Fredag

Ja, jag är sämst på att uppdatera, I know. Men nu är jag här igen och tänkte skriva lite på mammas begäran :)

Den senaste tiden har bestått av jobb, jobb, jobb och lite mer jobb. Känns seriöst som jag bor där. Varje natt drömmer jag någonting om jobbet, helt sick. Men men, får försöka se till att jag får mer regelbundna tider så jag kan vänja mig någon gång, hihi.

Dessutom så har jag och Adam haft besök av Stina och Rikard både igår och i måndags, mycket trevligt! Vi har suttit ute på vår uteplats med god dricka och mat och har bara umgåtts. Så jäkla mysigt att sitta där i den sköna solen med härligt sällskap, många skratt blev det! Jag och Adam har varit sjukt duktiga som har storstädat hela lägenheten, tog sin tid men oj vad fint det blev!

Idag har vi bara chillat, har knappt orkat göra någonting. Jag har mått rätt dåligt så jag slocknade på soffan i några timmar på eftermiddagen. Sen åkte jag hem till mamma och pappa för middag och film. Ska förövrigt sova här inatt då jag börja jobba 7.45 imorgon bitti. Slutar vid 14 ungefär och ska sen hem för att grilla med Adam, Stina och Rickard. Sen ska vi kika på fotboll. Kommer nog bli najs!

Ska försöka sova nu. Ska trots allt vara uppe om 7 timmar. Puss på er!

Duktig tjej

Hej hej, hemskt mycket hej.

Fy, vad trött jag är. Det är väl jag alltid egentligen, men just nu håller jag på att somna på tangentbordet. Under den senaste veckan har jag och Adam jobbat om varandra, dvs. När den ena jobbar så är den andra hemma, vilket jag tycker är jättetråkigt. Det är sällan vi jobbar ihop. Det kanske är bra på ett sätt, men det är inte kul att vi inte hinner umgås så mycket under veckorna. Dessutom så jobbar han de helgerna då jag är ledig och tvärtom. Urk :( Men trots detta så är jag så jävla glad och lycklig över att vi flyttade ihop. Vi funkar så bra ihop och jag älskar honom and that's that!

I lördags var vi på min fasters 60 års fest. Första gången som Adam fick träffa min släkt. Det var kul! Dock blev det inte någon långvarig vistelse då jag var helt sinnes sjukt trött efter att ha gått upp 4.45 samma morgon. Så vi åkte hem efter ett tag. Men kul att få träffa mamma, pappa och bror samt resten av släkten.

Åh juste, en helt random grej. Jag har klippt mig och slingat håret ljusare på Bobby's i Vällingby, jävlar vad nöjd jag blev. Tror inte jag har varit så fin i håret förut (enligt mig i alla fall). Det är verkligen ett ställe jag kommer att gå till i fortsättningen. Har ingen bild på det än tyvärr. Får se om när jag ev slänger upp det här. Hihi.

Återigen, fan vad blandat inlägg. Men det är så många olika tankar som dyker upp i mitt huvudet, vilket gör att inläggen börjar alltmer bli osammanhängande. Detta sker oftast när jag är så trött.

Nu ska jag vara en duktig tjej och vika tvätt och diska, hej svejs!

I don't give a fuck!

Urk, vad jag är trött nu. Inte så konstigt kanske med tanke på att jag gick upp vid 6 imorse när jag hellre hade velat ligga kvar brevid min gosiga man och sovit några timmar till. Nåja, jobbet kallade så det var bara att gå upp helt enkelt! Idag har jag fått stå i kök och nu luktar mina fingrar torrlök och saltgurka, mums! Sen så fick jag lära mig att räkna kassor. Inte så speciellt svårt faktiskt, måste få in det som en vana bara. Fick gå vid ungefär vid halv 5 och nu är jag hemma igen.

Något skoj som har hänt på senaste är att jag har flyttat ihop med Adam. En sambo, bara sådär! Känns så sjukt härligt och vi funkar så bra ihop. (Nu vet jag att mina kollegor som läser min blogg kommer att starta upp rykten och snacka så mycket, men helt ärligt talat, I don't give a fuck! Jag är lycklig för att jag har hittat någon som jag verkligen bryr mig om och älskar. Det är bara tråkigt att det finns typer som inte har något bättre för sig än att gå bakom ryggen och inte kan vara glad för ens skull. Nåja, just like I said, I don't give a fuck!)

Hähä, nu måste jag faktiskt plugga och jag skojar inte. Visst, det är inte som att sitta i skolan. Men jag har fått en pärm som handlar om skiftledning som jag måste skriva i. Men behöver Adams hjälp med några uppgifter. Aja, dom får jag ta imorgon med honom eftersom han jobbar stängning ikväll. Usch, inte kul när vi jobbar om varandra.

Fan vilket osammanhängande inlägg det blev, så kan det gå ;)



RSS 2.0