30 Juli

Hej hej, hemskt mycket hej!

Oj, vart ska jag börja egentligen? Jag som inte har bloggat på månader. Det har hänt så mycket på senaste tiden så jag vet knappt vad jag ska börja med att berätta. Så kan det gå!

Har jobbat mycket den här sommaren men har ändå hunnit hitta på en hel del saker. Jag har varit på Sweden Rock Festivalen med Adam och vänner, det var sjukt jävla kul trots kasst väder. En hel del fylla, snabbmat och musik, lovely! Sen så har min kompis Sara från London varit här och hälsat på. Det blev bad och Gröna Lund m.m. Dessutom har min underbara vän Daniz kommit upp till Stockholm och börjat jobba hos oss över sommaren, åh vad jag har saknat den tjejen!

Nu i söndags åkte jag, Adam, Rikard och Stina till Singö som ligger utanför Norrtälje till Rikards morfars land. Det var så otroligt härligt att få komma bort och kunna koppla av. De enda tillfällena jag inte kunde göra det berodde på alla dumma getingar som ville sticka mig, lyckligtvis fick de ingen chans men jag tycker de är så jäkla obehagliga, USCH! Men i övrigt var allt najs. En fisketur med båten med killarna, kortspel, god mat och massa snack! Vi kom hem i onsdags och kände oss väldigt utvilade!

Igår åkte jag hem till Jennie-bus som bor ute i Håbo Tibble. Vi var ute och red i skogen (jag som inte har suttit på en hästrygg sen jag var ca 13-14, rätt många år sen alltså, men kom ihåg allt så fort vi var iväg), vi kollade på film och sånt där mys. Det var helt enkelt en toppendag! Vi hade jävligt tur när var ute med hästarna. Det regnade när jag kom dit och så fort vi begav oss iväg slutade det. När vi kom tillbaka och hade släppt ut hästarna i hagen igen hann vi bara in i huset och så bara forsade det regn från himlen, helt sjukt alltså!!

Sådär, nu har jag dragit min sommar hittills lite kortfattat. Vem orkar egentligen läsa onödigt långa texter? Haha.
Här är lite random bilder från sommar 2010.


En söt älskling med sin snygga ölhatt på Sweden Rock!


Zandruuuuw!


Älskar dig, hjärtat!


Underbart! 





Ståtligt!


Hahaha, Rikard!



Åh juste, jag fyller år snart!!! den 18 aug blir jag 20 år, det får ni inte glömma bort (;

So long!

RSS 2.0