Programmet Ullared är awesome!

Har haft en sådan där "jag orkar inte göra ett skit"-dag. Jag har bara slöat och inte orkat göra någonting. Vaknade rätt tidigt p.g.a. en hantverkare som bankade som utav bara helvete ute i tvättstugan och mamma som babblade, men nu funkar vattnet som det ska (tjohej!). Sen drog jag mig upp och åt lite frukost, pratade med mami och sen slängde jag mig i soffan och kollade på tv... all day long! Fast jag har varit lite duktig ändå och städat lite här hemma och i mitt rum nu på kvällen. Ska jobba stängning imorgon så det är väl lika bra att ha ett städat och fint rum när man kommer hem :)

Nu ska jag faktiskt ta några lussebullar och kolla på Ullared som börjar snart. Det programmet är awesome! Jag har varit där en gång och kommer aldrig åka mer dit. Det var GALET! Folk kunde sno ens kundvagn och springa iväg med den eller börja plocka saker ur den, usch!! Det är mycket roligare att titta via tvn :)

Önskelista.

Just nu ligger jag i sängen med mammas  bärbara och klurar ut en önskelista, vilket är SKITSVÅRT! När man var liten kunde man komma på 25 saker på 5 minuter eller så, nu önskar jag mig få men dyra saker. Jag vill gärna ha en egen bärbar dator med mig ner till london, dessutom önskar jag mig bl.a ett bra headset till så jag kan hålla kontakten med alla här hemma via skype! Sen är det lite fler saker också.
I helgen ska jag banne mig se till att jag får milkshake och så är det bara! (internt!)


Här är ett headset som jag önskar mig som jag tycker är skitsnyggt! Vad tycker ni?

.


Julen, den bästa tiden på året!

Sitter just nu i köket och har precis slängt in den sista plåten med lussebullar i ugnen. Det doftar verkligen jul i hela huset, helt underbart! Jag verkligen älskar julen, min absoluta favorithögtid på året. Jag minns jularna när jag var liten. Alla samlades hemma hos min morfar på hans herrgård utanför Mariestad, det var alltid snö ute när vi kom dit ner. Barnen sprang runt och lekte medans de vuxna gjorde en riktig festmåltid med allt man bara kan drömma om. En massa julmat och julgodis, man åt så att magen nästan sprack. Sen var det kalle anka klockan 3, höjdpunkten liksom! Där låg vi alla med mätta magar och tittade, underbart. Därefter kom tomten och delade ut lite julklappar till oss barn. Sen var det den "stora" julklappsöppning. Jag kommer ihåg att morfar satt på sin stol precis brevid granen och vi alla satt i sofforna då han delade ut dom. Men jag och bror stod alltid redo, vi hängde nästan på morfar av all nyfikenhet! De där julklappsöpnningarna kunde pågå i flera timmar och jag njöt för varje minut som gick.

Jag saknar de där jularna, då man hade sin släkt samlad och alla var glada. Eftersom i princip alla har dött så har det bara varit vi i min familj som firat här hemma och det är absolut inget som är dåligt med det. Men jag kan inte låta bli att vara avundsjuka på er som har en stor och underbar släkt, ni anar inte vilken tur ni har.  


Natti natti.

Sådärja, nu har jag kollat Robinson som jag förövrigt tänker fortsätta följa, så det så! Dessutom kikade jag på en film på 4an som hette Eragon, den var rätt dålig. För mycket blandning av "Sagan om ringen" och "Merlin", ingen orginell film helt enkelt.

Well well, ska sova nu var tanken. Hörs imorgon!

Natti

Jobbigt läge.

Heeej!

Sorry för att jag har varit fruktansvärt dålig på att blogga. Men jag har inte mått sådär jättebra, kännt mig hängig och stressad och därmed gått utöver bloggen, förlåt!

Igårkväll kollade jag och familjen på Harry Potter 6 som vi köpte nu i veckan, den är superbra tycker jag! Sen lade jag mig direkt efter (typ kvart i 10 eller något sånt). Jag vaknade mitt i natten och var jättetörstig (händer mig typ aldrig men nu av alla gåner så var jag det, haha) och skulle gå upp och fixa ett glas vatten, men kranen funkade inte?!?!?!? Mamma vaknade av mitt mummel och irritation och sa att ett rör hade pajat som gör att när huvudkranen är på så rinner det ut en massa extra vatten rätt ner i avloppet, och därmed måste vi stänga av den när det inte behövs vatten för annars kostar det massor med pengar. Såååå ja, redan då förstörde det min dag.

Jag vaknade till vid 8, gick upp och chillade med bror min framför youtube. Vi sökte på massor med programintron som gick när vi var små, ex. tåget thomas, pippi pelikan, bamse, björnes magasin, power rangers, ninja turtles osv. Jävlar vilken nostalgi-kick man fick! Aja, sen började vi städa och plocka ner våra adventsljustakar. Så nu börjar det bli julfint här hemma, sen bakade pappa urgoda pepparkakor efter min moster Katjas recept (som är en kock), muums! Sen glodde jag på tv nästan hela dagen, har sovit en hel del också p.g.a. att jag är så sliten. Det har varit en riktigt tuff vecka!
Sen lagade bror middag åt mig och honom, köttfärssås m. pasta blev det. Sen blev det en dusch och nu sitter jag här med en ansiktsmask och det doftar skitmycket hallon om det.

Nu ska jag smita in till bror och spana in när han kör L4D 2, sen poppa lite popcorn och sen är det robinson som gäller!
Min ljusstake i mitt fönster, julkänsla på hög nivå!

.


Tröttheten svider i ögonen.

Nu sitter jag på jobbet... igen. Tröttheten svider i ögonen, jag vill bara hem och somna om. Jag tvingade mig upp vid 05.45 idag, lite senare än igår men iallafall. Känns skönt att veta att jag slutar 14 idag och är sedan ledig i 3 dagar, awesome! I helgen blir det till att baka lussebullar med mami och annat gott.

Juste, igår gjorde jag ju hemmagjorda köttbullar m. potatismos + sås, det vart sjuuuuukt gott. Tog med mig lite i matlåda (vem orkar äta donkenmat liksom?) hihi. Ajaaaaaa, måste fixa some stuff nu.

Puuuss

Hetaste låten just nu.



I LOOOOOOOVE THIS SONG!!! Den går på för fullt i mina högtalare just nu, mohahaha.

Latte är det bästa som finns!

I MADE IT! Jag klarade dagen med nöd och näppe. Stod i driven all day long, rätt okej faktiskt förutom att jag fick tunghäfta för jämnan så gästerna trodde säkert att jag var dum i huvudet eller något. Jag liksom sluddrade ur mig orden så det lät jättekonstigt! Men jag fick min efterlääääängtade latte efter jobbet, den satt finfint! *thumbs up*

Jag och mamma har kommit överens om att jag ska göra hemmagjorda köttbullar till middag, hoppas på att det kommer bli bra. Annars kommer alla i familjen gå hungriga idag, moahah! Nej men jag ska göra mitt bästa!

So long!

Dålig sömn.

Gaaaah, vill typ skjuta mig själv eller något. Jag har knappt kunnat sova i natt :( Min sömnrytm är helt förstörd. Gick upp 5 imorse, det var ingen idé att somna om för då hade det blivit ännu värre. Jag är ju så van vid stägningar och då brukar jag inte somna förens 2-3 någon gång, MÖÖÖH. Bombar kropppen med kaffe nu så jag ska kunna orka med att jobba idag.

Ye ye, sitter iallafall i p-matsalen med en toast också, det är muuuums!

Onsdag

Som sagt, jag har varit med Emma idag. Hon kom hit vid halv 3-tiden och vi fikade lite. Sen åkte jag, mamma, pappa och Emma till outlet. Vi gick runt lite på plantagen för mamma ville köpa lite grejer där. Sen åkte vi till Siba och kollade dator till mig, fast vi bestämde oss med att vänta med inköpet tills mellandagsreorna är igång men jag vet på ett ungefär hur min dator ska vara. Därefter åkte vi och åt, sen åkte vi hem igen.

Jag har varit en duktig tjej som har hunnit tvätta mina jobbkläder också, tummen upp för den!

Ja ja, jag ska väl krypa ner i sängen nu. Ska jobba 7.45-15.00 imorgon, måste vara pigg! (eller försöka vara det åtminstone!)

Natti sötnosar!

Köpa dator idag?

Igår gick det faktiskt relativt bra, vi vart inte lika snabbt färdiga som i förrgår, men vi var klara 12 som vi skulle :) Jag och Jennie-bus missade bussen precis, så vi fick haka på Manuel till kallhäll där han släppte av oss. Jag och Jennie vart jätteflummiga, I loooove it when that happens <3 Hon köpte också kexchoklad från en sån där automat och jag var bombsäker på att den skulle bara käka upp pengarna och inte ge henne godis, men jag hade fel :( haha. Sen kom tåget och jag hoppade av i kungsängen och hon åkte vidare mot bålsta. Kom hem vid 00.45 och gjorde mig i ordning för läggdags. Det som sög allra mest är att man kan aldrig somna efter att ha jobbat såhär sent, det är i princip omöjligt eftersom att man är så pass uppe i varv. Fick kolla på tv för att kunna varva ner mig, men när jag sedan kollade på klockan och den var 2.15 så kändes det som om att jag behövde stänga av tvn haha.

Nu är det en ny dag, nya tag. Haha aa eller något sånt iallafall. Jag ska snart börja städa eftersom jag aldrig orkade göra det igår, sen kommer eemzs hit efter hon har slutat och vi ska leka ett tag, hihi. Sen ikväll typ ska jag och familjen (kanske emma då med) bort till outlet för att spana efter en ny dator till mig, måste ju kunna hålla kontakten här hemma med er såklart när jag är borta! :) Sen hoppas jag på att familjen är sugen på att kolla på senaste Harry Potter ikväll, vi köpte hem den igår så.

Stängning.

Gooood morgon! (För mig iallfall!)

Stängde igår som sagt och det gick jättefort faktiskt! Det är superskönt att de har börjat plocka in en 5e stängare för då går det verkligen undan. Jag hjälpte den som stängde kök och vi alla var klara vid 23.45, jättenaaajs! Jag tog bussen som gick 10 över mot jakan, kom hem vid lagom bra tid och fixade mig inför läggdags.
Idag vaknade jag av att jag fick sms från jobbet om att det fanns ett ledigt stängingspass idag igen, jag förstod varför det var så och tog passet. Dessutom behöver jag ju pengarna till London så :) Och så ska jag väl försöka städa mitt rum idag innan jag börjar vid 17 och fixa lite annat skit innan dess. Gaah, fan vada min kropp är sliten, det känns verkligen.

Jag orkar inte mer.

Jag har seriöst inte mycket ork kvar alltså. Alla dessa jävla människor som bara suger ut energi ur mig, blir så jäkla less på det här. Vilka det är tänker jag inte nämna i bloggen, men fan för er alltså. Jag kan knappt vänta tills jag äntligen ska få åka från det här skit-landet. Då slipper jag er och ni mig, BRA! Jag vet att jag är riktigt negativ just nu, men om ni är omringade av negativa människor varenda dag så skulle ni nog förstå..

Aja, nu ska jag hitta på något annat till min rast är slut. Ska få stå på BOP när jag kommer in och ska hjälpa till att stänga kök ikväll, är såååååååå peppad!! (noooot)

Söndag + lite från gårdagen!

Nu är jag här igen! Jag har precis ätit middag, det var suuupergott! Har jobbat all day long så jag har inte kunnat skriva här, men nu har jag chans till det :)

Igår drog jag som sagt hem till Jennie efter jobbet. Vi tog en snabb vända på ica och köpte godis, sen gick vi hem till henne och kollade på Robinson. Jag som då inte har kollat på det programmet på många år har börjat fatta tycke för det nu, innan ansåg jag bara att det var överskattat men tänker nu ge det en chans åtminstone. Aja, sen gick vi till en kinarestaurang i gamla bålsta och köpte hem mat, det ligger ca 6 meter från hennes port haha. Sen åt vi och bara snacka, det var bara mys helt enkelt. Sen började klockan ticka så jag började röra mig hemåt, fick sällskap av henne och hennes söta vovve till stationen också hihi. Kom hem vid halv 12 ungefär, sen var det bara sängen som gällde för min del.

Idag steg jag upp skittidigt, pratade med mami en stund och sen fixade jag mig inför dagen, därefter drog jag mot jobbet. Det gick faktiskt bra idag, lite småstressigt kanske men det gick iaf! Jag fick en och en annan utskällning p.g.a. andras misstag och städade upp efter dom, men vad ska man göra liksom? Det enda man kan göra i sånt läge är att le och försöka fixa det. Men det är ju klart det knäcker på en, även för dom som är vana. Skönt att få slippa utskällningar och stress dag ut och dag in i ett år. Känner att det börjar bli tufft för min del nu.

Blir nog till en massa relaxning ikväll, ska väl snart joina de andra vid tv:n. Stänger imorgon och vill gärna vara utvilad.

Ska strax hem till Jennie

Helluuu!

Jag har slutat jobba nu. FORen gick bra idag, WE DID IT! Jag ska snart med Jennie till Bålsta och kolla på Robinson som har säsongsperimär idag, yeeey. Lär uppdatera sen om jag orkar och har lust.

puuuss

Natti!

Nu är klockan kvart över tio och jag har inte blivit trött än, jag som ska upp och jobba imorgon också, jippi!
Jag har verkligen ingenting att göra, I hate it when it happens. Sitter bara här och glor runt på andra bloggar som tidsfördriv, skoj va? Haha nej, egentligen inte.

Jag och bror städade huset mycket bra och effektivt, det gick otroligt snabbt må jag säga. Sen fixade vi middag och därefter bänkade vi oss framför tv:n och kikade på x-men, otroligt bra filmer det där. Jag poppade även lite popcorn sen, muuums! Efter det kollade jag på Mr. Bean som gick på 5an. Det är verkligen humor på min nivå!

Tänkte nu crasha in i brorsans rum och kolla när han kör L4D (left four dead), det där spelet är helt sjukt. Påminner galet mycket om filmen "I am legend", fast skillnaden är att det är fyra överlevande istället för en.

Natti natti!

Fredag.

Jahapp, nu var det fredag igen. Hjälp vad fort veckorna går alltså, det är inte alls långt kvar till jag åker till London!

Well well, åkte till mami på sjukhuset igår då. Hon mådde väl sisådär, hon var trött och hade ont.. stackarn! Men hon blev genast glad när jag och pappa kom med sushi och mina nybakta kanelbullar. Hon ska nog få komma hem imorgon, hoppas på det iallafall.
Idag har jag jobbat, 11.30.15.00. Vi hade något som heter FOR, och det innebär med enkel förklaring att restaurangen blir utvärderad i kvalitet, renlighet, service och värde. Det gick nog rätt bra tror jag, stod i kassan i princip hela passet och fick nästan värk i kinderna av att le så mycket haha. Men det här var ju en viktig dag och såklart gör man sitt absoluta bästa som det bara går! Det är FOR imorgon också, hoppas det går minst lika bra som idag.

Ikväll blir det till att städa huset, komma på något vettigt att äta och sen ska jag kika på X-men 2 med bror. Känns som om alla ska ut ikväll, men jag har liksom tappat lusten till att gå på krogen. Känns som om det var evigheter sen sist. Men jag är så trött jämt och jobbar så pass mycket att jag nästan inte har tid med sånt. Tyvärr har jag börjat glida ifrån mina vänner som jag var så nära med förut och jag tycker det är riktigt trist. Jag jobbar så olikt ifrån dem i och med jag har ett väldigt flexibelt schema och därmed missar jag dem. Jag som flyttar utomlands snart gör inte saken bättre direkt, men aja, det tillhör väl livets gång I guess.

Nej nu måste jag hjälpa bror med städningen innan han får flipp på mig haha.
puss från lyxbrunetten

Danderyd nästa!

Nu ska jag börja dra mig mot Danderyds sjukhus och hälsa på mami!

Hörs sen!

kanelbullar <3

Nu har jag precis blivit klar med mina kanelbullar, det tog drygt 2 timmar från start till slut men det var det värt. Åh så mumsiga dom blev! Ska ta med mig några till mamma som har blivit inlagd, igen. Jag och bror min håller på att packa hennes grejer, sen ska vi in till stan och möta upp pappa för att sedan åka till sjukhuset. Haha, det känns som om jag springer runt lika mycket som jag gör på jobbet. Det här ska föreställa min lediga dag liksom, haha! Jag måste hinna med att städa här hemma också, mööh vad mycket som ska göras idag! Anyway, ska springa lite till nu!

In the dark
I can feel you in my sleep
In your arms I feel you breathe into me
Forever hold this heart that I will give to you
Forever I will live for you



Bullbak nästa!

Nu sitter jag här och myser framför datorn med skillet på högsta volym i högtalarna, deras senaste album "Awake" är superbra! Alla låtarna är riktigt bra och jag tröttnar aldrig. Just nu är låten "awake and alive" på, awesome!

Idag ska jag vara en duktig tjej och baka bullar! Pappa har skjutsat mamma till sjukhuset för hon mår inte så bra, hoppas det inte är något allvarligt bara.. Men hon får mumsiga bullar av mig när hon kommer hem :) Annars vet jag faktiskt inte vad som ska hända idag riktigt. Hoppas på att gästerna kommer att komma idag, men det är ju osäkert p.g.a. mammas mående.

peace out


Sleeping time

Ska alldeles strax krypa ner i sängen! Är riktigt jävla trött så det är inte klokt, är sådär trött så att ögonen håller på gå i kors och jag vill bara slänga mig i sängen med kläder och smink på. Men har kissen nu här i famnen, hon ligger här och sover så sött!

Som sagt, den här dagen var sisådär-bra. Vaknade av min dumma telefon vid kvart i 8 typ, det första man får höra av bror är att det var något elfel i jakan så det var problem med tågen, jätteskoj. Jag gjorde mig i ordning och åt lite frukost, sen tog jag sällskap av bror eftersom han skulle till skolan. Mycket väl så ser jag att tåget var inställt, men det var ändå halvtimmestrafik så det var bara att ta nästa! Ringde chefen och berättade om hur det låg till och det var lugnt. Jag kom till jobbet prick 10.15 då jag egentligen skulle börjat, men var instämplad bara 5 min senare. Började på BOP:en ett tag, sen hoppade jag in i driven för resten av dagen. Jag var som sagt jättetrött efter stängningen igår så det satte ju sina spår. Meeeen jag fick min efterlängtade latte efter jag hade slutat <3 wihuu.

På vägen hem ville jag typ bara skjuta mig själv eller något, det spöregnade och bussen var sen. Plaskblöt och trött = inget för madde! Kom hem, chillade lite med mami som fortfarande inte är riktigt kry efter operationen. Vi ska baka bullar imorgon, det är ju ändå min lediga dag trots allt ;) Ska även övertala pappa att vi ska åka iväg och köpa en laptop till mig så jag kan ha kontakt med er här hemma och kunna blogga om mitt fabulous liv i London, moahah!

Nej nu ska jag banne mig sova, orkar knappt hålla ögonen öppna.
(Dessutom vill jag bara påpeka att Adam fyller år imorgon, grattis knasboll!)

Natti!



Onsdag

Hallåååj!

Nu är jag här igen! Jag har jobbade stänging igår som sagt och jobbar 10.15-19.15 idag, behöver ju extra cashen till London ;)

Jag blev lite smått besviken på sl då de försökt fixa ett elfel i Jakan i flera timmar och fortfarande inte hade löst problemet, jag blev försenad och det var inte så skoj direkt. Men aja, blev lite mer happy time sen :) 
Jag är suuuuuuuper trött, vill hem nu!  

Imorgon är jag leeeeeeedig, då kommer favoriten ceasar (vovve), och hans husse och matte. Har saknat den där sötnosen!


Avslöjar min hemlis!

Nu är det spikat, biljetten är bokad och allt är klart. Nu undrar ni säkert vad jag pratar om? Jo, jag har varit lite småhemlig den senaste veckan, men nu är det officiellt... JAG SKA FLYTTA TILL LONDON!!!! Jag åker 2 Januari och blir borta ett år, COOLT VA?! Gaah, jag är så jävla lycklig nu, äntligen ska jag få slippa allt här hemma och få börja om på nytt. Det är något jag har längtat till att få göra superlänge!! Jag kommer bo 20 min utanför centrala london, 3 min till tuben och 5 hållplatser och vipps så är man på Oxford street.
Jag jag fått tjänstledig från McD och det känns jättetryggt att om något går snett så har jag mitt jobb kvar här i Sverige. Åh, vad jag kommer sakna dom på jobbet! Det är liksom min andra familj.

Puss på er sötnosar!



Nostalgi

Tjuuuuee!

Fick en sådan där nostalgi-rusning så jag drog fram en massa gamla foton från när jag och bror var små som vi har inne i arbetsrummet. Jättekul att titta på samtidigt som markoolio går för fullt i högtalarna, hihi! Har bara slöat hela dagen, har varit helt död typ. Haft noll ork så att säga.

Ska nog ta en varmt och mysigt bad, fryser massor.

En helt jävla fuckad dag!

Nu är jag så trött så det bara finns inte. Den här dagen har varit HELT fucked up, en riktig skitdag helt enkelt. Det gick bra imorse och under den första rusningen. Men när jag kom in efter rasten gick allt bara fel, jag kan bara inte förstå hur en människa kan dra ner en från världens toppenhumör till det sämsta. Usch vad jag var arg och frustrerad kan jag då lugnt säga. Men jag har ju mina fina solstrålar som fick mig på bättre humör på slutet, thanks guys!

Jag kom hem, var så trött och så jävla sliten att jag höll på att somna vid matbordet (ja, det är faktiskt sant! slumrade till en sekund haha). Jag orkade inte äta och gick bara och lade mig i mitt rum, bror fick upp mig ur sängen sen och såg till att jag fick äta något. Han hade varit så duktig och gjort lasange så jag offrade mig lite där höhö. Men ja, jag vart skitdepp och så jäkla trött när jag kom hem, helt jävla sinnes alltså.

Jag ska nu ta på mig min mysiga pyjamas, krypa ner i sängen och kolla på sex and the city <3 fniss. Imorgon ska jag leka med Jennie också, bästa!!
Puss och god natt på er!

wiiie

Heeej!

Förlåt för jag inte har uppdaterat något de senaste dagarna, men jag har varit helt slut och har knappt orkat sitta vid datorn. Mycket har hänt, vad det är kan jag inte riktigt berätta än, men det kommer ni märka snart (;

Jag sitter just nu i p-matsalen på jobbet och har rast, åt alldeles nyss och kollar på körslaget för tillfället. Har inget annat att göra just nu så jag bara chillar här.

nej nu ska jag gå och dö lite, hörs sen!

Tröttis.

Bra sliten nu alltså. Börjar känna att tröttheten börjar komma ikapp mig, inte skoj alls. Men i övrigt har dagen varit bra, även om jag har varit trött. Slutade 15 och tog en latte med mig och knallade bort mot bussen. På tåget mötte jag Cilla :) Nu är jag ledig t.o.m. måndag, hur skönt som helst! Visserligen är det jobbmöte på kvällen imorgon med det är bara chill.
Ska vara en duktig flicka imorgon och ringa banken för att beställa ett VISA-kort och sen kommer det efterlängtade samtalet runt 12 också, wihuu! Ingen får ringa mig då vid den tiden, alright?

Nu är Annie och Joanna i London, hoppas de har det skoj och inte gör alltför många galenskaper (; haha. Vill också iväg nu känner jag, iväg från det här landet och bara försvinna liksom.

God morgon!

God morgon!

Sitter här i personalmatsalen och chillar lite med mtv innan jag ska börja, hihi. Ville bara slänga in ett inlägg innan :)

Imorgon kommer jag få samtalet som kommer förändra mitt liv, nervös som sjutton kan jag säga er!
Puss

Creepy.

Har precis kommit hem från sjukhuset. Det var skoj att få träffa mamma igen, hon var rätt trött och hade ont men annars mådde hon bra! Jag däremot avskyr att vistas på sjukhus av någon konstig anledning, jag liksom får lite panik när jag är där. Framförallt när vi satt inne i hennes rum kunde jag känna hur det kröp under skinnet på mig, jätteläskigt! Men vi satt där i någon timme eller så. Därefter tog jag, pappa och brorsan en middag på stan. Sen drog vi oss hemåt och vi flummade jättemycket på tåget, I loooooove deras humor!

Nu blir det till att ta en dusch och sådant, sen kanske jag knäpper på ett avsnitt med sex and the city eller två.
Vi hörs!

Jag vill, vill, vill!!!

Helluu!

Stängningen igår gick finfint! Fick skjuts hem av en kompis på jobbet så jag var hemma 00.45, jätteskönt! Jag gjorde mig iordning och skulle lägga mig, då hör jag att det piper från vårt larm ute i hallen. Kom fram till att det pep var 8e sekund och det störde mig jättemycket! Bestämde mig för att prova med öronproppar med då hörde jag min puls istället och det gjorde inte saken bättre. Somnade tillslut vid 3-tiden. Men det värsta var att 8.15 imorse ringer hemtelen, ååh vad jag ville gråta.. Jag var så trött och sov så gott, så ringer dumma telefonen!! Anyway, jag lade mig i sängen sen och somnade om. Vaknade runt 11 och Joanna ringde och snackade med mig en stund, sen blev det till att luncha med Annie på Alexandra. Åt kycklingsallad, mums! <3

Mamma har fortfarande inte kommit hem från sjukhuset. Jag, pappa och bror ska åka och hälsa på henne :) Måste berätta för henne om min stora nyhet! (inget jag kan avslöja här i bloggen än). Åh, jag är jättelycklig just nu! Jag hoppas att allt går enligt planerna nu. Jag vill, vill, vill!!!! Så fort allt är spikat ska jag berätta för er om vad som pågår mina kära läsare :)

kjkj


Snabb update!

Tjuuu!

Sitter i p-matsalen nu, har rast nu :) pratar med miami i tele också, myys!

Får skjuts hem av en jobb-kompis också, riktigt naaajs. Då kommer man hem snabbt och säkert!

puss på er så länge!

städning, check!

Aaaaaaaaah, nu är jag ÄNTLIGEN färdig. Jag har verkligen storstädat mitt rum.. Jag har vädrat täcke, madrass + kuddar, slängt skräp som jag inte behöver här inne, dammat hyllor, skrivbord, dammsugit, moppat golven, bäddat nytt. Har t.o.m dammat av väggar och tak, det ni ;) Sitter just nu och lyssnar på in flames och ska strax dfixa något att äta, vill gärna ha nyttig mat i magen innan jag ska jobba så man orkar liksom.

Nananaaa, I wanna have milkshake, spricker snart av abstinens.

Städa städa städa.

Hej på er!

Nu ska jag ha en liten mini-städdag nu innan jag ska till jobbet sen. Mitt rum ser verkligen jättestökigt ut och måste verkligen göra något åt det, har liksom inte haft tid till att fixa det så jag ska göra det idag. Det  som inte hinns med får jag göra imorgon på min lediga dag, woho :) Tillbringade morgonen med att sitta och kolla på sex and the city, i loooove it! <3

Börjar 17 idag, så jag måste försöka slita mig härifrån och sätta igång! Mami har opererats så jag måste göra det snyggt här hemma också innan hon kommer hem idag :)

puuss

9 November.

Tjulululuuu!

Har precis slutat jobba, sitter nu i personalmatsalen och väntar tills Jennie är klar så vi kan ta bussen tillsammans hemåt :) tihi! Har inte gjort så mycket förutom att jobba idag, och det har gått riktigt bra faktiskt! Stod i DT2:an och det var naaaaajs.

Kanske ska leka med Jennie på onsdag, undrar vad vi ska hitta på egentligen. Något bus blir det troligtvis!

Nej nu ska jag gå och kolla ifall hon har fått gå än, puss på er så länge!

En snabb update.

God morgon.

Sorry för jag inte skrev någonting igår, hade helt enkelt íngen ork. Fick stå i DT1:an hela dagen p.g.a. min arm, tror jag måste få stå där idag igen för jag tror inte det kommer funka framme i kassan...

Anyway, är på jobbet nu och ska börja jobba. Men vi hörs sen senare på rasten!

Natti.

TJABBA COOLINGAR!

Hoppas att allt är bra med er! Med mig börjar det bli lite bättre, något plus i allafall. Känner att det här har varit en rätt värdelös fredag, inget har varit bra med den här dagen. Jag ville ut och ha skoj, men blev det av? Nej..
Jag är ju ledig nästa helg, hoppas på lite party party då! (;

Tänkte kolla på någon spännande film, typ matrix eller x-men, får se om vad som väljs ut!
Natti natti!


Tänkte bjuda på en bild som 16-åring, söt va? ;D

liten


så orättvist.

Tjuuu!

Jag har haft en seg dag idag med, har inte haft någon ork till att sitta här förens nu. Men ska fixa ihop något att äta strax, annars kommer jag svälta ihjäl typ eller något!

Jag tycker det är skittråkigt att alla ska dra ut och festa medans jag kommer sitta här hemma och ruttna bort. Skulle egentligen dragit på fest i bålsta som markus håller i, men jag kan ju inte p.g.a. min dumma arm :( så himlans orättvist, men jag försöka jobba imorgon så jag måste vara pepp!

Igår så låg jag bara framför tv:n hela dagen, orkade inte med något annat. Sen kollade jag på X-men med papi :)
Idag ska jag försöka få brodern min och pappa att kolla vidare på film nr 2, det är en triologi så.

Men nu måste jag verkligen äta, jag kollapsar snart annars, haha!
Puss på er!

sjukis

Häääj kåmpizZzaaar!

Haha, jag har mått skit HELA dagen. Blev magsjuk av den här fakking sprutan och därmed var vaken i princip hela natten, armen värkte utav bara helvete så jag var tvungen att sjukanmäla mig från jobbet. Måste tyvärr vara ledig imorgon också, armen är typ död och mår fortfarande illa, jättekul liksom! Kan inte jobba när jag mår så såhär.

Måste nog lägga mig nu, är svintrött...

Lyxbrunetten a.k.a olyckfågel

Wiiiie, nu är jag verkligen jättetrött. Ska strax lägga mig men jag orkar inte riktigt resa på mig, även om sängen är 1, max 2 steg från där jag sitter liksom.

Jag gör det mest klockrenaste som bara jag kan göra! Skulle ut till köket och hämta en grej, men då slår jag i min dumma arm i dörrkarmen, skriker till: "AJ!", 5 sek senare slår jag i det vänstra knät i byrån, på cp-nerven också. Så står jag där och kollapsar medans mamma hade sett precis allt! Hon bara skrattade åt mig och brorsan såg också. Åååååh, men hon kramade mig och sa förlåt men att det såg så himla kul ut. Förstår henne, hade också skrattat om någon gjorde sådana där knasigheter, haha!

Aja, jag är en vandrande olycksfågel, I know. Men nu ska denna olycksfågeln försöka ta sig till sängen och sova :)
Natti natti!

sadface.

Gaah, det är nu jag börja känna ångern över att jag tog sprutan. Armen gör skitont, har kännt mig jättehängig, jag har t.o.m. somnat ute i soffan och märkte inte ens när pappa kom hem, skumt! Det jobbiga är att jag inte känner mig ett dugg utvilad, men hoppas på att det blir waaay bättre tills imorgon då jag ska jobba igen :)

Pappa var jättesöt som köpte lite godis till mig, mahahha nu är det candy-time :D (efter middagen då, *host*).

JAG VILL INTE, MAMMA!

I DID IT! Har tagit den där fakking sprutan nu, WHO'S THE BEST?! Haha nej då, men jag är glad över att jag gjorde det. Jag är som sagt verkligen nålrädd och det blev inte bättre när en unge satt där inne och skrek: "JAG VILL INTE, MAMMA JAG VILL INTEEEE!!!!", men jag bet ihop i alla fall.  Dessutom så blir jag så lätt sjuk så därför var nog det här bra. Visst, man kan få bakslag av det här, att man får feber, ont i armen etc. Men hellre det än att ligga hemma med 40 graders feber, torrhosta, ont i hela kroppen, kräkas... You name it! Jag kände att hellre står ut med biverkningarna :) Fick sitta där i över en timme, hade liksom nr 71 och efter att jag satt och vänta i 10 min hör jag att de ropar: "nr 4? NR 4?!", men som sagt det är nog värt i längden!

Nu då? Jag vet inte riktigt, min lediga dag idag. Dessutom börjar det värka i armen nu så jag ska nog försöka vila den. Tänkte städa men så blir det nog inte. MÖH, vill göra något skojsigt. Men mobilen vill inte fungera som jag vill, skitcomviq, hela nätet är sabbat typ. Aja, hoppas det funkar igen snart!

ASSÅ JOANNA, LEV DÅ FÖFAN! Jag kan ju inte ringa dig :(

FÖRLÅT!

Hej!

Förlåååååt för jag inte skrev igår, hade varken lust eller ork. Men nu är jag här!

Ska snart iväg till vårdcentralen efter mycket om och men, ska ta spruta mot svininfluensan. Känner som om det vore en bra grej eftersom jag blir jämt sjuk och när jag väl blir det blir jag jättesjuk! Så jag kände att fördelarna vägde tyngre än nackdelarna, faktiskt. Får väl stå ut med biverkningarna, inte mer med det liksom.

Men ska försöka få tag på Joanna iaf, hörs sen!

Snart tillbaka.

Ska ut på promenad med Amanda snart, hon är finally hemma från the skåneland. Hoppas hon pallar några goda äpplen till mig också!!

Puss!

Vuxenpoäng.

Hejhej!

Har precis kommit hem, har jobbat och sedan varit och handlat, duktig tjej! Jag har dessutom hunnit slänga in en tvätt och ska strax börja laga mat, sen städa rummet. Här plockar man på massor av vuxenpoäng, oh yeah!

Men något jag avskyr är att ständigt bli påmind om en person som man desperat försökt glömma. Varje gång jag går till ica så är det en jättegullig tjej som jobbar i kassan och alltid brukar hälsa på mig och småsnacka. "Vad är det för fel med det?" tänker nog ni. Grejen är den att jag var tillsammans med en kille som jag var jättekär i och den här tjejen och han är kompisar. Varje gång han och jag gick till ica brukade de snacka och sånt, och nu när jag själv kommer förbi så är det samma grej fast med mig. Ja, ni tycker säkert det är jättetöntigt. Men det är så svårt liksom, att verkligen älska någon & sen tar det slut. Den här tjejen kommer ihåg mig som hans flickvän liksom, jätteskoj...

Aja, nu ska jag vara jääätteduktig och laga mat! Sen är det städning som gäller.
Puss från lyxbrunetten!

fakking trötter

Tröttare än tröttast, precis så känner jag mig just nu. Skulle lätt kunnat sova 3 timmar till om jag bara fick, men ska iväg och jobba igen om 35 min, känner mig verkligen otaggad. Stängde ju igår som sagt, gick faktiskt bättre än förväntat, jätteskönt!, tihi. Fick skjuts av Manuel till Barkaby stn och tog sista tåget hem. Medans jag satt och väntade på tåget åt jag en av mina waste-muffins som jag plockade med hem <3 hahaa!! Kom hem vid 01.15 ungefär.

Nej nu jävlar måste jag göra mig iordning, jag sitter fortfarande kvar i pyjamasen liksom!
Hörs sen!!

Så himla gullig!!

Tjohej!

Gaaaaah, trött jag är. Det var en jobbig kväll igår, riktigt jobbig. Jag kom till jobbet med världens huvudvärk, men jag bet ihop och bara körde helt enkelt. Sen när folk började sluta vid 20 så var jag ensam i DT:n, och det kom världens rusch och jag hann knappt med. Vi var bara 4 st kvar som jobbade och jag tyckte vi var skitduktiga!
Ruschen kom och gick mellan 20-22 ungefär. Sen kom det in ett skitjobbigt gäng som drog ner humöret på mig direkt, tur att jag jobbade med sådana där knasbollar så jag blev glad igen, thanks guys! :)

På rasten frågade Manuel om jag vill jobba hans stängning på torsdag, då frågade om vad jag skulle få för det. Då kommer en annan medarbetare med ett förslag om att han skulle skjutsa mig hela vägen hem. Jag visste att han aldrig skulle göra det eftersom han bor åt det andra hållet liksom. När vi väl hade slutat trodde jag bara att han skulle skjutsa mig till stationen så jag skulle kunna ta tåget hem, men när han körde upp på motorvägen blev jag helt förvånad och frågade om han skulle skjutsa mig hem. Han kollade förvånad ut på mig tillbaka och sa: eeh, ja?
HAhahah, hur gulligt var inte det liksom? Nåja, blev skjutsad hela vägen fram till huset och sen gick jag in och lade mig bums i sängen.

Brodern min väckte mig vid halv 11 och sa att vi måste städa (eh, jag glömde göra det igår. Eller ja, jag orkade aldrig haha) och att jag måste fixa maten innan jag drar till jobbet. Så jag ska bara fixa en spelningslista på Spotify och sen är vi igång (; Hoppas på att det är lugnare på jobbet ikväll, vill inte vara med om samma skit igen, tack!

Puss från lyxbrunetten!

RSS 2.0