag att ta med kameran som låg i min väska hos Jennie, så tyvärr vart det inga bilder, förlåt!! Vi spelade ett sorts ölspel och jag kunde inte begripa varför jag blev så konstig, men svaret fick jag senare efter jag hade druckit upp mitt glas och skulle fixa en påfyllning, då såg jag en skitstor dunk med HB i kylen. Shit tänkte jag, inte bra alls!!
Jävlar vad rund jag blev om fötterna kan jag ju säga här och nu!
Sen kom det 2 andra som jag fortfarande inte vet vad dom heter, haha. Men av någon jävla märklig anledning så började Jennies killkompis tjaffsa med mig och påstå saker som inte var sanna, ni som känner mig vet hur jag kan bli och det slutade lite mindre bra. Men man kan inte börja tjaffsa med en person som man precis har träffat om man vill skapa ett gott intryck, bra jobbat grabben!
Jag och Jennie drog och promenerade hem till henne, vi var nog hemma igen vid 4, lagom packade båda två. Vi lade oss och kompis kom och sov i min säng, myskissen nummer ett!
Vaknade vid 9, fortfarande en aning full, kompis hoppade upp i sängen mysde lite hihi. Vi åt lite och sådant sen promenerade vi till tåget, jag skulle hem och stackarn skulle jobba. Jag kom hem, drack en cola och kände hur tröttheten kom ikapp mig, lade mig i sängen och min lilla kissemiss sov så sött där, sov typ 1 timme och nu sitter jag här :) Ska till jobbet om typ 3 timmar och är helt själv hemma just nu, skönt! Men jobbar stängning iof, mööh...

Den mest perfekta sammanfattningen är: jag ska aaaaaldrig mera dricka!!!

Nej nu jag ska nog ta och äta någonting och bara gosa ner mig i soffan framför tv:n, är svinhungrig!

puss från lyxbrunetten!


Hemma hos Jennie-bus!

Heeey!

Nu sitter jag hemma hos Jennie, vi skulle egentligen träffat lite folk men alla var tråkiga och stannade hemma. Så vi korkade upp en flaska vin och kollade på idol istället. Sen kom christoffer förbi med lite öl, så vi har suttit här och snackat, druckit lite och jag har även gottat mig md chokladbollar, tihi. Nu ska även en till filur komma hit och joina oss, skojigt värre!

Jag har dessutom blivit kär i Jennies kisse, kompis heter han. Sjukt underbar <3 En riktig knä-kisse :)

Nej nu ska jag vara lite social mot dom andra nu, hörs sen!

Puss från lyxbrunetten!

Det är dags för fredagsmyyyyys!

Idag har det varit en bra dag, stod i DT2:an med adam, det var awesome! Vi slog rekord också, 81 bilar på en timme, den ni (; Men jennie var också jätteduktig i ettan! hihi.

Det är dags för fredagsmyyyyyyyyys, med jennie-bus ikväll! Blir nog till att ta några groggar och bara chilla I guess. Tar med mig kameran som sagt och får se om hur många bilder jag orkar ta, är så dålig på sådant! Men nu ska jag fortsätta fixa mig så hörs vi kanske senare ikväll då jag är hos Jennie-bus (;

puss på er!

God natt!

God kväll!

Den här dagen började jääääävligt tröttsamt, det var inte skoj att dra sig ur den varma och gosiga sängen kl 7. But I did it anyway. Jobbade 9-15, stod i DT2:an med Vicky, flöt på finfint!
Sen fick jag skjuts till stationen av Johan och Jessica, jag hann precis med tåget, skönt! Sen hem, kollade på film med familjen. Det blev monsters vs. aliens, den var sjukt bra och jävligt rolig, verkligen humor på min nivå! Sen har jag bara chillat här.

Morgondagens planer skulle ha varit en mini-klassträff för BF3, men det är så många sjuka så det blev inställt. Men har nu istället planerat att göra ett bålsta-besök imorgon hos gullungen Jennie, blir till att dricka lite och sånt mys! Lär plocka med mig kameran så jag kan slänga upp lite bilder här på bloggen. Är fruktansvärt dålig på sådant men ska försöka bättra mig, lovar! :)

Nu är det sängdags för lilla mig, vill inte vara sådär trött imorgon som jag var imorse. God natt på er!

Vill flytta!

Aaaaah, nyduschad och har fått på mig min pyjamas. Ska snart krypa ner i sängen och kolla på tv ett tag innan jag ska sova, börjar 9 imorgon bitti. Jobbar bara 6 timmar imorgon, jätteskönt pass faktiskt!

Har äntligen tagit mig i kragen och börjat kolla upp bostadsköer, jag har bestämt mig för att jag ska skriva in mig snart. Vill verkligen ha eget place nu, känner att jag verkligen har vuxit fördigt och vill leva mitt eget liv. Tänk bara tanken att kunna inreda precis så som man själv vill ha det utan att någon misstycker till det, att man kan "råka" glömma diska en kväll utan att någon tjatar, att man kan lämna sängen obäddad när man ska gå till jobbet. Ja, göra vad fan man vill helt enkelt!

jag vill ha dig här, nu.

Jag HATAR att köpa jeans!!!

hallåj!

Den här dagen började vid 9, upp och äta frukost och fixa sig. Sen tog jag tåget till spånga där jag mötte upp Joey, vi tog bussen till Stinsen. Kändes som om bussen åkte i cirklar runt Tensta, Rinkeby, Husby och Kista.. Vi tappade bort oss så pass mycket att vi båda kollade ut och sa: "Här har jag aldrig varit.." sen när vi kollade ut på andra sidan såg vi Kista C, liiiite pinsamt kanske, men vi skrattade bara bort det :)

Väl framme efter en bussfärd i 50 min så knallade vi in i Stinsen. Första affären blev carlings för jag behövde verkligen införskaffa mig ett par nya jeans. Men som vanligt står jag där, missnöjd utav bara helvete och ville bara gråta. Jag HATAR att köpa jeans, sånt passar aldrig.. Och när de väl gör det ligger priset på 1.500 eller liknande, usch!  Men blev sedan ett happyface då elgen kom förbi, alltid kul i hennes sällskap! Dagens fynd blev 2 bh:ar och 2 trosor till från Change, ett par jeansleggins från veromoda (det enda som kan funka tills vidare, haha!) mascara och eye make up-remover från lancome. Bra inköp må jag säga!

Efter ca 2 timmars kikande i affärer, skratt och sådant drog vi oss hemåt. Haha, jag och Joey var verkligen övertrötta, satt och skrattade hela bussresan hem typ.

Gaah, I really need some milkshake right now, blir galen på det här snart!
peace!

Tisdag

Tjuuuuu!

Allt bra med er?  Med mig är det toppen, kom hem från jobbet för inte så längesen, fick skjuts hem av en jobbarkompis :) Sitter nu i mammas och pappas rum och kollar på simpsons med dom, älskar't! Fick låna mammas nya bärbara, är galet avis, vill också köpa en! Min stationära börjar sakta men säkert att falla ihop, ej kul.

Imorgon är jag ledig, vill in till stan och shoppa lite. Ska fråga någon glad kis ifall han/hon vill följa med :)
Nu ska jag kolla vidare på tv:n, PUSS!

KRYSSNING NÅGON?!

God morgon på er!

Ska strax börja fixa mig innan jag måste gå till tåget, jobb idag igen, wihuu! Jobbar bara 11.00-15-45, så det är chill. Hoppas lite på att få stå i DT:n!

Fan vad jag vill dra iväg på kryssning med de ett härligt partygäng! Ska försöka få ihop ett roligt gäng och så drar vi bara iväg, oh yeah! Kollade igenom lite bilder från den förra kryssningen jag var på i februari, det var så jävla kul, and I whant to do that again (; Så om det är någon som vill haka på så slå en pling! Det är inte bestämt om vilken dag det kommer bli eller så, men hör av er iallafall så löser vi det :)

puss från lyxbrunett!

McD Barkaby fo sho!

Heeeej!

I'm alive, just so you know (; Sitter och pratar med Joanna i tele nu, snackar lite skit sisådära.

Jag är helt slutkörd, på riktigt. Jobbet var kaos, och tack vare medarbetare som var ogiltigt frånvarande så fuckades allting upp. Men aja, vi klarade med nöd och näppe iallafall. Men av alla dagar så kom de "jobbiga gästerna" just idag... En familj kom in och beställde 8 McFish-happy meal, det gick på 336:- kr för bara dem, en annan klagade på att hans hamburgare var kall och vägrade äta den, även fast han hade beställt den 20 minuter innan, sen kommer det såklart idioter som älskar att vifta sina händer framför ansiktet på en och säga hur värdelös man är och att man inte bör jobba där etc. Åh, sådana där typer vill man bara skrika på och t.o.m. smälla till! Men det är ju klart att det aldrig händer, jag är världens ängel!
Men jag har nog de bästa jobbarkompisarna i världen, de får en alltid på bätte humör tillslut. McD Barkaby fo sho, I LOVE YOU! <3

Men aja, nu är jag hemma. Ikväll blir det till att ta en dusch, fixa ansiktsmask och bara skämma bort mig själv. Kommer nog glo på någon härlig film och tjocka mig med choklad också, tihi! Brodern min fyller år imorgon också, grattis på honom!

Ye ye , ska fortsätta spana in det sista vid datorn nu. Lär dyka upp här lite senare kanske :)
peace!



seeeeg update

Hejhej!

Jobb idag as usual, löningshelg också = kaos! Men aja, får väl bara bita ihop och köra!
Igår då... Drog in till stan och mötte upp emma, vi tog en fika på gallerian och beställde varsin latte m. chokladsmak, mums! Sen kikade vi i några affärer och sen åkte hon hem. Efter 15 min att hennes tåg gick kom jennie till stan, vi promenerade bort till sergeln och beställde 2 biljetter till filmen "500 days of summer", den var sådär, det hände inte mycket alls i den filmen, vart rätt besviken faktiskt.
Sen tog vi en extremt onyttig middag på McD, haha!
Därefter åkte jag med henne till bålsta och fick se hennes nya lägenhet, jävlar vad fin den var! Är så himla avis, känner mig sjukt taggad på att skaffa eget nu! Vi promenerade till shell och köpte korv och godis, sen kollade vi på film hos henne. Fick ett samtal av Emil som dessutom svängde förbi en stund. Blev hungrig igen så han skjutsade oss till Shell igen, haha! Han släppte av oss hemma hos Jennie, sen somnade vi runt halv 3.

Mobilen ringde halv 8, drog oss upp och fixade oss. Sen drog vi till jobbet, trötta som bara helvete. Men aja, det positiva är att det är typ 3½ timme kvar av passet, sen får vi gå hem, yeeeey!
Ikväll blir det middag och gudfadern 3 med familjen, myyyys!

Puss på er!

Lite planer för dagen!

Tjuuuue!

Nu är jag här på jobbet, igen... Slutade nyss! Ska snart byta om och fixa mig, sen ska jag in till stan och möta upp eemzs för en fika, NAJS! Efter det ska jag och Jennie gå på bio, mahahah. Vad det blir för film vet jag inte än, det bestämmer vi då :) Det här kommer vara en fullspäckad dag, sånt gillas!

Ja, jag känner mig fortfarande jättekorkad för igår. Men men, jag ska bevisa att jag kommer klara det, japp japp!
peace!

FAN vad korkad jag är!!

Åååååååh vad jag är korkad!! t.o.m med NI kommer tycka att jag är rent av dum i huvudet..

Jag har spenderat den här kvällen med amanda, vi har pallat äpplen och gått på en promenad, det var jättekul och mysigt. Under promenadens gång kom vi överens om en pakt (en jävlig IDIOTISK sådan!!!!), att vi ska leva i celibat i 40 dygn och vi har bara ETT frikort. Ja, det låter skittöntigt, men aa, har man lovat så har man. Känns som om man verkligen får välja ut noga när frikortet ska utnyttjas, aa men är man dum som mig så är man.

Nej, nu ska jag väl gräva ner mig någonstans. Jävlar vad jag känner mig dum nu, haha!

snabb-uppdatering!

Hej allihopa!

Nu har jag precis avklarat ett pass på 5 timmar, ska strax gå till bussen som går om 10 min. Om jag har tur hinner jag nog med samma tåg som pappa, vi får se :)

Men jag ska nog dra till bussen nu, hörs när jag kommer hem!
Puss!

trött_tjej_90

Hej på er!

Gaaaaah, jag är tröttare än någonsin, skönt att jag är ledig idag trots allt. Kände att gårdagens slit har satt sina spår, men anyhow, jag får ju pengar!

När jag blir piggare, om jag nu ens kommer att bli det, så kanske man får ett besök ikväll! Måste rycka upp mig och ta tag i den här dagen först, även om mer än hälften har gått, haha! Typ, städa rummet och så. Hela dagen har tillbringats framför tvn och sex and the city.. Har man inte orkat röra på sig så har man inte.

Jag vet inte vad jag ska skriva just nu egentligen, har nog åkt på bloggtorka. Får väl hoppas på att det vänder snart!
puuss

Finallyyy!

Heeeeey!

Aa, det blev till att jobba längre än vad jag trodde, slutade med att jag kom ifrån jobbat vid typ 20.40. Så jag slutade att jag jobbade i ca 11 timmar, typ haha. money money money!!

Just nu sitter jag här och chillar, pratar i tele med joey också, tihi. Ska väl sova strax, är helslut..
god natt!

Update från jobbet

heeeeej!

Nu har jag rast, FINALLY! Jag har typ dött av hunger de sista timmarna innan jag fick gå på rast, mööh! Men nu har jag ätit så nu är magen mätt :) Men jag har fortfarande ont i mitt stackars öra och som jag skrev i förra inlägget så visste jag att alla på jobbet skulle fråga om vad jag har gjort. Haha det ser inte klokt ut, tur att jag har head-set på mig så slipper det synas så mycket, tihi.

Idag har jag fått stå i DT2:an, helt okej faktiskt, det har inte varit så mycket idag. Det är trots allt vardag så det är inte så mycket gäser då, skönt! Älskar att jobba på vardagar, synd att jag jobbar mer på helger.

Fick sms av brodern min för ett tag sen, INTERNET FUNKAR IGEN! tjohej vad jag ska lyssna på spotify och lalla vid datorn när jag kommer hem, YES! Men jag slutar 19, så det är ett tag kvar, skit också!

Nej nu orkar jag inte sitta här mer, skriver mer när jag kommer hem igen!
Puss på er sötnosar!


Förlååååååååååt!!!

Hallåj!

Förlååååååt för jag inte har uppdaterat idag. Internet här hemma är i princip värdelöst, brorsan tillbringade morgonen med att försöka lösa problemet, resultatet blev att vi inte hade något internet alls när han var i skolan, jättekul... Men nu har jag det en stund iallafall, det är ju alltid något!

Idag har det hänt massor. Jag var tvungen att gå bort till vårdcentralen idag för mitt öra har blivit helt svullet och totalinfekterat (ja, det låter jäääääättemysigt, jag vet!). Det slutade med att de fick använda en skalpell och skära i mitt öra, UTAN bedövning :( jag dog! Jag är riktigt känslig när det gäller sprutor och sådana där sjukhusgrejer, usch!
Anyway, blev omplåstrad och fick penicilin, hoppas det blir bättre snart.
Så ja, sen fick jag knalla hem och hämta pengar för att hämta ut skiten också på apoteket, sen skulle jag köpa grejer till mamma också. Fick ta en vända på ICA och så.. MÖÖH, är det sånt här man ska göra på sin lediga dag eller? Gaah, helt värdelöst må jag säga. Aja, undrar vad de kommer säga på jobbet imorgon när jag kommer med plåster på ena örat liksom, haha vill nog inte ens veta. Kommer nog se jätterolig ut.
Aja, det blev till att kolla på sex and the city med min stackars sjuka mamma, stackarn har fått halsfluss. Tur att jag också går på penicilinkur så jag slipper få skiten, jag lyckas alltid bli sjuk. Får fan halsfluss minst 3 ggr per år.

Hjälp, nu har min tid runnit ut. Brodern min måste också få chans att få ha internet innan han ska sova, fan.
Godnatt hörrni så hörs vi imorgon!
Puss!

blöööh

Hej hörrni!

Åh, huvudvärken blir aldrig bättre, kan inte förstå varför den aldrig vill släppa. Aja anyway, mötte upp amanda som sagt. Vi chillade as usual, sen drog jag hem efter några timmar. Försöker städa rummet men är för seg och trött.. Ska bara slöa resten av kvällen I guess. Men imorgon ska jag träffa jennie <3 Det kommer bli awesome! tihi.

Nu ska jag spana in kylen och fixa ihop något att äta, får se vad det blir :)
pusspuss!!

Dumma huvudvärk

Heeeeej bloggen! (haha, så jävla töntigt att säga så, var bara tvungen!)

Eftersom min dumma huvudvärk aldrig släpper tänkte jag att en promenad så att man skulle kunna få frisk luft skulle vara perfekt! Ringde Amanda och frågade ifall hon vill haka på, så vi ska mötas vid ica snart, köpa lite smått och gott, sen ska vi knalla ner till vattnet. Hoppas att huvudvärken släpper snart, vill inte bli sjuk! Tar nog med mig kameran också.

PUSS!

min bebis!

God morgon!

Haha, jag vet att klockan är halv 1, men what the hell. Jag har fortfarande pyjamas på mig och bara njuter av denna söndagen. Spenderade morgonen med att kolla film med min mamma, bl.a. horhuset i texas (Tror den heter så), myyys! Har fått en jobbig huvudvärk nu också, känns inte bra alls. Hoppas nu att mamma inte har smittat mig med något!

Jag vet faktiskt inte vad jag ska göra idag förutom att städa mitt rum, så jäkla stökigt. Men jag tänker vänta lite till, min lilla kissemiss ligger och sover i min säng, så söt! Var bara tvungen att ta kort på honom, hihi.

min bebis!

.


pjuuuh!

Sådärja, nu har vi varit iväg till elgiganten och köpt en ny dvd, YES! Därefter åkte jag, pappa och brorsan till stäket och köpte hem McD-mat (återigen, ja jag är donken-addicted) haha. Men nu snart ska jag och pappa kolla på gudfadern 2, wihuu, han måste bara koppla in den nya dvd:n så är det bara att köööööra! :)

Men vi hörs!
puuss

.


16.40

Tjohej!

Här sitter jag, igen. Har precis hjälpt brodern min med att städa huset medans mamma och pappa är borta (jävlar vad duktig jag är idag! :D). De har fortfarande inte kommit hem! Åååh, jag som vill iväg och köpa den där dumma dvd:n så vi kan kolla på Gudfadern ikväll!! Gaaaah, ska nog ringa pappa snart och fråga om de är på G hem än..

Föresten! Jag har bestämt att jag ska börja träna!! Känner att donken-maten börjar nog få fäste på kroppen, haha. Men så går det om man är så lat som mig och inte orkar fixa något hemma. Det är så simpelt att gå fram till kassan och knappa in personalmat. Så nu är det dags att lilla Madeleine ska ta sig i kragen och börja äta nyttigt & träna, oh yeah! Men vad vet jag inte än, om jag ska börja gå på gym eller liknande. Tro eller ej så har jag varit en rätt aktiv tjej i många, många år. Började på ridskola när jag var nästan 6 år, höll på med det i 7-8 år. Därefter spelade jag basket i 3. Så lite har man nog hållt igång iallafall! :)

Nej, nu ska jag ringa papi!
puuss

Jag är mycket duktig!

Heeeey!

Sorry för jag aldrig uppdaterade igår, internet här hemma är helknasig. Det fungerar bara när en dator är igång, vilket min är nu, hihi!

Well well, ska dra lite snabba drag från gårdagen!
Jag jobbade 10.30-19.30, helt okej faktiskt. Var en mycket duktig tjej på jobbet, japp japp! Uppnåde skiftmålen också, ännu bättre!
Blev sådär jätterastlös och irriterande där vid slutspurten, så jag retades med grabbarna i köket. Resultatet blev att jag vart instängd i DT1:an, att de hade placerat brödbackarn utanför så jag inte kunde öppna dörren :( haha.
Sen drog jag hemåt, tjockade framför tvn med en pizza och hade tända ljus. Lite fredagsmyyyys liksom.

Idag då, jag vaknade vid halv 10, är LEDIG!! hjälpte pappa med att slänga lite grejer, sen skulle vi handla. Men när vi precis skulle parkera bilen kom han på att han hade glömt plånboken hemma, så det var bara att åka hem igen och hämta den. Vi åkte till coopan och handlade, tycker att jag har varit mycket duktig idag faktiskt. Vi köpte också gudfadern 2, åh vad dom filmerna är bra!
Vi ska iväg sen och köpa ny dvd för den vi har nu är helkass, men pappa var tvungen att skjutsa mamma till infektionskliniken (tror jag att det heter) för hon har blivit jättesjuk, stackaren! Men han lär väl hämta upp mig sen, ska bjuda honom på latte sen på jobbet för jag är en sån jättesnäll dotter! :)

puuss!

Jag vill glömma dig, förevigt

Nu sitter jag här inne i brorsans rum, han är den enda som lyckas att ha internet så jag får hamna här ett slag.

Just nu känner jag oro, en massa jävla oro. Jag går runt och oroar mig nu stup i kvarten, har gjort det hela dagen i princip. Samtidigt känner jag en otrolig saknad, jag saknar en person som verkligen fick mitt liv att ta vändning och jag svävade verkligen på moln. Ni som känner mig vet mycket väl om vem jag pratar om, fick flashbacks för några dagar sen och det resulterade med en massa jävla ångest, as usual. Åh, hur i helvete kan en person påverka en så mycket? Det är något jag verkligen inte förstår, det lär jag heller aldrig göra. Hur kan en människa såra en så djupt att man bokstavligen känner hur hjärtat krossas till småbitar. Jag älskade verkligen dig, du var den första människan som jag ärligt skulle kunnat säga - jag älskar dig. Du var den som fick mig att äntligen kunna vara precis den jag var, utan att gömma mig bakom en mask. Du fick se både mina bra och dåliga dagar.. Jag vet att du säkert aldrig kommer läsa det här eller om du ens gjorde det skulle du nog inte bry dig.
Allt jag vill är att glömma helt enkelt, gå vidare med mitt liv och glömma dig.

Förlåt för att det här blev ett knasigt inlägg, men behövde skriva av mig. Mööh, ska sova nu. Förlåt once again!

Sånt som bara aldrig händer!

*mobilen ringer*

Jag - Aa, hallå?
Chefen - Hej Madde! Läget?
Jag - Jo bara bra, själv?
Chefen - Härligt! Jo det är bra, är du taggad inför imorgon?
Jag - Nja, sådär. Lär väl bli det när jag väl börjar!
Chefen - Aa, det är bra det. Jo du! Du kan få vara ledig på lördag, vi har tillräckligt med folk, om du vill alltså?
Jag - JA TACK! :D
Chefen - Haha okej, vi ses imorgon då!
Jag - Ja, det gör vi. Hejdå!


WIIIIIIE, jag som aldrig är ledig på helgerna. Fy fan vad skönt att få vara ledig en helg åtminstone! Det är inte så att jag tycker om att jobba, för det gör jag, men att kunna få vara ledig är ju bara för härligt! Då blir det party hela helgen!!

lyxbrunetten uppdaterar!

Hallå allihopa!

Är ledig idag, FINALLY! Kom hem från stan för en stund sen. Följde med mamma dit för att först göra ett läkarbesök, sen tog vi en sväng förbi hötorgshallen där de hade allt möjligt smått och gott. Efter det gick vi längs sveavägen och mötte upp min bror utanför Sakura, en mysig liten japansk restaurang som ligger lite avsides. Vi satt där och pratade och hade det bara rent allmänt mysigt! Stötte även på Emmas pappa där också, lite kul att se lite igenkända ansikten :)

Sen tog vi en latte på McDonald's på Sveavägen (ja, jag är donken-addicted. Men så blir det när man jobbar själv inom den branchen, haha!) och sen åkte vi hem. Måste bara påpeka hur förvånad jag är över hur vänliga människor egentligen kan vara! Min mamma har en muskelsjukdom och därmed använder hon en elmoped för att kunna ta sig runt när hon är ute på vift. Hon körde in med den på McDonald's idag och det var mycket folk, när vi skulle gå hade det samlats folk runt borden omkring oss och därför var det knepigt för henne att köra ut. Jag frågade några tjejer snällt ifall de kunde flytta in stolen lite grann, men när de såg mamma hoppade de upp ur stolarna och flyttade t.o.m på borden! Alla log och var jättesnälla, inte en enda suck fick man höra, skönt! Har varit med om riktiga rötägg som inte kan begripa nått. Blev Det blev en riktig härlig dag helt enkelt!

När jag kom hem så bråkade spotify med mig, då blev jag jätteledsen, buhu! I want some music!!!!
Men eftersom jag är så bra och teknisk (noooot) så löste det sig, haha yes! lite bra är jag nog allt.

Nothing to say

Hej!

Nu sitter jag i personalrummet och har rast, som vanligt. Har egentligen inte så jättemycket att säga egentligen, är så himla trött att jag vill ta och lägga mig i någon vrå nånstans. För att hålla mig vaken småmobbar jag en kille på jobbet, det är jättekul, han blir så himla sur och irriterad på mig, hihi! Men vi är ju kompisar så det gör inget (;

Slutar 20, vad händer sen då? Hm, lär nog kolla vidare på min sex and the city-box eller något, har inte någon större ork för något annat.

Men imorgon ska jag faktiskt till stan med mami, ska bli jättemysigt! Vi ska ha en riktig tjejdag med shopping och lunch, det är något vi får göra lite oftare! :)


Jag älskar mina vänner!

hallåååj!

Det gick helt okej på jobbet idag, stod i första luckan i DTn, najs!
Fick som B-uppgift att göra rent kökets "mini-kyl" som är typ lika stor som mig, så jag satt bokstavligen inne i kylen och skrubbade väggarna och fläkten, haha måste ha sett jättekul ut! Det gick t.o.m att stänga dörren om mig, haha fy fy.
Efter att jag slutade vid 3 åkte jag hem, fixade och donade lite. Sen kom min fina vän Joey hit, vi chillade, gick på promenad. Det var skönt att kunna få prata av sig lite, det behövdes verkligen! Det är så lättande att veta att man har så pass bra vänner som jag har, som verkligen kan förstå och lyssna. 

Jag älskar mina vänner, dom är underbara!

I need milkshake!!!!!

heeej!

Allt bra med er? Med mig är det toppen i alla fall, är jävligt trött bara. Sitter just nu på jobbet och har rast, ska in strax men tänkte slänga in ett inlägg på bloggen, tihi.

Det blev inte till att sitta och svulla muffins famför sex and the city, åkte istället till bålsta vid 23-tiden, mys! Sov kvar där såklart. Allt jag kan säga är att I NEED MILKSHAKE!

Skjutsen blev sen imorse, så jag missade mitt tåg, typiskt men aa. Tog nästa och var 5 min försenad till jobbet, men det var lugnt. Började 7.45 och jobbar till 15, cashen rullar in nu, japp japp!

Ska börja jobba nu, puss!

Chokladmuffins med hallon!

Joanna var ju här som sagt. Det blev till att vi bakade chokladmuffins med chokladkross samt hallon i, MUMS! Ska sitta framför sex and the city-säsongerna ikväll och bara tjocka mig, hähä. Sen imorgon blir det jobb, 7.45-14.30, helt okej faktiskt, är rätt taggad faktiskt. Lite tidigt kanske, men det kommer gå bra!

Hjälp vad jag har saknat henne, det är sällan vi ses bara hon och jag. Älskar våra sjuka stunder då vi kan bara skratta och flumma totalt, hihi.

Ska hjälpa min kära pappa med maten nu strax, så jag ska väl lyfta på fläsket och röra mig ut i köket strax, om jag orkar dvs. haha!

LEDIG!

Shuuuuu!

Idag är jag äntligen ledig, skönt! Dagen ska tillbringas med slinkan, en riktig härlig brud alltså. Hon ska komma hit hem till mig och bara myyyyysa, tihi. Det var längesen bara vi två sågs, lite smått trist tycker jag, men så är det när man jobbar som en tok!                                  


puss på dig, hjärtat!

Min helg = bitter, trött, stress, flippat

Halloj!

Gaah, helgen har varit heeeeelt flippad! Har knappt orkat röra vid datorn p.g.a. all stress och skit som varit. Känner att jag anstränger mig så jävla hårt för att allt ska funka och klicka, men allt verkar helt meningslös. Det går inte EN dag utan att något går snett, blir totalsne på det!

Jag är för bitter och trött för att sitta här, ville bara visa att jag levde, hehe. Ska sova ut för första gången på en vecka typ.

God natt!

JAAA!!

Heeej!

Jag är typ jätteglad idag, även om jag stängde igår och fick nästan ingen sömn. Jag har fått lära mig kök på jobbet!! :D Åh, fan vad kul det var. Så om det är någon som är sugen på lite cheese eller bic mac så stället jag upp, haha.

Anyway, dagen började segt, orkade verkligen inte gå upp idag. Men jag slet mig upp tillslut och drog till jobbet, höll på att somna flera gånger på tåget och bussen, så trött var jag. Började jobba 9.45, det var helt okej när jag började, har fått stå i DT1:an hela dagen. Nu har jag rast med jennieboy i typ en halvtimme till, ska väl kila ut och köpa mig en glass eller något.

puss på er!

At work

Heeeey!

Nu sitter jag i personalmatsalen på jobbet och har rast, precis smällt i mig en lilla menyn m. cheese och fanta exotic <3 haha.
Har fått så i drive-in med jennieboy hela passet, YEEY! Adam har skift och det är bara så bäst på hans pass!!
Jag vill ha min lön nu, känner att jag börjar bli lite småfattig och brodern min fyller 21 snart. Hjälp, vad ska man köpa till honom?!

Ska köpa en glass nu och sen kolla på tv, puss!

Nyvaken

Nu är jag verkligen nyvaken, som bonus på det har jag fått en förkylning och en mansröst på köpet!
Men vad händer idag egentligen? Jo, ska tillbringa förmiddagen till att ringa tråkiga samtal och sånt bajs, sen städa och därefter ska jag jobba, 16.00-00.30! Känner bara stress, stress och lite mera stress just nu, gaaah! Men vad har jag att klagar jag över, ska vara glad över att jag faktiskt har ett jobb.


I'm back, på riktigt!

Hej!

Kände att det var dags att jag bytte namn på min förra blogg och dessutom lära mig att uppdatera den också, det glöms så lätt! Kan dra några snabba drag om dagen som varit:

Mobilen ringde 7 imorse, kändes lagom kul eftersom jag visste att det var jobb som väntade.
Upp och hoppa, klä på sig, sminka sig, äta frukost och sedan skynda mig bort till tåget. Hann precis ner till perrongen då tåget kom. Var på jobbet 9.15, rätt otaggad faktiskt. Ville bara hem och mysa i min gosiga säng, gaaah aja, I need the money!
Som tur var hade jobbade Jennie, min solstråle! Den tjejen gör alltid min dag med sin sjuka humor <3
Anyway, tog mig igenom dagen relativt smärtfritt. Slutade 17 och tog bussen mot barkaby stn, men hinner jag med tåget eller? NEJ, för det första segade busschaffisen lagom mycket, sen när jag väl ska av så är det en tjock gubbe i vägen som vägrade flytta på sig. Jag lyckades tillslut komma av bussen, springer till tåget, kommer upp till spärrarna och möts av strömmen med människor. Mitt kort vägrade funka och ingen vänlig själ ville släppa förbi mig, så ja, jag missade tåget. Jaha tänker jag, ställer mig ute på perrongen i kylan och väntade tills nästa tåg skulle komma. Mötte annie så det gjorde allt lite bättre. Väl hemma i Kungsängen mötte jag mamma vid ICA och handlade lite. Sen hem och nu sitter jag här. Funderar på att ta ett bad nu faktiskt, det förtjänar jag efter den här värdelösa dagen :D

Nu ska jag kila! puss

RSS 2.0